Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
@mari111 Mari však nad tím furt přemýšlím 😅 😀 co je to za Véčko.Včera se mi zdálo,že o sobě nedává moc vědět a tak jsem dneska mimoně 😀 furt budila,věděla jsem dneska o něm asi 5 krát to snad stačí néé 😅 😅
Jinak jsem prohrábla šatník a všecko mi je malé a nebo krátké 🤐 🤐 ale ještě něco málo mi je,ale to byla modni přehlídka než jsem vyšla ven 😅 😅 v ničem se necítím a břicho jsem furt chtěla schovávat..
poradte mi co mam zitra varit?????holky,kdyby to vyslo-to tehu tak 19 .srpna mam narozky 22 let-to byl krasny darek k narozkam 🙂
jo,zitra URCITE TESTNU 🙂 ale budu spat,pac v noci jsem vubec nespala,bylo mi na zvraceni,ptrotoze jsemn testila uz vcera odpoledne a test byl pozitivi tak jsem uz cela nedockava cekala na rano....ale vite co?vcera ta carecka nebyla tak silna-dnes je silnejsi.........ale to asi proto,ze ten mamac test je citlivejsi
Mari je možné,že už ted si skoro nezavážu tkaničky?? 😅 mě to vždycky bolí a tlačí to břicho 😅
to je Kopísku normálni, véčko ti to nedovolí se už tolik ohnout 😉 😀 Čajori ja budu dělat o výkendu svíčkovou a špízi , abych měla něco mňam pro kámošku která mi v neděli dorazí 😉
no my sme ji právě asi sto let neměli tak budu dělat zítra, doufam že se mi povede, mám už teď na ní chuť 😅
dekuji 🙂 ano,to je stejna fotka.......a uz mas doma vse nachystane pro Laurinku?
nemusíš, šak se taky dočkáš a to už brzo 🙂 ja zas závidím holkám co už maj mimísky doma 😅

Kopi,dnes uz nebudu ...az zitra...... 🙂 Mari, at si Laurinka jeste chvilku lebedi 🙂