Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
Mury, koupíš si barvičky na sklo. Většinou je prodávají už v sadách a k nim si dokoupíš pak už jen další barvy, které potřebuješ. Pak si stáhneš z internetu omalovánky (omalovánky online), ty vytiskneš. No a pak už můžeš začít. Vezmeš si fólii a pod ní dáš obrázek. Pak ten obrázek objedeš konturou. Tu necháš dvě hodky zaschnout a pak vybarvíš barvičkami. Po vybarvení to pak necháš zaschnout 24 hodin a pak už to jen z fólie odlepíš a přeneseš na sklo nebo dlaždice. Sestřenka to aplikovala i na skleničky a vypadá to moc hezky. Až ty obrázky dokončím, tak je vyfotím a dám do alba. 😉
Holčinky, musím končit........jdu si na zítra uvařit brokolici...........pa všem a hezký večer přeju 🙂
Mury, Kopi... já si stáhla motivy z hledá se Nemo, pak z Malé mořské víly. Taky jsem pro kámošku udělala Křemílka a Vochomůrku. Krteček také není špatný. Fakt to není obtížné, taky byste to zvládly.
Konturu máš už v těch barvičkách a je to většinou černá barva. V té sadě máš vše co potřebuješ a je tam i návod. Fólie stačí úplně obyčejná průsvitná - kancelářská... 😉
Ahoj holky, jdu vás pozdravit. Nešel nám net 😠 Moc gratuluji novým těhulkám a také kupince k chlapečkovi no a všem co mají za sebou úspěšné kontroly mimísků.
Kerrie, nedávno mi přišla na mail prezentace San Maartenu, opravdu krásné místečko, tak jsem si na tebe hned vzpomněla 🙂
Farmi, oba jste bojovníčci, zvládnete to.
Pokud si koupíte tu sadu barviček, tak tam jeden kus fólie taky je. Ale je zbytečný kupovat spešl fólie, když stačí tyhle.
Werginko ahoj 🙂
Kupinko takže kancelářská folie.Takže takhle ju?
Koupiím si ty barvičky a tam bude ta kontura černá barvička.Vytisknu si ty omalovánky dám obrázek a na to tu folii na který kreslím tu konturu.tzv obkresluji obrázek,nechám zaschnout a druhý den to dobarvím barevně.Tu folii odlepím a ta folie zůstane na tom skle???? 😅 já jsem asi mimoň 😅
Mury http://www.omalovankyonline.cz/category/hleda-s...
Stačí najet na seznam a zadat slovo omalovánky online - tam už ti vyběhnou desítky odkazů z kterých můžeš vybírat případné šablony.... 😉
jojo, taky jsem to patlala na kancelářské folie a bylo to lepší jak na tu folii, která byla u toho balení. Holky chtěla jsem se optat, máte někdo zkušenosti s těhu bezpečnostním pásem do auta? Chci si ho koupit, pže často cestuji autem, ale vůbec si nedokážu představit, jak to funguje?
Kopi, z té fólie odlepíš ten obrázek a ten nalepíš na sklo. Fólii pak můžeš použít na další obrázek. Počkej mrknu na net jestli to tam není popsané.... 😉
Ku/o/pi 🙂 v pondělí jdeme na kontrolu, tak snad je všechno tak jak má být. Jinak mi je pěkně nevolno, jídlo nemůžu ani vidět, co s ním tak je mi po tom těžko a občas už i blinkáme. Mám PN, tak odpočívám.
Už to asi chápu,to je fakt dobrý to si určitě koupím a něco vyrobím 😉
Wergi tak to je dobře,že jsi na PN 🙂 A už i blinkáš no paráda 😀
Wergi, tak v pondělí na tebe budu myslet. Ty nevolnosti jsou sice nepříjemné, ale neboj za chvilku máš za sebou první trimestr a pak už po nevolnostech nebude vydu ani slechu. Je dobře, že jsi doma, já bych to také za nic nevyměnila.... 😉
Holky, mrkněte - mám tyhle barvy http://www.koh-i-noor.cz/produkty/olejove-tempe...

Kupi taky se prám jak se to dělá 😅 ty obrázky nechceš to pak vyfotit?jsi šikulka 😉