icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

murynka
3. bře 2010

aronek to jo to je to nejhorší proto jsme byla ráda že to přišlo sice o měsíc dřív překvapená max.ale nečekala jsme to byla v klidu a ještě v porodce s roztaženými nohami mi nedocházelo že rodím 😀 😀

aronek
3. bře 2010

mury, právě, kdyby člověk věděl, že třeba ve čtvrtek ráno začnou kontrakce a ve tři se narodí, tak se na to může připravit, ale takhle se sleduji, pořád se bojím něco plánovat, co kdyby, prostě já bych potřebovala plán 😠

aronek
3. bře 2010

jestli budu přenášet, tak mně klepne 😖

murynka
3. bře 2010

aronku 😀 😀 na to plán neexistuje já to měla naplánované aspon na půlku listopadu a hle 😀 😀
nemá cenu to plánovat miminko si samo určí kdy ven 😉

martinkal
3. bře 2010

Ahoj 🙂

Já si nepřeju nic jinýho než rodit co nejdřív, to čekání mě už nebaví 😉

martinkal
3. bře 2010

Holky a navíc je mi čím dál líp, žádné poslíčky, jako před tím, ach jo 😒
Mám strach, že neporodím, budu jak velryba, těhotná 2 roky 😀 😀 😀

martinkal
3. bře 2010

A pak že vícerodičky rodí dřív. No možná ty co mají děti po roce a rodí po šestý 😀 doufám, že je vám jasný o jaké skupině mluvím 😀 😀 😀

murynka
3. bře 2010

marti tak to přijde brzo 😎 já měla týden před tím mega poslíčky pak klid ten den co se narodila se ani moc nehýbala...

tercie
3. bře 2010

Kuk kočky, co novýho? Jsem byla na drbech 😀

martinkal
3. bře 2010

Murynko ty mi vždycky dodáš naději a pak nic 🙂 , dneska je mírně lenošivá 😉

martinkal
3. bře 2010

Ahoj Tercí a co ses dozvěděla? 🙂

mari111
3. bře 2010

martikal to je ticho před bouři, brzo se dočkáš 🙂

murynka
3. bře 2010

marti už se musíš dočkat si na řadě 😵 😵 😵

flair
3. bře 2010

Ahooooj 🙂 odpoledne jsem rychle zmizela, omlouvám se. Ale náhle jsem se rozhodla, že už konečně půjdu na těhu cvičení 🙂 No a byla to parááááda 😵 Vede to mladá, ale velmi zkušená porodní asistentka (cca 30 let). Je příjemná, přirozená, veselá a vtipná 🙂 Hoďku byla přednáška a pak cvíčo. Příště jdu zas 😅 Mám ze sebe fakt dobrý pocit 😅
Marti, sakva, jsem ti psala odpo, že už máš mazat rodit, tak šup! 😀

martinkal
3. bře 2010

Holky kéž by jste měly pravdu, už bych si ten uzlíček chtěla přivinout a popusinkovat 🙂

aronek
3. bře 2010

martinkal, no u mně se malému taky nechce 😠 žádné příznaky nic 😠

martinkal
3. bře 2010

Flair já bych šla do té porodnice klidně i pěšky a hned, ale co bych tam dělala? 😀

martinkal
3. bře 2010

Aronku stejně mám pocit, že mě předběhneš 😉 . Kámoška měla termín taky 18.3. jako ty a v pondělí už porodila Sofinku 🙂

martinkal
3. bře 2010

Koukám, že Sofinky jsou vůbec nějak rychlé co? 😀 😀 😀 😀

murynka
3. bře 2010

😀 😀 😀 😀 😀

tercie
3. bře 2010

Marti nedozvěděla jsem se nic, byla jsem u tchýně,takže samý nezáživný věci,a se švagrovou jsem byla chvíli venku s malou, jenže za ní přijel nějakej potencionální novej kolík a já jim dělala křena, pěknej trapas, nesnáším. 😝

Marti tak jdi, tam si sedneš, a uvidíš 😀

Holky jako já nevím, jestli jsem nenormální, ale já žádný poslíčky nemám, co to je? 😀 Mě akorát semtam trošku tvrdne břicho, když dýl chodím, nebo něco dělám, ohýbám se a tak. Co když taky vůbec rodit nebudu 😀

Flair tak princezna už je jistá, gratuluju 😉

Farmuše tak doktor je jako borec, to jsi byla ráda, že ti schválil, co jsem ti napláovala, viď? 😉 Akorát tě smeták aspoň do konce šestinedělí moh nechat doma, to si to u mě jako polepil... Jsi málo dělala psí voči co? 😀

aronek
3. bře 2010

martinkal, já už jednou měla radost, že mně bolí břicho a byly to zaražené prdy 😠

aronek
3. bře 2010

s prominutím, že to tak píšu 😅

mari111
3. bře 2010

jo to je fakt s těma Sofinkama, segra měla termín 24.3. ale rozhodli se ze 10.3. de na vyvolacku, segra ma silnou cukrovvku a holka už je velika tak ji pomúžou aby šla ven dřív taky Sofinka 😀

mari111
3. bře 2010

aronku v pohodě, pekně si to napísla 😀

mari111
3. bře 2010

jo a to ma segra 10.3. narozeniny 🙂 ta dostane teda dáreček 😅

kopa
autor
3. bře 2010

Markét já tě prošvihla 😒 😒 už mám utroš,tak mažu do hajan 😉

Martinkal třeba to příjde 😀 😀 😀

cajori17
3. bře 2010

holky uz jsem tu,pecu buchtu.....mam nejakou zravou,achjo,taky bych chtela rodit,kdyby mi dal nekdo tu moznost jit si hned porodit mimco,tak do toho jdu 😀

tercie
3. bře 2010

Aronku zaražený prdy 😀😀😀

flair
3. bře 2010

Marti, ale je po Olympiádě, takže ať Lucinka nezlobí a jde laskavě na rodinu mrknout zvenčí 😉 😀 Poslouchat se přece musí!! 😀
Farminko, suprově dopadla KO, mám za tebe radost 😵 Ale na PN tě mohl nechat celé šestinedělí, moc to nechápu 😨 😠
Jinak dneska od rána pořád smrkám a kýchám 😠 Od začátku těhu mi vůbec nic nebylo, až dnes. Asi jsem prochladla. A jestli mi něco leze na nervy, tak je to ucpaný nos 😠 Normálně bych si šňupla kapky, ale v těhu stříkám jen ty zvlhčovací spreje a to je o ničem. Ale někde jsem četla, že 1x denně můžu šňupnout už i normální sprej na rýmu, tak to dám asi před spaním, ať se vyspím. Bo jak mám ucpaný nos, tak nemůžu spát. Snad to není taková hrůza, co myslíte, holky?