Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)

•
8. únor 2010martinkal : a jak se to stalo takhle pozdě já to nechápu, už jsem byla docela v klidu a ted teda nanovo. :-| Důvod proč co bylo špatně nebo co se stalo ti řekli ? Já mám zatím všechno ok a jsem ráda že tomalý zítra uvidím na utz, i když mám ted obavy to budou nervy než uvidím srdíčko.
0
To snad není pravda !!!!!!! 😞 😞 😞 Proč,proč je ten život tak svinskej. Já si to nechci ani představit,ale bohužel najednou vidím září a co vše se mnou dělají,jen abych porodila-potratila. Farminko,je mi to ták strašně líto. Nepřála bych ani tomu největšímu nepříteli tohle zažít a což teprve některé z vás. Já fakt půjdu tento týden k psycholožce. To nejde ustát 😞
mateta888, vše bylo ok, ale pupeční šňůra se začala v jednom místě ztenčovat, až byla tak tenká, že jí neprocházely k miminku žádné živiny a kyslík, a miminko umřelo. Prostě v jednom místě pupeční šňůra vypadala prý jako když ždímeš třeba ručník, úplně úzká a zkroucená. Nejde to ovlivnit, nikdo za to nemůže, prostě mechanická chyba. 😞
Nechci už na to myslet, ale byla jsem nakonec "ráda", že miminko nemělo žádnou genetickou chybu a mohli jsme se hned snažit o nové, protože tohle s tou pupeční šňůrou se stává jedné z 1000 žen. Prostě smůla 😞
Takže na to nemysli, vše bude ok 🙂
Nechci už na to myslet, ale byla jsem nakonec "ráda", že miminko nemělo žádnou genetickou chybu a mohli jsme se hned snažit o nové, protože tohle s tou pupeční šňůrou se stává jedné z 1000 žen. Prostě smůla 😞
Takže na to nemysli, vše bude ok 🙂
Ahoj holky,
to je šílené, už nemám ani sílu dočítat. 😢 😢 |-|
Farmi , je mi to strašně mooooooc líto,
to je šílené, už nemám ani sílu dočítat. 😢 😢 |-|
Farmi , je mi to strašně mooooooc líto,
Musela jsem jít něco dělat, abych zaměstnala hlavu ale moc mi to nejde.
Farminka teď psala,že má po příjmu, v ruce kapačku,do břicha dostala inj. proti srážlivosti krve a do čípku tyčinky na roztažení, a zítra jí budou vyvolávat porod. Uvažuje, že už žádný další dítě nechce 😞
Pokusila jsem se o povzbuzení ale v týhle chvíli nepomůže nic, pamatuju si svůj duben 09... Alespoň jsem vyřídila vše od vás...
Farminka teď psala,že má po příjmu, v ruce kapačku,do břicha dostala inj. proti srážlivosti krve a do čípku tyčinky na roztažení, a zítra jí budou vyvolávat porod. Uvažuje, že už žádný další dítě nechce 😞
Pokusila jsem se o povzbuzení ale v týhle chvíli nepomůže nic, pamatuju si svůj duben 09... Alespoň jsem vyřídila vše od vás...
Tercie dík za zprávy od Farminky |-|
Chudák farminka,bude muset čekat až do zítřka 😢 😢 😢 Musí jí být hrozně.
Ani se nedivím,že přemýšlí o tom,že už žádné dítě nechce |-| |-|
Jinak my jsme nakonec koupily to přikrývky a polštáře ve Scanu 😉 ted jsem došla,byla jsem ještě dokupovat povlečení.
Aji je mi líto mrchy ]-( ]-( ]-( tak půjdeme do dalšího kola spolu :-N já jí očekávám v sobotu :-N to má zrvona přítelák narozky 31let,byl by to zááázrak kdybych na jeho narozky našla // :-N x-)
Chudák farminka,bude muset čekat až do zítřka 😢 😢 😢 Musí jí být hrozně.
Ani se nedivím,že přemýšlí o tom,že už žádné dítě nechce |-| |-|
Jinak my jsme nakonec koupily to přikrývky a polštáře ve Scanu 😉 ted jsem došla,byla jsem ještě dokupovat povlečení.
Aji je mi líto mrchy ]-( ]-( ]-( tak půjdeme do dalšího kola spolu :-N já jí očekávám v sobotu :-N to má zrvona přítelák narozky 31let,byl by to zááázrak kdybych na jeho narozky našla // :-N x-)
To mi řekněte,proč se to stávám nám :-x :-x Vždyt každá co tady jsme udělala vše proto aby měla miminko.Brala vitamíny,zdravě jedla,těšila se na mímo |-|
A někteří občané,asi víte jaký že? :-N ty mají třeba 6 děti,ted dám třeba příklad sociální skupina-neřeší prášky,každý rok je těhotná a má zdravé mimi???To mi řekněte jak je to možné?
A někteří občané,asi víte jaký že? :-N ty mají třeba 6 děti,ted dám třeba příklad sociální skupina-neřeší prášky,každý rok je těhotná a má zdravé mimi???To mi řekněte jak je to možné?
Aji no to by byl dárek 😃 😃 😃
Ale já už s ničím nepočítám :-N 😃 potom co se mi stalo ted v lednu,ani nebudu testovat |-|
Aji a všichni ostatní mi to těhu prostě musíme dát 🙂 😎 já jsem tedko celkem nastydlá :-| Já už jsem to vzdávala několikrát,ale zase si říkám,je mi 24 a času mám ještě dost,tím se ted uklidnuji :-o
Ale já už s ničím nepočítám :-N 😃 potom co se mi stalo ted v lednu,ani nebudu testovat |-|
Aji a všichni ostatní mi to těhu prostě musíme dát 🙂 😎 já jsem tedko celkem nastydlá :-| Já už jsem to vzdávala několikrát,ale zase si říkám,je mi 24 a času mám ještě dost,tím se ted uklidnuji :-o
Aji já se právě bojím,na co by tam mohli přijít :-N :-x takže to ještě vydržíme do dubna a pak už to budu řešit s gyndařkou,je rozumná tak myslím,že si semnou vyhraje 😃 😃 😃
Navíc do Gennetu se taky můžu objednat bez doporučenky,takže bych když tak šla tam.Nechávám to jako poslední možnost.Mám prostě strach,že třeba nebudu v pořádku |-|
Navíc do Gennetu se taky můžu objednat bez doporučenky,takže bych když tak šla tam.Nechávám to jako poslední možnost.Mám prostě strach,že třeba nebudu v pořádku |-|
Ahoj holky, reaguju až teď. Tu zprávu o Farmince nějak nemůžu rozdýchat... Udělalo se mi z toho zle... |-| Nemám slov, tohle je prostě hrozný! Mám na Farminku telefon, ale nebudu jí psát, má toho teď dost. Mně je to tak líto!!!! |-| |-| |-| Drž se, sluníčko!!
Na víc se nezmůžu reagovat. Všem pokud možno klidný večer, pa
Na víc se nezmůžu reagovat. Všem pokud možno klidný večer, pa
Začni psát odpověď...

Odešli