Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
jejda tak mabuška bude mít malinkou už v pátek venku 😵 😵 😵 holky neboj, takhle plánvanej císař bude opravdu brnkačka 😉 to zvládnete 😵 😵 Já měla císaře taky, v plný narkoze teda a malýho jsem u sebe měla hned c jsem se trošku prospinkala 😉 😵
Tak hlásím, že jsem opět zde!!! Ještě jsme skákli ke švagrový, ostříhala jsem u ní v kadeřnictví manžu a ještě jsme si půjčili malej přebalováček do koupelny a postýlku, kterou dáme do obýváku, až nám Lukášek vyroste z kolíbky 😀 A od sbormistrový jsem si dovezla tašku oblečení od půl roku vejš 🙂
Začínám si myslet, že nám jedna komodka na Lukáškovo věci asi stačit nebude 😀 To bude mít taťka radost,až mu řeknu,že mu musíme přikoupit ještě skříň😀
Holky myslete zítra na mě,ať se vzbudím z narkozy a tak. Nikdy nevíte co se stane. ☹
Já už toho mám dost,já věřila tomu říjnu,že nám to krásně vyjde-dětičky obě v říjnu. A ono nic. Prostě mám na černé listině- TP 10.9., 11.10. a 12.1. ☹ Kolik ještě,fakt kolik?! Genetička říká,že pro mě je lepší to přirozené,že to umělé bude větší nápor na nervy a tak. No nevím,pže jsem to nezažila.Ale určo to žádná legranda není. Já bych moc chtěla druhé dítko,ale znáte to. Nevím kolik mám síly.
Jistý je,že po tomhle prostě začnu tvrdě makat a zhubnu. Když to půjde,tak pojedeme k moři a snad najdu i tu práci. Prostě neplánuju co a kdy bude,ale jen snim a snad to vyjde. Mimčo uvidíme časem-třeba opravdu až dostanu porevizní MS,tak počkáme na další dvě a zkusíme.A třeba nezkusíme. Já nevím jak často sem budu chodit. Třeba teď víc,ale uvidím.
Omlouvám se,ale jdu čumět na TV a pak spát. Nechce se mi,ale měla bych. Navečeřela jsem se,ještě se napiju,abych zítra neumřela. Udělala jsem si s sebou sváču a vzala knížku. Prý nemusím mít tentokrát župan i noční košili-tak mám i lehčí batůžek ☹
Dobrou noc.
tak konečně dočteno 🙂 🙂 🙂
hadm moc gratuluju k dnešní kontrole 😵
tercí tak jsi náležitě vychraptělá? 😉 😀
markee ani nevíš jak na tebe zítra budu myslet 😔 😔 vlastně myslím už ted..od tý doby co jsem se t dozvěděla ☹ A prosím hned jak budeš moc přijď zase mezi nás, páč jinak na tebe budeme moc myslet a budeme nervozní a v panice..a moc by se nám stejskalo 😔 😔 😔
kočky, jelikož jsem tady toho už nakecala dost, možná až moc, tak to pro dnešek balím 😎
ještě si chci dát vanu a pak si užít manžu 😉 ale zítra na dopoledne snad nic nemám, tak se tu zase vokážu 😉 🙂 😎
pa a dobrou!!! 🙂
kdyby se ozvala aron, tak dám samo hned vědět 😉 😉
Farmííí, no tak si běž užít manžu! 😉 Já si ho asi dnes neužiju, pádž jsme tu měli návštěvu a manža se trochu jaksi opil..Tak s ním bude asi houby! 😀 No neva, budu ráda, když mi nepozvrací povlečení...On je takovej ten zvracivej typ 😀 😀 😀 ! Tak já jdu dokoukat Ordinaci a přeju vám hezkej večer a noc! Doufám, že Aronek už to bude mít brzy za sebou!!! 😉 😵 😅 Dobrou noc! 😎
Marke to víš že na tebe budeme myslet, moc moc držím palečky ať to proběhne vše jak jen nejlíp to de a ať se nám krásně probudíš a brzo se tu ukážeš,spolu všechno zvládnem 😔 drž se
Farmíku teda ta tvoje mrcha mrchovatá ale zlobí ,sakra 😠
holky ja sem to normálně nemohla vydržet a musela jsem si udělat palačinky, takto na večer,no hami jsem dvě a je mi dobře 😀 😀 😀
holky ještě jsem tu! aron napsala! cituju:
Dopadlo to naprd, po čtyřech hdinách kontrakcí, po minutě z čehož jsem 2hodiny byla na monitoru, akutní císař. Ani jsem prďolu neviděla a bolí to jak ďas.
