icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

katyna6
28. dub 2010

Dobré ránko 🙂

if.v
28. dub 2010

nikam jsem Farmi nezmizela. Tak to taky gratuluju k nové práci, nikde jsem nezaregistrovala, že by ses zmiňovala, že tě vzali 🙂 Tajnůstkářko

farmarska
28. dub 2010

Jsem zpět, se mi vzbudil už i malej, tak jsem se zdržela, jsem mu vařila ještě čaj a mazala rohlík

if.v
28. dub 2010

Dobré ráno Katy. Už jsme tu tři 😎 . Jinak pro mě je tahle hodina vstávání (v 6 a něco) normální - musím dohlídnout na to, jak se malá vypravuje do školy. Za tu dobu, co jsem byla doma, jsem ji naučila jezdit samotnou do školy busem, tak je z toho celá nabok a nakřivo, jak je najednou "dospělá" 😀 No a pak tu zbytek dne sedím a pláču nad tím, jak mi to moje miminko vyrostlo a stává se z ní puberťák (teď je ještě trochu od všeho, ale počkejte za chvíli) 😀 😀 😀 Nějak mě neberte vážně, ale rostou strašně rychle. Že Farmi?

farmarska
28. dub 2010

ahoj Katuško, jak je, co špinění a bolest břicha, vše ok.? 😕
Ivuš, houby tajnůstkářka, jen jsem to nějak nestihla napsat.. Tu ted byly důležitější věci na probírání 😀 😀
Né, já to vím teprve dva dny a to jsem tu ted moc nepsala, takže tak no.

katyna6
28. dub 2010

ahojky if.v-mně nebudí dítě,ale to naše psisko 😀,takže 6,20 už jsem byla na prochajdě 🙂
farmísku-no já taky neměla ani tucha,že už má novou práci,blahopřejuuuu 🙂
Jinak to včerejší špinění asi nebude uhnizďovací,nějak se na těhu necítím,spíš tělíčko chystá ňákej podraz 😅 .Ale neva,Clostík už je nachystanej,mám ho brát dokonce 2x1 jak jsem včera zjistila,tak třeba to pak budou dvojčata 😀 😀 😀

aronek
28. dub 2010

Ahoj, přeji hezké ráno. My už dnes třikrát kojili a teď škytáme 😉 už asi nikdy nebudu spát 😖

farmarska
28. dub 2010

Ivuš no to mi povídej! Zrovna včera když jsme usínali, mi manža říká, to nám ten kluk ale nějak rychle vyrostl ted vid.. To to uteklo.. a má kurevsky hnusnou pravdu 😝 taky si toho všímám čím dál častějc. Už je to puboš, má divoký narážky, snad pomalu na vše, hraje si na dospěláka, a už se mi moc nechodí mazlit ☹ No bude mu 11, je to děs, kdyby byl po mě, (doufám že nebude) tak za 5 let mi vylétne z hnízda a já zůstanu jak ten kůl v plotě 😔 No a když si představím, že bych klíďo za nějakejch 7 mohla bejt babičkou (no a to třeba i dřív! 😨 ale to jen přes mou mrtvolu 😀 ) tak mi je z toho rovnou šoufl ! 😀 já se ještě necejtím na babičku!! 😀 😀

farmarska
28. dub 2010

Jako prostě si ho asi zamknu doma a nepusítm ho nikam, dokavaď mu nebude minimálně třicet 😎 A nebo si holt budu muset pořídit nějaký to svoje nové mimineško na muchlání 😵 no však už je nejvyšší čas 😉 😎 😵

if.v
28. dub 2010

Aňu se ještě mazlit chodí 🙂, snad proto, že je holka. A já pevně doufám, že bude chodit ještě hodně dlouho. A s tím vylétnutím - taky jsem od našich odcházela v 16ti a u ní si to nedokážu představit..No a bábou být tak brzy ještě nemůžeš, ještě musíš odchovat to druhé a třetí mazlivé miminečko 😀

