Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
Farmí samozřejmě, že po tom co se nám tady všem stalo nejsme v klidu v dalším těhu, to ani nejde, a kdo to neprožil nás nikdy nemůže pochopit, proto si tady my holky tak rozumíme 😉
Ale myslela jsem nehádat se třeba s manželem, nebo nenervit se v práci atd.... víš tenhle klid jsem myslela 😉
Markee já před rokem když poprvé jsem vylezla po revizi ven na ulici, musela jsem nosit sluneční brýle i když pršelo, protože každý kočárek a každou těhuli jsem fakt dost špatně nesla, a hned se mi řinuly slzy, takže vím jak ti je, OPRAVDU jsem neveřila, že se námk to ještě povede, bylo mi čerstvých 39, takže i to k tomu nepřidalo. A PODÍVEJ ZA ROK JE VŠE JINAK 😀 😀 😀 .
ZKUS TOMU VĚŘIT, ŽE TO VYJDE. ..... 😉
Jak já myslela, jak včera budeme se mazlínkovat a místo toho mi zkazil tak náladu, že bych ho nepotřebovala vidět nejmíň týden.
Přejde mě to, ale občas si řeknu,jestli by to takhle nebylo lepší.
holky jdu si uvařit čajík a pak musím rozeslat ještě životopisy na zbytek mejch dnešních nových ulovků 😀 Já zatím jen volala na tento, bo to se mi zdálo nejlepčí 🙂 a ostatní obepíšu, at neutratím za telefeon majlant 😀
Markee nebylo, člověk nemůže být sám... hele udělej si nějakou radost a nepřemýšlej co by kdbyby... nemá to cenu.... opočinek a klid a na podzim nové snaženíčko.
Tak jsem dočítala, Marti, Lucinka je fakt šmudlinka krásná, a vypadá moc spokojeně 😉Už se těším na fotku s náušničkama, jak jí to sluší 😉
Markee nebuď smutná...víš ty bs podle mě potřebovala asi nějakou změnu...cokoliv...nemáš nějakou fajn kámošku, s kterou bys někam vyrazila, ať přijdeš na jiný myšlenky? A tu práci...zkusila jsi hledat i v jiných oborech? Vždyť by to nebyla práce až do důchodu, nevím, napadá mě nějaký cukrářství, ráda pečeš, tak něco takovýho, třeba by těto i bavilo... Pak byste měli i doma lepší pohodu, vím, jak to bylo u nás, taky už pak na mě koukal skrz prsty že nedělám, jenom se lituju a brečím. Jako je dobrý si pořvat, ale zas ne se v tom utápět...u tebe je to ještě hodně čerstvý, ale časem to taky otupí, ta bolest. Ať je to hlavně co nejdřív 😉
Holky noc v pohodě, sice břicho tvrdne,ale nebolí to, špiním pořád, ale jen slabě hnědě, a sem tam asi zbytky zátky, hlen s troškou krve. Takže to stejně nějak nevidím...
terci já jsem taky u maléhonod poslední kontroly špinila a rodila jsem na termín 😉
To jo, když není tvrdo zrovna, tak se tam převaluje 🙂 a voda zatím nic. To asi poznám, i kdybych byla zrovna na wc, ne?
