Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)

•
14. únor 2010Holky v těhu je zvýšená teplota,že? :-N mám 37,tak to je asi tím jak jsem nastydlá. :-N
0
teda holky, kazdej večer v tuto dobu kontroluji čípek, já teda čekám mrchu v tomto mým vysokým DC ?? čípek byl už včera schovaný to bývá před mrchou a před ovulkou, ale tohle? Včera krémovej bílej výtok, dnes takový soplisko, to sem ještě neviděla, jestli tohle neni ovulka tak už nevím. Jonáš mi to napočítal na 15.2. ale já tomu nemůžu věřit. Přece to nemůže být ovule TEĎ =-) Teď se zase bojím že zítra bude pozdě, ach jo proč nedojel už dneska večer 😞
ahoj murinko, jekto ze nemas album, ja chtela nakouknout na Sofinku jak krasne roste 😕 jo to je fakt ze jak se sedi u pc tak se jeden druhemu tolik nevenuje,to znam :-| ja ted ostrihala pritelaka sel se sprchnout tak nakukuji a pak uz se pudu valet a za chvili hajat, sem desne nervozni zas pred zitrejsi kontrolou, ach jo |-|
Holky mám na drátě Farmi,moc vás pozdravuje a cituji:
na koně jsem zkusila asi jednou namrknout, ale v tu chvíli jsem to musela zase zavřít, bo mě je jasný, že život okolo mě jde dál a že se dál tam řešej ty věci, a já mám strašnou radost, že se maj holky fajn a že kontroly vycházej a snažilky těhulej, a moooooc jim to přeju, ale nějak ted o tom nemůžu číst, bo mě to až moc vrací do těch chvilek, kdy jsem to štěstí prožívala já, kdy jsem se ze stejných věcí radovala a to ted ještě moc bolí.
Tak je prosím pozdravuj a já zas přijdu až nebudu psychopřípad 😉
na koně jsem zkusila asi jednou namrknout, ale v tu chvíli jsem to musela zase zavřít, bo mě je jasný, že život okolo mě jde dál a že se dál tam řešej ty věci, a já mám strašnou radost, že se maj holky fajn a že kontroly vycházej a snažilky těhulej, a moooooc jim to přeju, ale nějak ted o tom nemůžu číst, bo mě to až moc vrací do těch chvilek, kdy jsem to štěstí prožívala já, kdy jsem se ze stejných věcí radovala a to ted ještě moc bolí.
Tak je prosím pozdravuj a já zas přijdu až nebudu psychopřípad 😉
Farminku moc moc pozdravuju, zlaticko moje a vy si telefonujete?ach jo, fakt kdyby bydlela bliz tak ji du hned aspon obejmout |-|
no jo tehu unava v zacatcich,sem rada ze se mi uz posunula z 19,00 na 22,00 ale to je tak na posledni chvili. to uz fakt musim hned jinak se mi udela zle. Murinko tak sem skoukla Sofinku,je kocka a krasne se smeje a proc uz tady nemas album, to je nejak tajne,ze uz se ptam potreti a nikdo mi nechce nic rict 😕 =-) =-) =-) =-) ]-(
no jo tehu unava v zacatcich,sem rada ze se mi uz posunula z 19,00 na 22,00 ale to je tak na posledni chvili. to uz fakt musim hned jinak se mi udela zle. Murinko tak sem skoukla Sofinku,je kocka a krasne se smeje a proc uz tady nemas album, to je nejak tajne,ze uz se ptam potreti a nikdo mi nechce nic rict 😕 =-) =-) =-) =-) ]-(
Nicol kdyby proběhla teď tak přece spermošky nějakou dobu vydrží, šance je 😉 A podle teplot to na ovu taky vypadá? Říkala jsi že zase měříš, ne?
Mari Murynka nemá albíčko kvůli tomu hackování, jak se řešilo i tady, jestli se přesuneme na jinej server nebo ne 😉 Tak si ho vymazala, protože tady nějaká pipka si kopírovala jejich fotky a jinde je vydávala za svoje...
Mari Murynka nemá albíčko kvůli tomu hackování, jak se řešilo i tady, jestli se přesuneme na jinej server nebo ne 😉 Tak si ho vymazala, protože tady nějaká pipka si kopírovala jejich fotky a jinde je vydávala za svoje...
no a podle teploty vubec nevim jak ovulka vypada 😃 takze fakt nevim http://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImageI...
Začni psát odpověď...

Odešli