icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

katyna6
13. led 2010

Pěkné ránko holky-tééééda,jste toho včera zase napovídaly 😀 😀.Ale mám už dočteno,odkazy jsem si uložila,jsou moc zajímavý a jdu na chvilku do postele.
ahoj aronku 🙂 -tak aspoň někdy se vyspíš pořádně.Já jsem po noční,tak jdu teď.

aja.83
13. led 2010

Ahoj holky! Teda, vy jste včera zase ponocovaly! Do 4h 😲 , jak to můžete vydržet? To já už se pomalu chystala na budíček! 😀

nicollka
13. led 2010

ahoj holky tak sedím u pc a čekám kdy mi naskočí prachy na účet, to snad ani není možný, manža mi pošle z KB do KB a trvá jim to jako by to poslal z austrálie. Však by to mělo být hned sakra, prý dneska, jenže já ty prachy potřebuju teď, za dvě hodiny už může být pozdě.

No a kůzlátka už pěkně rostou :D

Ty jo terci poslední příspěvek ve 4ráno uff to já v 7 vstávala do školky...

aronek
13. led 2010

snažila jsem se dočítat, ale poslední dvě stránky jsem nedala, jen prolítla

sarlotta
13. led 2010

Hezké ránečko🙂

handm
13. led 2010

Dobré ranko
tak jsem si dneska nejspíš užila svou první ranní nevolnost.. bylo mi mírně blivno, ráno jsem do sebe nemohla dostat snídani, jen kousek chleba a myslela jsem, že v tramvaji hodím 🙂 Ale v pohodě jsem se dovezla do práce, koupila si chlebíček a už je mi zas fajn.. jestli to nnebylo jen z hladu špatně 😀

mirax
13. led 2010

Ahojky, přeju pěkné dopoledne 🙂

Nějaké novinky zde? 😀

Jdu dočítat...

sarlotta
13. led 2010

Holky, to se ani nedá dočíst🙂))) Sirell Ty jsi bydlela v jarošově, ju🙂)) Já taky 😀 A hele pakuj pro testík 😉

sarlotta
13. led 2010

Handm blahopřeju 😀 😉 vítej do klubu 😅 😎

kopa
autor
13. led 2010

Ahoj holky 🙂
Tak jsem dneska testila a čárka je furt stejná 😅 😕 tak snad bude sílit 😔 Někde jsem koukala na konov holce do albíčka a jí čárka sílila asi 12 dní 😅 Tak snad mě bude sílit,začínám být nesvá 😔 už chci mt krásné dálnice.

handm
13. led 2010

šarlotko dekuju, ale pořád věřím, že to byl hlad 😀:-d😀 teď se tu cpu jablkem, a je mi uplně krásně... 🙂
Ale taky se mi zmenšily jedny manžestrák 😎
Co ty? Už je to lepší?! Nemělo by to 11TT už pomalu odcházet ty nevolnosti?!🙂

sarlotta
13. led 2010

No taky si říkám, že by měly odcházet... ale houby 😠 Mám svůj rituál... ráno banán a vodu, s malým do školky, pak do obchodu procházka pěšky a jak dojdu dom, tak vyhodím banán a pak si dám snídani🙂 no a pak už je mi dobře... tak jooo, možná je to malinko lepší 😀

sarlotta
13. led 2010

Kopísku ahoj, kukni na moje čárky... zesílili až za 4dny. Buď v klidu. Ale já taky testila 2x denně🙂))

sarlotta
13. led 2010

Dálnice byly až 34DC. a to jsem měla normal cyklus 28-30dní.

farmarska
13. led 2010

ahoj mládeži 😉 jsem tu jen na skok, dočíst, za hodku se maj stavit tchánocvi, tak to tu musím dát trošku dokupy, aby mne nezdrbli, že tu mám bordel 😝 😀 holky já to táák miluju ty jejich návštěvy, kór když jsem sama doma 😀 😝 😝

farmarska
13. led 2010

tý brďo , koukám, že terci se sir si tu zase odpracovaly noční 😀 😀 😀
já vás holky zabiju, to bude zase dočítání! 😀 😀 😀 😀

handm
13. led 2010

šarlotko, tak aspoň něco, že to máš takhle pravidelně aže víš, co tě čeká 😀😀 ale tedy nezávidím ti!!
Snad už potáhnou 🙂 a nechaj tě si konečně užívat bříškovanou 🙂

Kopíku, však oni zesílí!!! Nebooooj

Teď tady řeším s kamarádkou, že má už týden //, sice slabší, ale jsou tam.. ale začala špinit, tak šla k doktorce a ta že v děloze nic vůbec nevidí... ☹ TAk je z toho celá přešlá, bojí se, aby to nebylo mimoděložní.. ale snad to bude jen tak BRZY....