Akorát máme jet zejtra k našim, a večer zpátky. Věci bych si teda pro sichr určitě vzala s sebou, alemám to risknout, dvě hodiny cesty tam, a dvě večer zpátky, co myslíte? Jenže to bych asi nesměla vystrčit paty z baráku co, kdybych čekala, co kdyby... A dneska večer asi půjdu se švagrovou do kina na Ženy v pokušení 😀
Šarlot to je to, když mě se právě chce 😀 k našim bych se teď jinak už nedostala...Uvidím, jak mi bude,chci dneska ještě uklidit a vytřít, teď jem vyprala povlečení a dala ho sušit ven, abych ho večer mohla pěkně voňavý znovu povlíct. Tak uvidím jak mi bude ještě ráno a podle toho se rozhodnu 😉
Tercinko, teda, ty se máš, ty dnes půjdeš na Ženy v pokušení! 😉 Aby zrovna nebyl i Lukášek v pokušení vylézt ven! 😀 A ještě předtím uklidíš a vytřeš, no já bych byla připravená!!! 😀
Viď, terci 😉 ! Ale ty si připravená 😉 ! Já se těším na Lukáška...Jůůů, bude další krásné miminečko! 😵
No moc nejsem,tašku mám pokupě napůl,ještě přibalit věci jako sprcháč, pastu a kartáček,hřeben,nějakej krém na ksicht a tak...se bojím, že toho pak stejně půlku zapomenu 😀
Já už se taky těším, hlavně si pořád představuju, jak asi bude vypadat, po kom bude, jestli má vlásky, a tak 😅
Tercinko, neboj, zbytek ti kdyžtak doručí manža, ne? 😉 Jooo, to musí být krásný, takhle přemýšlet...Já už chci taky přemýšlet...Já bych chtěla abychom měli první holčičku a měla černé vlásky a modré oči po manžovi! 😵 ...Ale je mi to jako jedno, jo? Ne, že teď teda budu čekat kdoví do kdy 😀 ! Prostě zdravé děťátko a jedno jaký! Hotovo! 😀 😀 😀
Ahoj Aji, ahoj všechny.. 🙂
Dneska mám trochu klídek v práci, ale jinak nějak vůbec nestíhám... 😠
v sobotu se známým narodil Jonášek, včera známým Eliška 😀 jdeme zapíjet... 😀
Co ty?! Ajucho.🙂 já vím, říkala si do léta volný průběh, náladu máš super a jsi mladinká.. ale koukala jsem, zas 2DC ☹ ☹ ☹ mě už to tak štve za tebe,....
Handm, no jo, mě to taky štve....Zrovna teď mi zase jedna holčina ze snažilek hodila brouka do hlavy...Jestli nemám na tu laparku jít dříve??? 😅 Když já hlavně nechci mít zase zkažené léto, jako loni 😔 ! Proto chci s laparkou počkat až na podzim...Teď než mě objednají, kdyby nedejbože nebylo něco v pořádku...Bude léto a zase mi ho nějakej dobrák zkazí...Nene, to nechci 😝 😀
Haňulko, ty jsi tak rozlítaná, že by sis snad na mě ani neudělala čas! 😀 😉 Ale já doufám, že jednou to naše setkání uskutečníme...Už jsi byla po hadříkách? 😵
Já si myslím, že prostě moje tělo je nějak zaneřáděný...Proto MA 😔 , proto teď k nám mimi nechce 😔 ....Takže holky, já se půjdu asi dát někam očistit, vykoupu se v tý vodě, co je u nás ten pramínek U Jánečka a bude! 😎 A pak toho natočím cisternu a všechny vás s ní vobjedu a všechny se v tom vyrácháte! 😀 😀 😀 No a je to! To bude džob 😀 ....si nemyslete, že to bude zadarmo 😀 ...se musím taky něčím živit, že jo.... 😀 😀 😀
tak zas načuhuju,pže se mi fakt nechce uklízet. Chtěla bych spát,pže v noci jsem od půlnoci do třech nemohla usnout. Prostě se mi vše přemýtalo v hlavě-má minulé těhotenství,pak budoucí,jestli ještě nějaká budou,zda do toho jít,jak dlouho brát prášky, pak Míšovu rodinu jsem řešila-no kraviny. A né a né usnout.
Dnes mi řekla "kamarádka",že další holčina čeká mimčo-v září. Budou mít druhé dítko a jejich dítka od sebe budou přesně 3 roky. No mi mohli mít přesně 4 roky,kdyby to už teď vyšlo.
Já potřebuju změnit myšlenky, si říkám,že v práci by se určo mimča neřešili,ale to bych musela do hodně mladého kolektivu nebo starého.
Venku je zima ani se mi tam nechce,jen jsem šla zatopit a už se těším na teplíčko.
A já bláhová si myslela, že se U Jánečka jen napiju a bude to! 😖 Houbeles! 😲 Musím se v tom vymáchat! To bude to pravý ořechový!!! 😀 😵 😵 😵

Dobrý ránko tercinka se nám vykulila z pelíšku🙂)) co my jako ale co Vy s Lukáškem🙂)))