if.v
28. dub 2010

Aronku, vyspíš se, neboj..ale hned tak to nebude 😎 😎 Počítej tak 6-7 let - to přijde na několit let klidná pauza (asi tak na 4 roky) no a pak se zase nevyspíš 😎

farmarska
28. dub 2010

Jinak já taky vstávám většinou v 6h. Udělám manžoj sváču do práce (někdy mu jí chystám už večer) a on razí do práce a já pak malýmu-velkýmu snídani, v půl 7ho budím, on snídá, já mažu sváču a chystám mu co si má vzít na sebe, pak hygiena, pak se jde oblíknout, samozřejmě si nevezme to co jsem mu nachystsala, protože má svou hlavu 😀 a o půl 8vyjíždíme do školy. Musím ho vozit, páč u nás na samotě žádnej autobus není 😀 No a když chodím do práce, tak musí vstát dřív, manža ho ráno hodí před půl 7k babičce (po cestě do práce) a mamka ho vypraví a vychystá od sebe. To samé odpolko, jde k ní a manža ho tam po práci vyzvedá. Nebo tam někdy zůstává, to podle toho jak se dohodneme. Mamka bydlí na sídlišti , hned vedle školy, tak tam má plno spolužáků-kamarádů se kterejma pak rád odpoledne lítá venku, nebo na kole, nebo mastěj společně nějaký ty hry na pc 😝

if.v
28. dub 2010

No mě Farmi Anička říká, že bude bydlet i s manželem s náma (hlasitě protestuji) a nebo si pořídí bydlení hned vedle 😀 . Tak já ji asi zamykat ani nemusím 😀 😀 😀

farmarska
28. dub 2010

Ted co ale umřel taťka tak je mamka často tady s náma (no je spíš u nás než u sebe doma) tak ho vozí i přiváží ze školy, když se i to nehodí, nebo nemůžu, což je jako zase fajn 🙂 aj pro něj, nemusí dřív vstávat, ani se nikam trmácet, má odvoz i přívoz přímo od školy 😎

if.v
28. dub 2010

Teda to má luxusně zařízené..my takhle malou vozili do nedávna taky, teď už ji vyzvedávám jen odpoledne. kam nám zmizla Katynka a Aronek?

farmarska
28. dub 2010

ahoj bachařko 🙂 oj oj, co to čtu 😢 ale neboj, zase se vyspíš 😉 ono se to ted zdá dlouhé, ale uvidíš, uteče to děsně rychle a z Honzíka bude velkej kluk a už tě tolik nebude potřebovat 😉 🙂 vydrž kočko, vydrž! nic jinýho ti nezbejvá 😅

farmarska
28. dub 2010

teda když já si vzpomenu, jak mi nechtěl Rob spát, když byl malej a budil se mi kolem páté a už nikdy nezabral, jak jsem si říkala, že se těším až trochu povyroste a naučí se zapnout sám telku, vstane si a bude koukat na pohádky 🙂 No a naučil se to celkem brzy, on koukal na teletabís a pokempony a já u toho dřímala o stopéro 😀 jen mě vždycky kontroloval jestli to náležitě sleduju s ním, tak jsem musela dělat jako že jo a zopakovala jsem mu poslední větu co povídali a on byl spokojenej že koukáme na pohádky spolu 😵 Jo kde jsou ty časy!!! Strašně rychle to uteklo 😢 😢

if.v
28. dub 2010

Farmi, neboj, ještě nás to minimálně jednou čeká 🙂

farmarska
28. dub 2010

jůů katuš dvojčátka 😵 budete se mít co ohánět, kdyby to dopadlo 😉 ale bylo by to kááásnéééé 😵 😵 No jsem na to tvoje tělíčko zvědavá, co kuje za pikle 😕

paajaa
28. dub 2010

Krásné ráno,
koukám, že tady řešíte jak vám vyrosli drobečkové. Tak doufám, že bro budou na cestě další, aby vám to tak nepřišlo. 😉

