Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
Kopi promazávej, jako nějaké se nevyhneš, ale na škodu to není. ono to pak zesvětlá neboj 😉
Holky už vám ukážu náš obývák 😀 😀 Ale musíme ještě koupi nové dvěře.Té záclony si nevšímejte,ta je tam zatím jen tak.Nic jiného jsem doma nenašla 😅 😅 A ve stěně nám chybí telka 😀 ale dovezou nám jí v sobotu.
kopy mě pomáhá klasicky olejíček od HIPP .bud pletový nebo tělový.nejsou drahé a dobře promastují.taky sem měla elasiq a osypávala sem se po tom.taky mi ledasco nesedí až mi doporučili klasický dětský olejíček.a ani jedna strijka zatím.
šarlot jak si mi poradila amálku tak fakt parádní zbožíčko.určo budu odnich furt objednávat 🙂
Si říkám, že jsem se nějak rozepsala 😀 To abyste se nenudily 😀
Luky je vzhůru....mám asi po kecání..zatím teda nebrečí ale to přijde 😀
Kopi já taky mazaa, a to masážním olivovým olejíčkem, a břicho mi popraskalo jako prase 😉 a svědííííííí to,fuj 😝
tercí vidíš a někdo si hapy bella chválí..já tedy jedině pampars tesco pleny ani náhodou 😝 😝 pro mě tvrdé hnusné a výměna po 2 hod pak už zapáchají pampersku má celou noc a pohoda 🙂
haha chtěla bys cooooo 😀 😀 😀 😀
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=147524
výborný obchůdek na mimibazárku, kvalitní bavlněné věcičky 😉
sarlot fakt ne 😉 jak sleep and play prostě 12 hid je bez přebalování 😉 vydrželi i hugisky ale mě nevyhovovaly já mám ráda pampers 😀 😀
Tercíku ty plínky jsem dostala v prenatal balíčku 😀 😀 tak půjdou rovnou do koše 😀
No my máme taky žaluzky,ale přítel to do obýváku nechtěl,že si připadá jako ve vězění 😅
No a s těmi striemi,no moje mamka měla popraskané celé břicho po dvou dětech ☹ tak snad nedopadnu taky tak.
Moooc krásní Kopi... ještě nějaké doplňky do stěny v nějaké barvičce... já už bych tam měla zelené dekorace 😀 😀
No vidíš, já zas sleep and play vůbec... mě se zdály moc tenké- jsou takové poddajnější a malý měl všechno na zádech... 😲 se musí vyzkoušet at třeba je te´d dělají i trošku jinak.. je to dlouho 😉
pěkný kopy 🙂 .taky sme scháněli nějaký skleněný stul do obyváku a sehnali smejen dřevo ☹ .
Sarlott no to musíme ještě vyladit.Já na ty dekorace moc nejsem a tak nevím kde co kupovat 😅 V ikei měli celkem krásné,jenže ty poličky ze skla neudrží zase 10kg 😅
jo a jako když se bavíte o plínkách tak chci už taky s vybavou plín začít.jakou velikost si pořídit na malé miminečko 🙂 .
Sarlott díky za tu Amálku 😀 😀 Tam jsou pěkné věcičky 🙂 hnedka to zkouknu.
Jé tady se budou řešit plíny 😀 😀 jsem jedno velké ucho 😀 😀
Kopi no jako skleněné misky s kamínky a nějakou svíčku nebo velké hrnečky jen pro Vás dva jako, nebo sklenky na šampáňo pro Vás nějaké zajímavé a taaaak🙂)
fotky, vázu na kytky hranatou třeba 😉
petři no prostě new born nebo 3-5kg koupíš balík a uvidíš🙂)) Asi ty pampersky jsou nejosvědčenější 😉 a jako počítej 15 plenek na den. 😉 takže pak zaúkolovat příbuzenstvo ať nenosí hrkávky ale plenečky 😀
jo a ještě poslední dotaz jak jsem včera nakupovala ty tři trička u mě v albíku jako poslední.Tak to jsou trička a nebo kabátek?se v tom nevyznám 😅 To dám na body a pak k tomu kalhoty? 😅
uff co?15 denně?ted se mi teda protočila brada 😝 .já myslela že 5 na den 😀 .dík tak to du informovat rodinku že chceme teda rači plíny 😀 .a pampers určitě nejlepší
kopy taky ho máme tak pul roku starý.chtěli sme co nejlevněj a co nejpěkněj 🙂 je to vše ikea krom sedajdy a sme spokojeni.

Ahoj Terci, co toje za slohovku jako🙂))
Plenky vyhoď.. žádné experimenty🙂 pampersky nebo teskácké jsou fajn.
Ten hrnek mléka může vadit.
u nás taky chčije a chčije ble.