icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

bobinka22
14. črc 2009

Sofie Sofie Sofie Sofie Sofie Sofie Sofie Sofie Sofie Sofie Sofie Sofie Sofie Sofie 😉

murynka
14. črc 2009

leni nezměním 😉 proto to chci vymyslet ted a od pátku jmenovat 😎

murynka
14. črc 2009

sofie kasíková,karolína kasíková 😅

kopa
autor
14. črc 2009

🙂 Markét 😉
oboje je moc hezké 😉

murynka
14. črc 2009

a co oboje 😀 😀 😀 😀 😀

kopa
autor
14. črc 2009

😀 😀 Sofie a karolínka
mrkni sem http://www.czso.cz/csu/redakce.nsf/i/nejcastejs...
pro inspiraci

hanana
14. črc 2009

caute holky vy uz spite ze??
ja jeste balim uz mam za sebou asi 30 krabic ... fuj 😝

maybe .. velka gratulace
farmi tak jsem rada ze uz se cistis

aronek
14. črc 2009

tak ještě než půjdu do pelíšku
murynko, mně se tedy líbí Sofie 😀 , jako malá jsem neuměla k a říkala t, to by to druhé fakt nevyznělo 😀

aronek
14. črc 2009

za deset minut dopeču buchtu a jdu se zavrtat, přeji dobrou noc 😎

paajaa
15. črc 2009

Krásné ráno,
tak hlásím na testu bílo. Doufám, že MS brzo dorazí, aby jsme to snažení mohli pořádně rozjet. 😉
Jinak manžel mi včera oznámil, že ve čt a pátek dovču mít nebude. No to je k vsteku 😲 Takže si ho zase neužilu.

venuska
15. črc 2009

Krásné ráno děvčátka,

Markét, oboje jména jsou hezká, ale víc se k příjmení hodí Sofie. Ale je to jenom a jenom na vás.

Já jsem teď ráno byla na odběru na ty triple testy, a ptala jsem se sestřičky, kdy tak budou výsledky a ona řekla, tak po. nebo út., ale že se nemám čeho obávat, je bude všechno v pořádku. Takže 21.7 volám na gyndu.

Dneska jsi jdu koupit těhu podprdu, už mi ta moje nějak nestačí )o:

mirax
15. črc 2009

Ahoj berušky, hezké ráno 🙂

Pájí a který den cyklu jsi? Když ne tento měsíc, tak další...snažení je krásná věc 😀

Mě dnes čeká zubař a předělání dvou plomb...je to nejméně na dvě hod. i se zubní hygienou...už abych to měla za sebou!

martina76
15. črc 2009

Holky krásné ráno přeji všem, ikdyž u nás je deštivo tak já svítím jak sluníčko 😀 Včera jsme byli celá rodinka na genetickém UTZ a čekáme zdravého chlapečka 😀 Takže KOPI už mě můžeš dát do tabulky, od teď hodlám pevně věřit že už vše dobře dopadne!!!! / ťuk, ťuk, ťuk / info ti posílám do IP 😉

venuska
15. črc 2009

Mirax: neboj, zase až to budeš mít za sebou, tak budeš jásat. Mě to taky čeká )o: Nemám ráda zubaře. Bléééé

Martinko, GRATULUJI!!! Jsem moc ráda i za tebe. (((o: Krásně si to těhulkování užívej….(o:

kelly1983
15. črc 2009

Dobré ráno

Ahoj venusko jak se máš?

farmarska
15. črc 2009

ahoj prďolky, hezké ráno! 🙂

ty jo včera jsem vás ani nestihla dočíst a dnes jsem taky nějak zaspala..kdy tyhle nedostatky doženu, když ted musím jít udělat snídani a pak zase ke žvížátkům! 😀

farmarska
15. črc 2009

holky jenom v rychlosti, napište, je něco převratně novýho?

jak se má aronek?
a co miraxíček?
a co pája vidí nějaké duchy na testíku?

kelly1983
15. črc 2009

Ahoj farmi 🙂

farmarska
15. črc 2009

holky dnes musíme držet palečky mabe, měli by jí potvrdit to těhu! 😵

tak já zase poběžím a zatím se tu mějte a moc toho nenakecejte! 😀

jéééé ono se mi to i rýmuje! 😀 😀 😀

venuska
15. črc 2009

Ahoj Kelly, cítím se dobře, takže si těhulkování užívám. Ještě neodezněly všechny náznaky těhotenství, ale už bych bez toho asi nemohla ani být (o:
Na ty výtoky mam teď předepsané gelové ampule, tak uvidíme, zda se to zlepší.
Co ty, jak se máš?

kelly1983
15. črc 2009

No mám se celkem fajn, včera začali dost vedra a to mě teda moc dobře nedělá ☹ jinak příští týden jdu do poradny, tak jsem zvědavá co mi poví pan doktor pěkného 🙂

kelly1983
15. črc 2009

mám v albu ty fotky, dívala ses už? teď nevím

kopa
autor
15. črc 2009

Ahoj holky,
Marti děkuji za informace tabulku udělám večer 😉 Gratuluji k chlapečkovi 😵 😵 😵 😵

Holky já tu dneska nebudu 😒 přítelák byl u zubařky a má nakou cystu v dásni ☹ tak nevím co to bude 😔 ale snad to bude v pořádku.

venuska
15. črc 2009

Kelly, ty vedra mi taky nedělají dobře, pokaždé se mi hrozně motá hlava.
Určitě ti v poradně řeknou samé dobré zprávičky. Tobě ty týdny letí, to je neuvěřitelný (o:

venuska
15. črc 2009

Kelly, koukala jsem se na fotečky, a psala jsem ti, že máš už pěkné brůůůůško. (o: Sluší ti to.

kelly1983
15. črc 2009

venusko aha tak já to asi nějak přehlídla🙂 no já teď sedím doma a jsem teda už hafo spocená a to mám jít jako ven...mě zase bolí hlava ze všeho...no tobě to taky letí ty týdny

kelly1983
15. črc 2009

ahoj kopi

sarlotta
15. črc 2009

Murynko já bych dala Sofie-Karolína... klidně oboje.. je to hezké.. ale Sofie se mi líbí víc....
U Karolíny zase můžeš používat víc zdrobnělin- Kája, Karolka, Kari.... je to stejně na Tobě🙂))))

sarlotta
15. črc 2009

Joooooooooooo a dobréééééééééééééé ránko 😀 😀 😀 😀

sarlotta
15. črc 2009

Paajaa tak to je pech... to budeš muset vymyslet nějaký náhradní plán🙂

Mirax drž se u zubaře.... uáááá... ať to nebolí. 😉

Martina76 mooooooooooooooc veliká gratulace .... ať se už jen hezky kulatíš🙂