A jinak já si taky dala dneska testík, jestli mi nezmizely //, a jsou tam! I když mi nepřišly tedy žádný tlusťošky, spíš normální čárky! Tak snad je to všechno ok🙂 Ale zas vyjeli jestě jsem skoro a ni nedočůrala 😀😀😀

Farmi, uplně chápu...Přežij návštěvu!!🙂

martinkal
13. led 2010

Ahoj holky 🙂
Tercííí a Sirel vy jste toho nakecaly a teď chrupete co? 😀 😀 😀

Kopi neboj zesílí, chce to čas. 😉

Ahoj Aronku jak se máš? Už začínáš balit tašku do porodnice? No já pomalu jo. Kamarádka porodila v 35tt a vše je OK, tak začínám trošku plašit 🙂 🙂 🙂 a trošku balit 😀

handm
13. led 2010

Holčinky, mějte se tu krásně, jdu běhat po schůzkách 🙂 Nakouknu na vás navečer
Marti a ty neboj, ještě tam určitě vydrží aspoň šest týdnů 🙂

nicollka
13. led 2010

kopi musí zesílit uvidíš.

Já přemýšlím že si pořídím mamatest, ale nevim jestli neni moc brzy. Každopádně jdu do bankomatu vybrat prachy z pracáku a to půjdu kolem lékárny 🙂

Jinak práce nikde, už sem rozeslala tak 20 životopisů a nic, už mě to nebaví fakt, vsadím si sportku :D

Marti ještě máš čas ;) Ale taška být nachystaná může..já ji taky měla dopředu zbalenou

sarlotta
13. led 2010

Marti, jen ať je Lucinka v bříškuco nejdýl🙂)

nedíváte se na sama-doma ? Tento týden je tam seriál o nedonošených dětech... říkali, že doktoři zachraňují dětičky od 26tt úspěšně 😲 ... to je mazec. No a od 28tt jsou tyto děti schopny samy sát mateřské mléko-úžasné.
Za donošené děti se považují děti narozené po 37tt. Zároveň musí mít minimálně 2,5kg 😉

kopa
autor
13. led 2010

Holky díky,já doufám,že to zesílí 😔
Včera jsem začla brát ten duphík,ale co když to těhu nebude to to dostanu?Dneska bych byla jako 30DC,břicho nebolí,nešoiním nic...ach jo snad to bude o.k.
Raději budu testit až o víkendu,at pak nemám takové myšlenky 😅
😅

sarlotta
13. led 2010

Kopi, proč jako bys to měla dostat ? Duphaston podporuje funkci žlutého tělíska, které vyživuje mimi.

kopa
autor
13. led 2010

Já nevím,myslela jsem že dneska budou čáry silnější...tak jsem taková smutná z toho,že to třeba nevýjde... 😅

sarlotta
13. led 2010

ale houby🙂)) kolik si dneska DC ?

kopa
autor
13. led 2010

30DC

kopa
autor
13. led 2010

jediný co mě uklidnuje,je ta žáha i když dneska moc nepálí...ale ty prsa,to je taková bolest v noci i po ránu,ted měm tam jen svědí a pálí.

sarlotta
13. led 2010

No tak nešil ... za pár dní bude dálnice🙂)) Zajdi si na to HCG🙂 už ses objednala ? 😉

kopa
autor
13. led 2010

Sarlott u nás se nemusím objednávat 😉 je jedno kdy tu krev půjdu zda ráno a nebo odpolko? 😕
tak nebudu šílit 🙂 dík 😵

kopa
autor
13. led 2010

zašla bych tam až příštín týden,jak psala Mirax,že je lepší po týdnu vynechání MS 🙂