Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
přejeme se Sofinkou krásného silvestra 😵 😵 moc to nepřežente 😀 😀 😀 !!budte opatrný!!
štastný nový rok 2010určitě bude symbolický 😵 😵
maminkám přeji hodné a zdravé děti 🙂
těhulkám pohodové těhotenství a rychlý porod jako jsem měla já 😀 😀
snažilkám přeji brzo // na testu 😵 😵
a ostatní at do tohoto temátu už nikdo nemusí!!!!
mám vás ráda 😵
Ahoj Murynko!! děkujeme za přání!! A se Sofinkou i tatínkem vám přejeme to samé (tedy to, co se na vás vztahuje)!!
Krásně si to užijte!! 🙂 Ať je 2010 šťastný a veselý!!! 🙂 a hlavně holky koníkovky: PLODNÝ!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Ahojda Miraxko 🙂
Já už se taky těším, až to "bříško" naložím do kočárku a vyrazím na procházku 😀 😀 😀 Nemůžu pořádně sedět, ležet, nic...........pořád mě pálí žáha, atd., však to znáš 😉 Jinak porodnicovou tašku už mám nachystanou, takže Eminka může kdykoliv vydat na cestu k nám.............už ji docela i přemlouvám, aby to bylo dřív, než za 3 týdny 😀 😀 😀
Ahoj holčinky moje zlatý, i já Vám všem přeju do novýho roku ať se každý z nás splní to, co si nejvíc přeje!!!!!!!!!
Krásně to oslavte a nepřežeňte to ať vám není zítra špatně, však se říká, jak na Nový rok, tak po celý rok 😀
A co jinak, už všichni slaví nebo bude ještě někdo povídat? 😉
Murynko taky se chystám, že něco pojím, ale manža tu chrní a nevím jestli ho mám budit. V noci jsme toho moc nenaspali, já nějak nemohla zabrat a asi jsem manžu rušila tak se taky nevyspal. Půjdu postavit vařit ovárek, a večer si dáme do nosu, už se těším 🙂
míšo to si dáte do nosu 🙂 😎
já udělala chlebíčky a z listového těsta miny pizzy a kousky se sýrem je ta ňamka 😵
tak už mám hotovo 😝 😝 malinká spinká 😵 😵
Holky zlatý, Vám všem přeji v Novém roce 2010 jen to nej, nej, nej 😀 ale hlavně ať se v tom dalším roce všichni dočkáte krasných, voňavých ale hlavně zdravých miminek. 😀
Už jsem tu, jsem se babrala s fotkama, nešlo mi to stáhnout do PC, nějak mi nespolupracoval bluetooth. Ale už to je 🙂
Manža šel za pejskama, tak já jdu dát vařit to masko, v papiňáku bude hned, už mám hlad!!! A trochu se zkulturním, jak mi nebylo dobře, tak nemám tejden mytý vlasy a už je to nepříjemný, tak si půjdu odlehčit hlavu 😀
Kopi tady to taky práská, manža už jel odvézt pejsky do práce, mají tam kotce líp zabezpečený, míň toho uslyší, protože je to v budově. Chudinek je mi vždycky líto, jaký to pro ně musí bejt, ty řachy s jejich citlivým sluchem.
Tak hezky vař ať se máte večer dobře 🙂
Tercie to je dobře,že hafani budou v bezpečí 😉 Já mám fretky pohromadě v kleci a chrápou,ale až to tu bude lítat hodně,tak je dám do předsíně,aby nebyli přímo v tom hluku 🙂
Jinak jsem vám zapoměla říct,že mám zase problém 😅 😀 Nevím co s tím dělat 😅 🤐 Posledních pět dní trpím NESPAVOSTÍ 🤐 🙄 Holky to je hrozný,každý den se budím přesně na minutu v 2,15hod tak do 7hod čumím do blba,nebo se furt přetáčím 😠 Dneska ráno taky,přesně 2,15h tak jsem vstala a napila se džusu,zalehla a byla jsem fakt nasraná,páč jsme ráno vstávali 6,30 no a já byla vzhůru a pak mě čekala náročná tůra ☹ Navíc nemám tžádné nervy ☹
Tak snad dneska to zaspím 😅 páč ráno se mi chtělo z toho už brečet.
