Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
Holky já jsem byla včera 29DC, 4 dny před tím mě začalo bolet břicho a tak jsem si do včera říkala, každý den, dneska to 100% dostanu, včera mě taky bolelo břicho, ale navíc se mi začal zvedat žaludek, tak jsem odpoledne zkusila test a jsou na něm 2 tlustýýýýý 😀 //.
Já tomu pořád nevěřím, mám radost, a zároveň se bojím 😀
Jéééé,tak to je super, to ti moc a moc přeju 🙂 No téda,to jsou fakt suprové zprávičky 😀
marti moc veliká gratulace!!!! A po jaký době se povedlo? Nějak ztrácím přehled 😀
Tak doufám žes to teď rozčísla a půjdem teď za tebou hezky jedna po druhý 😀
Takže mám 2 dcery 17 a 20 let, a poslední roky jsme chtěli miminko, protože jsou holky velký a obě studujou mimo domov, jezdí jen na víkendy ☹ . Doma je smutno. Ale nešlo nám to, tak jsem byla v září 2008 na profouknutí vejcovodů a hned jsem v říjnu otěhotněla, ale ve 22 tt v březnu zjistili, že mimi nežije, něco s pupeční šňůrou, takže jsem 19.3. o malou přišla, no a jestli to vyjde 😉 , tak v březnu 2010 si dám k narozkám krásný dáreček 😀 , takže po 3 MS 🙂
Martinkal,to víš,že jo,hodně moc,ale na druhou stranu,jsem si říkala,že prostě je to příroda a s tou nic neudělám(abych se z těch myšlenek nezbláznila víš).To víš, i teď si říkám,zda je vše v pořádku a hned si odpovím,že jo,protože jak jinak by jen mělo být než jen dobře.
Neboj,ono to opravdu bude v pořádku 😉
martinkal jůůůůůůůůůůůů ty jsi těhulka 😵 😵 Moc gratuluji.
Musela jsem si na chvíli odběhnout nebot u nás doma byla Italie fakt mě naštval.On prostě musí mít vždycky pravdu a basta a bodejt když řeknu něco jiného 😔
Marti tak jestli to jistí třetí mrcha, tak mám příští měsíc velkou šanci !!! 😀
Fakt super že vám to vyšlo, a neboj, bude všechno OK. Asi se budem bát všechny až to znovu přijde... A zjistili proč se minule stala chyba a jestli se to nebude opakovat, dělali vám nějaký vyšetření?
Vroninka 33tt..............................................................................čeká chlapečka
Bobinka 32tt ...............................................................................čeká chlapečka
Kelly 24tt
Murynka 19tt..............................17.7.UTZ Gennet,22.8. UTZ 4D..........čeká asi chlapečka
Kagatkaga 21tt
Kupinka 20tt .............................8.7.velký UTZ a 10.7. poradna,21.8. 4D UTZ
Lucierob 21tt ............................
Venuska 15tt ............................9.7.poradna
Markee 14tt...............................21.7.poradna
Amynka 13tt...............................
Secretacka 12tt
Kerrie 12tt..................................9.7. UTZ ,29.7. poradna
Květinka 12tt...............................
Mirax 10tt....................................14.7. NT screening
Farmaska 7tt...............................10.7.kontrola
Wergina 8tt................................13.7.kontrola
Eeliska 44DC................................ -čekatelka na mrchu
Cajori 36DC ?
Samsa 31DC
Martinkal.....................................našla //
Markytaj 30DC
Tercie 28DC ................................30.7. výsledky genetiky
Aronek 28DC
Ikopretinka 24DC
Paaja 23DC
Kopa 15DC
Skritkova 13DC
Hanana 11DC
If.v 7DC
Nicollka 5DC
Sarlotta čekatelka na 2 MS
Kopi díky 🙂
Tercíí, prý se v jednom místě zeslabila pupeční šňůra, až byla tak tenká, že nedávala miminku živiny a kyslík a miminko umřelo 😢 , byla to holčička. Prý se to stane tak 1:1000. Jinak bylo miminko prý ukázkové 😔
tercie 😀 😀 No tak tenhle měsíc mě to už nevýjde,páč mě tak nasral že sexit už teda nebudu prdím na to 😠
kopi ale 15dc... ještě tak 3-4 dny je reálná šance, že by se to mohlo povést 😉 Nechceš si to ještě rozmyslet? 😀
téda tady je převaha kluků 😀 tak to musíme dohnat my-určo budeme mít holku.Ale dám vědět,až bude prcek na světě.Já to dopředu vědět nechci 😀
No nezbývá než věřit, že bude vše ok 🙂
Můj doktor má do 20.7. dovču a to budu v 7tt, tak snad to nevadí, že půjdu tak pozdě, co myslíte?

Tercie právě,že to jde pořád,ale předtím manžel nemusel na mateřskou nastoupit.Teď fakt musí. Prostě ti tam poradí,pročti si to od třetí stránky a budeš mít jasno. Mě to teda v lednu říkali u nás na sociálce taky,ale já jim řekla,že přijdu až budu těhu a přijdu i s manžou,aby věděl co a jak má zařídit.Takže tam chci během léta dojít a vyzjistit víc. I když Vojtisek mi poradí a poprosila jsem i o vypsání všeho co musím mít zařízeno,abych na něco nezapomněla. Prý prostě půjdu na pracák a pracák mě bude platit,někdo tam psal,že do konce 6tinedělí a pak by teda nastoupil manža na mateřskou,vybral by délku té mateřské a pak by to ukončil.No prostě si to tam pročti.