icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

aja.83
3. kvě 2010

Sarlottko, díky za rady! Kouknu ještě někam na obrázky a čoveče asi to fakt ještě v té zahradě popřehazuju! 😉

aja.83
3. kvě 2010

Holky, jo jo, tabulka je fakt krásná! Moc se mi líbí a bude se mi za chvíli líbit ještě víc! 😵 🙂

kytiii
3. kvě 2010

Holčinky, ještě jsem se chtěla optat, zda je normální v mých týdnech, že mi začlo téct mlezivo, většinou přes noc, myslela jsem, že to začne až později....

nicollka
3. kvě 2010

no my máme minikiwi, krásně se plazí po altánku a min. rok sme si i pochutnaly 🙂
kytii gratuluji k holčičce...nádhera.
Kopi teda já nevim ale před týdnem ti nešlo otěhotnět a tento týden 😕 (tak mi to přijde), hrozně to letí, to snad ani není možný.

sarlotta
3. kvě 2010

Aji kukni, no není to nádhera🙂 navíc palmének je mrazuodolný a roste všude, ideální na pergolky🙂

sarlotta
3. kvě 2010

kytii no může to být, to má každá těhulka jinak... takže jo klidně 😉

kytiii
3. kvě 2010

Nicol-děkuji. Tchánovci mají také minikiwi a minulý rok jsme už mňamali 🙂

aja.83
3. kvě 2010

Jůů, sarlottko, to je vážně nádhera! To i od někud znám! 😉 Ve středu jedeme na nákupy, tak asi něco zase pořídím! 😉 😵

nicollka
3. kvě 2010

a palmének je který? to růžový se mi moc líbí..chtěla bych do zahrady takový ten železný oblouk a porostlý právě nějakým barevným kvítečkem :D jinak já nejsem vůbec zahradnice takže ničemu nerozumím...koupila sem si dvě kytičky na okno a přežili 5dní :( nevím co je špatně, vodu měly..

sarlotta
3. kvě 2010

No Aji hlavně není tak těžký🙂 na nákupky vyraz je ideální doba a vybírej čerstvé olistěné zbožíčko 😉
A jestli chceš mít zelené i v Zimě tak ten přísavník tříprstý. Pětiprstý ne - ten nedrží sám🙂
Pozor na Zimolez(Celastrus) nebo Falopii - ty jsou dost agresivní- musela bys hodně řezat a pečovat- zase ale rostou rychle 😉

Wlladi no joo, jen pracovně🙂)) zahradu nemám 😔 fňuk... ale snad časem nějaká bude k domečku... 😉 jedno po druhém 😉

sarlotta
3. kvě 2010

Nicol to jsou všechny.. je jich kolem 300druhů🙂

aronek
3. kvě 2010

😉 Ahoj, všem gratuluji ke kontrolám 😉
koukám, že se radí ohledně zahrady. Dost toho vím, ale už vím, kam budu chodit na rady 😀

mari111
3. kvě 2010

aji ja chci vistarii 😉 , no jo, je to krása, ale neboj, altánek ti to nevyvrátí 🙂 jojo Šarlotka zahradnice, to je naše odbornice 😀

mari111
3. kvě 2010

jo u nás je taková zima že mi aj ten palmének zmrznul ☹

sarlotta
3. kvě 2010

Mari... tak Ty bydlíš v horách neee 😉

mari111
3. kvě 2010

ne, v severních čechách , na sibiři ☹

sarlotta
3. kvě 2010

no právě .-) hele ale kiwi je do -30🙂))

mari111
3. kvě 2010

hlavně tady hodně fouka, tak co nezničí sních a mráz, tak zničí vítr 😠

sarlotta
3. kvě 2010

😀 😀 😀

mari111
3. kvě 2010

😠 😠 😠

mari111
3. kvě 2010

kiwi myslíš to co má plody jak ježky? To ale nemá kytky 😖

aja.83
3. kvě 2010

Holky, koukala jsem i na tu schizandru - já to vůbec neznala...Nevypadá to špatně a je to navíc léčivý ty plody!

mari111
3. kvě 2010

ajuš se bude léčit schizandrou 🙂

sarlotta
3. kvě 2010

Aja tož přece Ti nebudu radit nějakou blbost néééé🙂)) hlavně musíš mít minimálně 2-samce a samicu🙂) abys měla plody, ju.
spíš 1 samce a tak 2-3 samice🙂 akorát ty plody jsou nevalné chuti... ale léčivé, hlavně na nervovou soustavu.

aja.83
3. kvě 2010

Ty jo, já jsem asi úplnej neználek - samci a samice u rostlin? Tyyy brďo, já budu ještě pářit na zahradě rostlinky! Tak to beru, jakmile je řeč o rozmnožování, to já ráda pomůžu a zasáhnu! 😀

wlladka
3. kvě 2010

....no schizandra na schýzu 😀 😀 😀 😀 😀

mari111
3. kvě 2010

no jo hlavně to nepřežen s těma samicema, to je same množení a páření tady, no jo, ani rostlinky to nemaj jednoduché, jak koukam 🙂

wlladka
3. kvě 2010

Já paneláková jedu jen v pokojovkách a na balkóně truhlíky 😒 Ale taky je to v létě pěkný, když vše kvete. I rajčátka tam pěstuju 🙂 - ty cherry
Jinak nad námi bydlí nějaká ruska a ta furt krmí holuby 😠 parapet v kuchyni máme od nich celý zasratý 😖 No luxus!!

mari111
3. kvě 2010

jéééé Wladi, no to bych ji asi utloukla 😠 😠 😠

paajaa
3. kvě 2010

Sarlott: mě je divně celý den, ale na zvracení to není. Teď jsem snědla obyč rohlík a je to lepší, ale pak mě zase přepadne vlčí hlad a něco splácám a je to zase na nic. Opravdu se musím hlídat. K obědu jsem si vymyslela hráškovou polévku, tak už teď na ni mám chuť. Ono to k tomu patří, ale předtím jsem to vůbec nezažila.

Aji: ta rostlina je ale krásná. Já už se taky těším až si budu činčat zahradu, ale to si ještě tak rok , dva počkám. ☹

Kyti: blahopřeji k holčičce

Jinak holky novinka. Konečně máme udělané dole podlahy. Hurrááá. Teď se to nechá - týden až dva a pak se může obkládat spodní koupelna. Mám hroznou radost. 😎 😎