Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
mosquito-je mi to moc líto...... 😞
Je to hrozné a smutné,ale prostě se to občas stává.....Ted je dulezite, aby ses po revizi dala do kupy- psychicky i fyzicky a pak se muzete pokouset znovu....I kdyz tomu ted mozna nebudes verit,zase bude lip(ale malinka trhlinka v srdicku zustane.....)teda alespon u me to tak je......
Preju hodne sil............
Je to hrozné a smutné,ale prostě se to občas stává.....Ted je dulezite, aby ses po revizi dala do kupy- psychicky i fyzicky a pak se muzete pokouset znovu....I kdyz tomu ted mozna nebudes verit,zase bude lip(ale malinka trhlinka v srdicku zustane.....)teda alespon u me to tak je......
Preju hodne sil............
holky děkuju moc za podporu... Je zvláštní, že i ta písmenka pomůžou. Vědět, že v tom člověk není sám. Jen vědět proč se to stalo a co bylo špatně... Ale to už se asi nezjistí. Škoda, že se pan doktor nespletl... Posledně viděl cystu, teď už tam nebyla a jen taková malá černá šmouha - jak říká nepravidelná bez SA čili missed AB. Snad mě v pondělí na tu dovču pustí. Nedovedu si představit být zavřená doma anebo chodit do práce...
Sarlota: je krásný vidět, že i po tom špatném se daří. Moc ti to přeju. Ty naše miminka po všech těch útrapách budou ty nejmilovanější 🙂
Sarlota: je krásný vidět, že i po tom špatném se daří. Moc ti to přeju. Ty naše miminka po všech těch útrapách budou ty nejmilovanější 🙂
Jinak návštěva odjela,nikdo tu neprudil a já jsem krásně zabila odpoledne. Teď půjdu žehlit a nervit se z pohovoru začnu při tom,myslím. Prostě mám strach,jsem fakt prdlá. nevím co po mě budou chtít.Chjo. No uvidíme-buď obstojim nebo ne. Hlavní je,že je mi to i svým způsobem jedno =-)
Ahoj Mosquito,taky tě u nás vítám a držím palečky aby brzy bylo lépe.Bohužel MA může potkat kohokoliv |-| Také si pamatuji když jsem byla v nemocnici na velkém Utz jak doktor řekl srdeční akce 0 |-| 😢 bylo to hrozné a po mě šla ženská já se oblíkala a slyšela jsem jak jí řekli máte holčičku |-| no děs!
Podívej kolik je tady těhulek a maminek 🙂
Podívej kolik je tady těhulek a maminek 🙂
děkuju moc za přivítání. vidím, že jsou tady v okolí samé dobré zprávy tak na vás markee a kopa moc myslím, ať už máte v albíčku fotku mimíse 🙂
Dneska naštěstí v poradně žádný "bříškatý těhule" nebyly, tak to bylo jednodušší. Byla jsem před obědem poslední 😞 Ale dobrý je, že mě pohled na cizí kočár nedeprimuje a dokážu se bavit i s kamarádkama, který mají čerstvý miminka.
Tak ať všechny snažilky otestují pozitivně co nejdříve a všem těhulkám to mooooc přeju. Přej a bude ti přáno. No, jsem asi sobec 🙂
Dneska naštěstí v poradně žádný "bříškatý těhule" nebyly, tak to bylo jednodušší. Byla jsem před obědem poslední 😞 Ale dobrý je, že mě pohled na cizí kočár nedeprimuje a dokážu se bavit i s kamarádkama, který mají čerstvý miminka.
Tak ať všechny snažilky otestují pozitivně co nejdříve a všem těhulkám to mooooc přeju. Přej a bude ti přáno. No, jsem asi sobec 🙂
sarlotko jéééé !!! gratuluju k výsledkům!!!!! x-) x-) x-)
mari koukám, že jsem ti chyběla 😉 hele do polska jezdíme tak akorád tady u nás na východu-do kudovy, takže tak u tebe fakt nevím.. =-)
terculindo ty práskačko! 😃 😃 😃
holky co máte proti uspávání manžílků? 😕 😃 Není nad to si ho pěkně uspat, když přijde z práce 😉 ten klid potom doma, 😉na internet atd 😎
dnes se ovšem uspat nepodařilo, byli jsme nakupovat a koupili jsme si i flaštičku červenýho a kondomy.. :-x 😃 dnes bude asi hezkej večer 😉 😎 😎 😎
mari koukám, že jsem ti chyběla 😉 hele do polska jezdíme tak akorád tady u nás na východu-do kudovy, takže tak u tebe fakt nevím.. =-)
terculindo ty práskačko! 😃 😃 😃
holky co máte proti uspávání manžílků? 😕 😃 Není nad to si ho pěkně uspat, když přijde z práce 😉 ten klid potom doma, 😉na internet atd 😎
dnes se ovšem uspat nepodařilo, byli jsme nakupovat a koupili jsme si i flaštičku červenýho a kondomy.. :-x 😃 dnes bude asi hezkej večer 😉 😎 😎 😎
Začni psát odpověď...

Odešli
někdy super výhodné, když potřebuju být dýl v práci nebo tak...
šarlotko, info podám, to si piš!! Jen když bude co oslavit, zajdem s manžou na večeři jsme si říkali.. tak uvidíme.. jde se mnou, poprvé bobistu uvidí, krom obrázků.. snad to bude ok..
Mosquito, moc mě to mrzí. Holky ach jo, fakt, proč se tohle pořád děje.... Posílám moc sil a pohlazení po dušičce!! I dkyž to tak nevypadá, bude líp...
Já jsem po revizi v srpnu, pak v listopadu chemické těhu a v prosinci jsem otěhu znovu.. zatím to trvá 🙂