Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
Šest rizikových dětských postýlek zjistilo na tuzemském trhu občanské sdružení spotřebitelů Test. Postýlky mají podle odborníků nebezpečné mezery, v nichž může snadno uvíznout část dětského těla. Informovala šéfredaktorka časopisu Test Ida Rozová.
Z jedenácti testovaných postýlek podle sdružení Test nevyhověly výrobky Anna Eco (dovozce AGS-Sport), Eva a Grzeš (neznámí výrobci), Scarlett Alek a Scarlett Kubíček (dovozce Zdislaw Krajewski, Scarlett), Rafal I (výrobce Klupš, Polsko). "Společným jmenovatelem nedostatků je nedodržování požadavků na bezpečnou velikost pro dítě přístupných mezer, v jednom případě jsou navíc pro dítě přístupné montážní díry," uvedlo sdružení Test.
Mezi nejčastější úrazy malých dětí, které jdou na vrub nevyhovujícím konstrukcím postýlek, patří podle Rozové pohmoždění a zlomení končetin. Časté jsou také pády při selhání zajišťovacího mechanismu posuvné bočnice. Bolestivá bývá i zaklíněná hlava mezi příčkami nebo mezi bočnicí a čelem postýlky, přiskřípnutá ruka a uvízlý prst v lehce přístupném otvoru.
Výsledky testu podle Rozové svědčí o tom, že výrobci buď neznají požadavky týkající se bezpečnosti dětských postýlek, anebo je nerespektují. "Zarážející je, že někteří výrobci dokážou zároveň vyrábět jak bezpečné, tak nebezpečné postýlky. Stejně zarážející je, že velcí a na trhu dobře zavedení dovozci zařazují do svého sortimentu i výrobky nebezpečné," upozornila Rozová.
Ahoj holky
jakpak se máte?
Venuško obrovská gratulace 😀 oběma Vám přeju hodně zdraví, štěstí a lásky 😀
U nás Vánoce nádherný 🙂 , ale tak to uteklo 😢
Těhulky a maminky, kdy Vám začaly přicházet poslíčky?
Mě tak jednou denně dost pobolívá v podbřišku, jako před MS, dočetla jsem se, že by to mohly být poslíčky, ale rodila jsem před 17 lety, a tohle už si fakt nepamatuju 😉
Pozítří začínám 31tt, tak snad se Lucince ještě nechce na svět.
Ahojky, tak jsem dorazila z práce. Celý den byl fofr, takže jsem ani nepsala. Tedy utahaná jsem jak kotě. ☹
handm, dík za info 😀 Těch není nikdy dost 😉
ahojky,
tak já dorazila dom z pracáku,moc mě nepotěšila,prý prostě peníze dostanu až po 20 lednu a to za listopad a prosinec dohroma. No fajn. Prostě mě nemohla říct,že když si nevyzvednu papíry na peníze osobně,ale když si je nechám zaslat poštou,tak mi tím pádem přijdou dýl 😠 nechápu,proč tam teda sedí,když nepodávaj veškeré info. Jinak práce žádná. Jen teda do domava důchodců,ale to fakt asi ne,pže je to nějaká: přímá obslužná péče o klienty. No a na to bych asi neměla žaludek. Já myslela,že na přebalovaní a tak jsou tam ošetřovatelky,ale prý ne. No takže tam ani žádost dávat nebudu. No prostě bych to nedala ☹
ahoj holky, píšu jen, že dnes brzy ráno umřel táta. Ráno jsme za ním přijeli s mamkou do nemocnice, ale už jsem ho nestihla. Ted nás čeká nějaké to smutné zařizování pohřbu a tak.., tak se ozvu, až bude líp.
Děkuju vám tu všem za předchozí podporu. Jste všechny moc hodný!
farmi ☹ ☹ ☹ upří,nou soustrast 😔 😔 😔 moc mě to mrzí drž se holka!!!!!!!!!!myslím na tebe!!
handm my scarlet máme a nebezpečná mi nepřijde 😉 😉 podle mě je to zase nějaký blud 😅 jako vše to samé s kočárkami.....nic není vyhovující 🙄 🙄
Farminko...............posílám hodně síly.................upřímnou soustrast............ 😔 😔 😔
Farminko ☹ boženku tak rychle.... chjooooo... je mi to moc líto ☹ 😔 😔 Myslím na Tebe a Ty zase mysli hlavně na sebe. Máš fajn chlapa, super synka a miminko v bříšku...život bude zase fajn.
Ahoj holky,tak jsem přišla jen mrknout,co je nového a hned čtu tohle ☹ ☹
Farminko upřímnou soustrast tobě i mamince a držte se holky.Je mi moc líto,co vás potkalo ☹ ☹
Taky se sem ženu na pokec a tady smutno... ahojík holky...
Farmísku upřímnou soustrast... drž se, to zvládneš. Tatínek už se netrápí, ale určitě je s vámi pořád. Myslím na tebe, kdyby cokoliv, ozvi se. Jak píšou holky, doma máš dva fajn chlapy a broučka v bříšku, bude zas dobře 😵
Jsem tě nestihla, připlet se mi do toho telefon... ale zkus vydržet do středy ráno, bude výsledek jasnější 😉 Budu držet palce, nějaký nový // to chce jak sůl, ať je tu zase veselo 😉
Tak budu nakukovat, jestli ještě někdo přijde...
ahoj holcinky moje. do dnes sme boli bez pocitace, tak pisu az ted,
☹ Farminko je mi to moc moc lito, uprimnou soustrast ☹ bud silna, budu na tebe myslet
ahojky holky...přišla jsem jen na skok nakouknout
Farminko je mi to moc líto ☹ ...aj s maminkou se držte
🙂 jinak holky hlasim dve carky 🙂 ktere jsem nasla 23.12. krasnej darek jsem dostala od jeziska
tercinko ahoj, tve prani mi je rozkazem. du v tvych a farminky slepejich, do prace a pak na materskou, teda aspon doufam ze ted uz to bude v poradku. 😉

ahoj Kopi,tak alespon naberes sily na ten zitrek... 🙂