no tak to je celá ta její zpráva... tak nevím co jí ted na to napsat 😅 😅 😅 chudák malá si asi vytrpěla 😔 no jo, ale hlavně, že už je malej venku co 😅 😅 😅
holky já se snad ted asi ani nebudu vyptávat v kolik hod. se narodil a jak je velikej...asi jí ted neotravuju a dám jí chvíli na vzpamatování a odpočinek.
Koukám, že jsem sem vlezla akorát!!! Chudinka Aronek si teda užila ☹ ☹ ☹
Ale Honzíček už je na světě a rána v bříšku se brzy zahojí. 🙂 Hlavně že jsou oba v pořádku.
Držím palečky ať jste brzy doma.
GRATULACE k mimískovi 🙂 🙂 🙂 🙂
Tak jsem aron odepsala a pogratulovala a mažu zase zpátky dopeřin 🙂
aronku ještě jednou gratulujuuuuu!!!!!!!!!! a at jste oba zdraví!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Juj, nakukuju a vidím, že Aronek si teda užil! 😅 Ajaj! 😖 Hlavně že je Honzík na světě! 😕 ! Snad bude všechno v pořádku a budeme jí moct zítra pogratulovat! 😅
Dobrou noc! 😉
No tak jo, já teda taky gratuluju už dnes! Hooodně zdravíčka a štěstíčka malému Honzíčkovi a rodičům jen samé radosti s krásným miminečkem! 😉 😵 😵 😵 😵
Tak už máme očekávaná miminka všechna tu.............chudinka Aronek...........hlavně že je malej v pořádku venku........za pár dní bude zase dobře. Posílám veeelikou gratulaci 😵 😵 😵
Tak...........teď máme 2 dny rodící pauzu a v pátek jde na to Mabe.......... 🙂 😵
Holky já si dala večeři a totálně jsem vytuhla....
Markee zítra držím moc palce, to zvládneš, jsi statečná ženská, budu na tebe myslet!!! 😔
Aronku, téééda... Moc gratuluju k narození Honzíčka, ať ho máš co nejdřív u sebe a ať tě to brzo přestane bolet 😵 😵 😵
Holky moje já to pro dnešek taky balím, ráno brzo vstáám, a jedu s manžou, jede na dva dny služebně do Domažlic,tak jedu taky a budu u našich. Uvidím jak to půjde, když bude čas na net, tak za vámi přijdu 😉
Mějte se tu fajn, ozvu se 🙂 Pááááááá a dobrou noc!!!
Aronkovi gratuluju k mimískovi a neboj holka brzo se to zahojí a už si budeš jen užívat s miminkem krásne chvíle 🙂 . Dobrou holky
Dobré ranko!!
Já normálně včera vytuhla v osm u TV...😝 a to jsem byla spokojená, jak ta únava je teď mnohem lepší... ☹ Nooo, jsem zvědavá, kdy mě tahle spavá nemoc přejde!!
Tímto se omlouvám, že jsem neděkovala za všechny gratulky!!! JSte zlatý, holky moje!!:_)
Markee, na tebe moc myslím, ať to máš rychle a bezbolestně a bez problémů za sebou a dušička se brzy zahojí!!!!
