Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
no taky už mne štve to počasí 😠 asi mi brzo vybouchne hlava 😔
no a toto, to snad ani není možné ne?
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-zahranici/135...
Mari mě je taky strašně 😔 hlava mi taky vybouchne a to jdu za chvíli k obvodní,snad tam nebudu dlouho tvrdnout.
ty jóóó pak nemaj krachovat
Madormi v tom Řecku se úplně zbláznily 🤐
ja jen doufam že mi to nezústane, ty bolesti při blbém počasí 😒
no a oni se ještě divý no nechápu, k nám bych je poslala žít. odstupné 100 platů, minimálně 24? no to se nedivím, že se tam tolik lidí válí u moře věčně a mají " maňánu" 😀
ahojky holky..moc vás zdravíme. Koukám, že se to těhulkám hodně rychle přibližuje do finále 🙂 krásný pohled 🙂 Normálně vám i závidím... 🙂
Markytaj a Tercie..moc gratuluji k miminkům 🙂 Jen co budu mít chviličku, tak se juknu na vaše miminka do alba 🙂 už se těším 🙂
vendul ahojky jak se máte????? 🙂 kdy dáme ten srazík hmmmmm 😎
ted mi přišli z MMB džínové laclíky za 100 i s poštovným a paní k tomu dala i bodýčko to je kup 😀 😀 😀
Mari, jsi tu??
....něco pro tebe: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=32848874&tab=6
Mari fofruj!! At to koupiš!🙂
TEdy Wladi, ty si sikulka!🙂 MAri bude koukat 🙂
No, hledám postýlky a váhám. Toto je výsledek. Já jsem si nevybrala, tak snad nakoupí alespoň Mari 😀
Jako cestovní nebo pevné?
Wladi ten jeden zájemce sem já, včéra jsem jim psala jestli ji maj k dispozici a oni mi psali že zrovna není a dlouho nebude, to sami mi psalo dalších pět nebo kolik , co jsem jim psala, ale si zlatá, že na mne tak myslíš 🙂
no a tu druhou? Tam žádný zájemce není
Wladi ta je pěkná , du tam napsat
Mari. DRŽÍM PALEC 😵 😵
Hezka Wladi, na co potřebujes nebo chces suplik?!🙂 Jestli ho mam taky chtit🙂
prej jestli ho mám taky chtít 😀 😀 😀 handm ty si číslo
Pod postýlkou by bylo zbytečné místo a takhle se využije. Může tam být jak oblečení, tak pleny..... No, cokoliv pro mimčo.
... to víš, je nás doma moc, tak se musí využít každý kout 😀 😀 😀 😀 😀
Wladi ty si holka praktická
a tahle je z masivu, žádná dřevotříska a píšou že je masivnější než běžně vyráběné postýlky. Taky ty příčky má takové širší. Ta bude u nás doma 😉
Mari, na rozdíl ode mě začátečníka je Wladik zkušená maminka 🙂 takže já se musím na všechno vyptat 🙂))
Ale jelikož v naší ložničce bude místa tak akorat na postylku vedle postele, zůstaneme asi bez supliku.. beztak by nebylo kam otvirat...
takže to vypada stale na tuhle...

dnes jsem slyšela v rádiu, že loni touto dobou bylo venku 30° a teď totok, ani víkend nemá být lepší :-/