Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)

•
17. črc 2010No už se zas zvedá docela vítr =-)
0
dík za pochvalu, manža říka že je jak z katalogu, no ještě se dočkat toho stolku a stěny. No u nás taky foukalo jak šlak, aj židle nam převrátilo na terase a pár větvi spadlo, no ja se nějak nebojím, ja miluji bouřky :-N no ale nějakej extrém ne, mne na intru vychovatelka vždy nadávala když jsem v bouřce chtěla ven nebo na balkon 😃 😃 😃 , ale když takle fouka taky se bojím že se tady dolámou stromy, aby se něco nestalo vážneho
Hehe to je jak u nás 😃
Lukýnek chodí chrnět tak na devátou, a usíná sám,akorát jdu tak dvakrát, třikrát podat cumel 🙂 Je šikula,sám si řek,že ho tam u usínání štvu,pořád byl nespokojenej, tak jsem jednou zkusila odejít,co to udělá, a vida, za chvíli chrněl 🙂 Budí se kolem pátý ráno, a to si ho pak po koju už beru do postele, protože pak už chce krmit po dvou hodinách,a já jsem líná vstávat 😃 takhle jenom vystrčím prso a je to 😃
Lukýnek chodí chrnět tak na devátou, a usíná sám,akorát jdu tak dvakrát, třikrát podat cumel 🙂 Je šikula,sám si řek,že ho tam u usínání štvu,pořád byl nespokojenej, tak jsem jednou zkusila odejít,co to udělá, a vida, za chvíli chrněl 🙂 Budí se kolem pátý ráno, a to si ho pak po koju už beru do postele, protože pak už chce krmit po dvou hodinách,a já jsem líná vstávat 😃 takhle jenom vystrčím prso a je to 😃
No jo, no, ale zas si vem,se plácat takovou dálku autem v tom vedru,to by sis potom ani tu veselku neužila...a určitě nebude poslední na kterou půjdeš 🙂
No jo, už si umí říct,co se mu líbí a co ne, potvůrka malinká, akorát mě než to vždycky dojde 😃 A jo, ráno se rád přitulí, to si lehnu třeba 30cm od něj, a on sebou tak hází že je za chvíli přicucnutej těsně u mě 😃 A tak mě s manžou v posteli utlačujou,že kolikrát hnout se o centimetr,tak zbuchnu z postele... chlapi roztahovačný 😃 A ráno jsem jak by po mě celou noc jezdil parní válec, úplně dobitá 😃
No jo, už si umí říct,co se mu líbí a co ne, potvůrka malinká, akorát mě než to vždycky dojde 😃 A jo, ráno se rád přitulí, to si lehnu třeba 30cm od něj, a on sebou tak hází že je za chvíli přicucnutej těsně u mě 😃 A tak mě s manžou v posteli utlačujou,že kolikrát hnout se o centimetr,tak zbuchnu z postele... chlapi roztahovačný 😃 A ráno jsem jak by po mě celou noc jezdil parní válec, úplně dobitá 😃
Normálně koukej, co jsem měla dneska na kytce...asi to přifouk ten velkej vítr. Fuj breberka hnusná, ani nevím, jestli to je normální luční kobyla,nebo saranče. Má to normálně žihadlo a žralo mi to tu kytku,až to chrupalo, jsem normálně nechápala... Ani jsem to nemohla zlikvidovat mým olíbeným způsobem, pěnou na koberce nebo jarem na nádobí,bo bych si zlikvidovala kytku, a plácačkou bych to asi neumlátila, a navíc by to křupalo fůůůůůůůůůůůůůůůj 😃 Tak musel nastoupit manža s hadrem...ale taky se bál,a prej fuj na to nešáhnu vono to na mě kouká 😃
Začni psát odpověď...

Odešli