Farmi: gratuluji k nové práci 😉

Katy: teda to špinění je docela záhada. Snad už se to nebude opakovat a closík vám pomůže

farmarska
28. dub 2010

ivčo no já doufám ž e jo !!!! 😵 😵 😵 se a to nevyspání normálně už i těším 😀 😀
Tý jo asi budu muset napsat kamarádce, co má toho 7měsíčního drobečka, aby se zastavila na návštěvu. Mám neovladatelnou chuť si pomuchlovat mimineško 😅 Ještě že jí alspon mám 😀 a ona je zas ráda, že si odfrkne 😎 Tomu se říká kamarádská výpomoc 😀

if.v
28. dub 2010

Farmi 🙂. Taky mám kamarádku s lednovým chlapečkem, ale nějak se mi nedostává času za ní zajet, takže já momentálně miminko muchlovat nebudu (snad jen to naše králičí doma 🙂)

farmarska
28. dub 2010

Ivčo ted to čtu, co mi tu píšeš o druhém a třetím miminešku! 😨 😕 😀 Jako myslím, že druhé bude absolutně postačující 😀 😀 já bych klíďo brala i to třetí, ale jako myslím, že to už budu stará vrána a žádné třetí se konat nebude 😀
navíc manža určo po žádným třetím netouží 😀 sem ho musela dost tlačit už i na to druhé..si už zvyknul na své pohodlíčko.. 😀 A taky nevím jestli bychom třetí utáhli.., ale asi jo,,, tak co já vlastně vím, třeba se mi za nějakých dalších 10let podaří ukecat manžu i k tomu třetímu 😉

aronek
28. dub 2010

mně snad ani nevadí, že nespí, ale někdy se chci umýt a najíst o domácích pracích nemluvím 😖, ale někdy si ho taťka vezme po ránu do obýváku a spím do deseti 😀

farmarska
28. dub 2010

tý jo ty se máš, no já taky myslím, že holčičky se asi tulej dý 😵 ale ten náš "drsňák" ten už jako je velkej chlap na nějaký mazlení 😎 To už musí bejt jen z donucení, musím vyvynout hodně silnej nátlak, aby se šel pomuchlínovat 😀 a nebo ho vydírám.. chceš něco , tak ale pojd za to pomuchlínkovat svojí maminku a ta o tom pak bude uvažovat 😀
ale to je takový jako většinou hodně odfláklý kocání 😀 😝
Tý jo to jsme dopadla co 😀 😀 😀

katyna6
28. dub 2010

už jsem zase tuu,jsem brouzdala po netu a obj.ovu testíky 😉 😀 .Tak mám nakoupeno a už zase s váma můžu prndat.
paji-no je to bordel,co ti mám povídat.Ale ať si tělo dělá co chce,hned po mrše ho srovnám,že se nebude stačit divit 😀 😀 😀
aronku-to tě teda uklidnily,už jen 5-6 let 😀 .A co jinak Honzíček?Máš nějaký nový fotky,ať se můžeme pokochat?

katyna6
28. dub 2010

farmi-já už jsem stará vrána teď a mimi ještě ani nemám 😀

if.v
28. dub 2010

Farmi, jaká stará vrána? Kamarádka bude mít 42 a je jako naše Kopinka v 15tt (čtvrté dítě)..takže hlavu vzhůru 😎 , to dáme taky

if.v
28. dub 2010

teda Kat, já tu teď vysvětluju Farmince, že nejsme žádné staré vrány a ty se k ní připojíš...holky, přijedu a naflákám vám zadky, jestli budete takhle bubákovat 😠

katyna6
28. dub 2010

if.v-no já první mimčo už jsem poměrně stará,proto mudr.ani neprotestoval,když jsem mu říkala,ať to těhulení nějak urychlí 😅