Aronkovi moooooc gratuluju k mimískovi, ať jsou zdravý jako řípy!!! A snad brzy přestane všechno bolet!!!
Mabe, jsi na řadě...a pak Terci?!🙂 😵 😵 😵 😵 Hustýýýýý
A jestli jdete někdo na kontrolku, držím palce!!
Jo ještě jsem si vzpomněla - Kopi, píchalo mě taky sem tam občas, asi si dělaj prostor 🙂 A těhugatě si taky budu muset vyrazit koupit, včera jsem měla otlačený pupík až se pani Dr smála 😀
Dobré ránko holky 🙂
Ještě jsem pořádně nezačala číst,ale hned vidím,že Aronek to má za sebou,tak moooooc gratuluji a přeji hlavně hodně zdravíčka a pěkně si teď užívejte jeden druhýho,když jste na sebe tak dlouho čekali! 😉 😀 😀
a jdu v klidu dočíst 😀
Dobré ráno, holky! 😉 Všem přeji hezký den a držím pěstičky a moc myslím na Markee! 😔
gratulace aronkovi k Hnonzíkovi i když to neměla asi moc lehké Honzík jí to vynahradí 😵 😵
ještě jednou moc moc gratuluju 😵 😵 😵 at jste zdraví a dělá vám jen radost 🙂
ahoj holky 🙂 Tak mrcha furt nikde 😠
markee srdíčko moc na tebe myslím, drž se!!!! 😔 😔 😔 😔 😔
no jo tercí, máš to už za pár 😉 😀 😀 😀
no a já se jdu holky něčeho nasnídat, pak musím pokrmit zvěř venku a pak chci gruntovat, ale budu sem tam načumovat 😉
Krásné ráno 🙂
Jééé, Murynka už má zase albíčko a v něm krááásný fotečky 😵 😵
Mury, včera jsem byla s Emičkou na tom čištění kanálků............to bylo něco. Ona celkem v poho, hůř jsem to nesla já, když jsem slyšela, jak pláče.........tak snad to aspoň pomůže 😉
Farmi, já mám pocit, že ty furt gruntuješ.. nechceš zajet k nám?! Když ti to tak pěkně jde?! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Kerrie, tak hlavně, že je to za vámi a už bude jen líp!!🙂🙂🙂🙂
Taky myslím na Markee............snad to bude mít brzo za sebou, holka naše 😔
handm-gratulka ke kontrole! a taky se už těším,až ti bobistu zase vyblejsknou.Dlouho jsme ho neviděly 😉 😉 😀
markee-myslím na tebe beruško,ať to máš rychle za sebou a ať dušička bolí co nejmiň 😔
kerrie-tak snad už má Emička po trápení a budete mít už pokoj.Kamarádka s malým taky mívala tyhle problémy a na to protahování kanálků musely jít víckrát
Katynko, Ahoj!!🙂 Děkuju!! Taky už bych bobistu ráda viděla,a le musím počkat MĚSÍC 😝 😲 😲 doktoři zpropadený 😀
a co ty? Jak je krom toho, že furt pracujes?! Co ten pozemek? Povedlo se prodat?!
Katy..........ježkovy voči........to mi ani neříkej.............doufám, že už tam nebudem muset ☹
ještě popřeji handm také gratulace k dobrým zprávám 😵 😵
kerie jo jo mám tam asi 4 fotečky jinak ty další na rajčeti 😉 tak už to máte za sebou?no alespon jí to pomůže a už se nebude trápit ahezky na vás uvidí jo pláčou ale je to tím jak jsou svázani dekou a ty je držíš pláčou ještě než se něco děje to mi věř...ale chápu tě já brečela při těch naušničkách také

mari kdybych ti to všechno měla líčit, tak bych popsala asi dalších deset stránek a to ostatním holkám dočítařkám nemůžu udělat 😀 😀 😀
hele ale netoulala jsem se jen já..toulá se mi i ta mrcha mršácká 😠
normálně já furt nic 😝