Ahoj holky,
preju bez pohrom straveneho Silvestra a po cely pristi novy rok 2010 hlavne hodne zdravicka a stesticka pro nas, nase soucasne a budouci drobisky a vsechny nase blizke.. 😵 😵 a hodne lasky 🙂
Mirax, mozna ,ze jsem na tom podobne jako jsi byla ty u 1.tehu.. taky jsem uz otevrena na prst, s CS 6 a taky to odhaduju na kazdy dalsi den a stale nic.. 🙂 jeste mu davam tak tyden .
Dnes je Silvestr a navic uplnek .. treba se tu nektere z nas zadari driv.. 😉 😉
Kerrie, to je pekne nalozit brisko do kocarku a jit.. 😵 ja musim zatukat na vse okolo..mne je posledni mesic dobre.."uzivala" jsem si to predtim.. takze na mimi jeste nespecham 😉
Ahojky kveti...
jo, to znám, pak jsem se pozorovala jak šílená a stále z toho nic nebylo, až jsem měla pocit, že mi ten porod někdo snad ukradl 😀
Kolegynka z práce, měla tento nález dokonce snad ve 34tt a porod jí pak vyvolávali. Ono ty první těhu jsou fakt většinou držáci 😉
Ale jinak mimčo je už upečené, tak je to na klid a to je hlavní!
Hezky to kerrie napsala, co?...s tím břichem do kočáru..takový nějaký podvozek by se šiknul i teď 😀
JInak je dobře, že se cítíš fajn. já si taky nějak nestěžuju, jen ta stydká kost..to je občas krutá bolest, někdy mě to vzbudí i v noci.
Taky se mi už občas zdají ty horor sny..nejčastěji, že porodím a prostě zapomenu to dítě krmit.. 😀 😨 a nerozjede se mi laktace nebo se mi narodilo takové malé gumové mimi se sosáčkem, omotalo si ho kolem bradavky a přitáhlo ji k sobě...taky jsem už i mimčo zašupovala zpátky a pak si ho jen tak porodila znovu..normálně na bobek, zatlačila a bylo venku 😀, úplně bez bolesti!
Jednou se mi narodilo mimčo i se zubama a čistili jsme to hned kartáčkem a hnědým cukrem!
Prostě pakárna 😀 😅
ahoj holky, přeju vám hezký zbytek dnešní noci a ještě hezčí celý další nový rok 🙂 snad bude pro všechny jen šťastný a veselý! 🙂 mám vás moc ráda 🙂
ahojky,krásné dopoledne v novém roce 2010 přeje Markéta,Míša a Johanka.
Já si včera dala 4 sklenky takového toho šumivého vína(ale za celý večer)a pak jednu sklenku na půlnoc,Bohemky a šla v jednu spát. No snad by to neublížilo i kdybych byla těhu. Ale jestli nejsem tak to neva,zadaří se jindy.
Takže přeju krásný den 😉
Holky, chci Vám popřát vše nejlepší do nového roku, zdravá dítka, snažilkám co nejdřív // a ať do tohoto tématu nepřibývá nikdo další. 🙂
Jo vlastně zas vím o další těhuli. Včera mi mamka povídala,že dcera jejího bývalého přítele(moje mamka se s ním rozešla v listopadu 09),tak je v 5tt. Je jí 22let. Prý,když okolo sebe vidí co se děje(viz.já),tak prý nebude na nic čekat. Takže už je těhu.
Ahojky, přeji vše nejlepší do nového roku 😉
Já silvestra úspěšně prospala ☹ vzbudily mně o půlnoci rachejtle, tak jsem se jen otočila na druhý bok a chrápala. Celý den jsem byla v práci, pak na nákupu, pak na hřbitovech, připravila jsem pohoštění a odpadla. No, ale dnes mi je jedinné dobře 😀
hanana...proste jsme se v posledni dobe uz moc hadali,ale pres vanoce to bylo zas o.k.,no ale v posl.dnech se ke mne choval tak chladne...vcera odpoledne mi rekl,ze uz to nema cenu,ale nejhorsi je,ze spolu bydlime a on me ignoruje....zase jen same urazky ,vcera me nechal cely vecer samotnou a sel slavit s kamarady-to mi ale nerekl a ja ho cely vecer cekala.

Cajori, to mě mrzí!! Ale třeba dokud není MS, ještě naděje je.. třeba je tělo jen nějak zmatený!! Drž se a třeba to ještě dobře dopadne!!!
🙂