icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

flair
15. kvě 2010

Murynko, je to Pukanka 😔 je mi jí tak hrozně líto.....

katyna6
15. kvě 2010

flair-to jo,nevím,co nás to teď tak popadlo,ale je to moc fajn 😵 😵

markee-jojo,já mám pod všemi obrázky to malé políčko,kde je napsáno-přidej fotky....

kopa
autor
15. kvě 2010

Markee mě to taky funguje 😅 nemáte třeba náký nastavení v pc?že by to byl důvod proč ti to nejde?

murynka
15. kvě 2010

flair ☹ ☹ panebože ona také čekala sofinku 😢 😢 je mi z toho hrozně ☹ ☹ ☹ kdy se to stalo?jak je na tom??nechce přijít mezi nás achjooo ☹ ☹

murynka
15. kvě 2010

mě se z toho udělalo úplně zle ☹ ☹ budiž když někdo přijde o miminko v 10tt je to také bolestivé ale tohle 😔 😔 cítila pohyby měli už vše přichystané ani ně měsíc do porodu ☹ ☹ ☹ achjoooooooo

markee
15. kvě 2010

No,tak jsem z toho magor,ale fakt. Kliknu na to a blikne monitor a hup jsem znova v albu,ale jinak nic. Tak nevim. Jestli tu máme nějaký nastavení,to nevim. Míša je v práci,tak se zeptám zítra.

sarlotta
15. kvě 2010

markee zkus si otevřít ten soubor ze kterého chceš vkládat fotky na ploše, pak si otevři koníka přes to a album a zkus dát vložit

katyna6
15. kvě 2010

mury-taky jsem koukala na její albíčko a jsem z toho moc špatná.taková sympatická holka,z fotek je vidět,že se maličké už nemohli dočkat a teď taková hrůza.Se mi z toho chce úplně brečet.... 😢 😢

flair
15. kvě 2010

Murynko, IP.

markee
15. kvě 2010

Je to fakt hrozné ☹ ☹ ☹ To nejde opravdu ani napsat jak ☹

flair
15. kvě 2010

Markee, mně taky nejdou dávat nové fotky. Admin si s tím neví rady. Prý mám nějak nastavené PC, že mi to nejede 😠

markee
15. kvě 2010

Flair aha ☹ No tak se na to zítra zeptám Míši. Snad to vyřeší. Děkuju.

murynka
15. kvě 2010

katy mě tu ukápla slzička ☹ ☹ protože vím co se všechno mohlo stát a děkuji bihu že ta moje holčička spinká ted v postýlce...

flair děkuji za IP...je to tragédie a nedá se to vyjádřit 😔 😔

flair
15. kvě 2010

Murynko, je to opravdu strašné... Ty už ale můžeš být v klidu, Tvoje Sofinka je spokojeňoučká a zdravá a prostě bude i dál 😉

murynka
15. kvě 2010

flair v klidu nebudu nikdy strach o miminko nikdy neskončí ☹

katyna6
15. kvě 2010

jdu se holky zase přitulit,nějak mně to rozesmutnilo,ach jo,je mi jí hrozně líto.
Ale jinak vám přeji hezký večer a zítra pěkný den,já zase budu do večera v práci,bléééé.pa

flair
15. kvě 2010

Holky, já vím, že o dítě se už nikdy nepřastaneme bát 😔 Strašně bych tu naši holčičku už chtěla vidět... 😉
Katynko, zítra to s blázínkama zvládni a pak ještě nezapomen sexovat, jasný? 😀 samo, že s miláčkem, ne s bláznama či bláznicema 😝 😀

murynka
15. kvě 2010

flair brzo se dočkáš 😵 😵 😵 jáý jsme zvědavá na to vaše jméno 😀 😎

flair
15. kvě 2010

Murynko, my jsme hrozní tajnůstáři s tím jménem 😀 už se těším, až ho budeme říkat nahlas 😅 občas si říkám, že budu tak zblblá, že jí budu před lidma pořád říkat "malá" abych se jako neprořekla 😀

sarlotta
15. kvě 2010

Flair ale už bys mohla🙂)) 😀

murynka
15. kvě 2010

flair a do ip bys mi to neřekla 😀 😀 😀 prosíííííííííííííímmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 😎

kopa
autor
15. kvě 2010

Flair a to bude náké zvláštní jméno,že to tajíte 😅 😕

sarlotta
15. kvě 2010

hehe Murynka zvědavá🙂))) žádné takové 😠 😠 😀 😀

flair
15. kvě 2010

neneneneneenne, neřeknuuuuuuu 😀 je to super mega giga tajný 😀 a tu chvilku už to vydržíte 😀 😀 😀

sarlotta
15. kvě 2010

první písmenko 😉

murynka
15. kvě 2010

flair tak aspon písmenko 😎

flair
15. kvě 2010

Jo a normálně mě v noci 2x vzbudil pocit jako na MS a dost bolestivou. Já normálně měla MS úplně v poho. Tohle bolelo, taková jakoby křeč při silné MS. A dnes mě během dne vždycky píchne ostře do pipinky. Tak že by se něco už dělo????????

flair
15. kvě 2010

Zvědavky zvědavé, já nesmííííííím nic říct. Slíbili jsme si to s manžou, že žádné naznačování, nic 😀

sarlotta
15. kvě 2010

ale my mu to neřeknem 😉 😎 😎

murynka
15. kvě 2010

flair něco se dít může 😉 😎 😀 😀