Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
@kopa na tak to máš pravdu, že to uteče. Ale to abych měla lodní kufr do porodky. To je tolik věcí sebou no hrůza.
V pondělí si jdu prohlídnout porodní sál.
Jiank já jsem si už včera topila, ale teď schánít otop na zimu nebo zmrznem. U nás hrozně fučí větr.
Dostala jsem chuť na stůdl, takže si ho jdu udělat. Dneska nám měl dom přijet přítel, ale přijede až v pátek dělá u Vás v Praze. opravuje Motol nemocnici. 😉
elis zatím nic nového 😉
jdu se pobalit, jdem s malým na zápis do Lidušky na zpěv a flétničku 😉
Elišce držím moooc pěsti 🙂 .
Tak malý je vzhůru, školka ho asi tak uchvátila, že už vstal... 😝
@lucierob mám lactacyd gel, tak myslím, že to bude ok...
a gymball jsem zkoušela taky a prd... skáču už tři dny a nic se neděje...
a ty utěrky měly na spodek místo ručníku říkaly, já mám obojí, uvidím, co mi bude příjemnější...
@natalie77 tedy malej je sikulka!! super!!! krásně jste to zvládli... a na letadlo bych se zeptala, at má radost a těší se ještě víc🙂🙂🙂
Tak jsem se konečně dohrabala a ostříhala si vlásky 😀 😀 jsem zvědavá jak to bude vypadat až se vyfoukám 😅
tak se jdu zkuluturnit a jedu. Hrooozně se bojím ☹ tak držte palce! ozvu se k večeru. taky jsem zvědavá na maandy
ahoj holky.jééé ELIS v porodce.tak držíme mooc palušky at to má mooc rychlýýý a hlavně at je Matyášek krásné zdravé miminečko.Filípek mi začíná už pěkně vyvádět když je hladový 😝 ,to je řevu jak nedostane hned.asi sem si ho moc pochvalovala jak je hodné neplačíčí miminko.no mám ted co dělat jak spustí.a taky su naštvaná-nemám mlíko.jaksi mi to ty moje prsyska nechcou vyprodukovávat tak už u nás jeden celý nutrilon vyhučel a dnes sme byli objednávat další dvě dozičky 😝 ,to je peněz teda.
tak mám zameteno, vytřeno, utřený prach, prádlo v pracce, nádobí v myčce, manželovi přichystanou večeři...a na bobistu nic nezabírá... asi se holt budu muset smířit s tím, že si vyleze,az uzná za vhodné 😝
@handm chyba byla ta že sem malého neměla hned po porodu u sebe a začali sme v porodce s kojčem až tak 5 den pořádně přikládat.pak byli nervy a mlíko se jaksi začalo vytrácet.jak mi dali malého na pokoj tak to zase bylo ok a mlíčko sem zase měla ale málo.tak sem myslela že vydržíme kojení aspon do 3 měsícu a prd.sice je lepší nutrilon že nemusím nikde vystrkovat prso když někam pojedeme ale zase 310 kč za balení na týden je dost.musíme kupovat totiž nutrilon pro nedonošené děti a je drašší jak klasický 😠 a navíc v lékarně na objednávku takže mazec.kojte kojte dokud mužete!a to sem si před týdnem kupovala novou odsávačku od aventu a ted bude na prd ležet doma 😠
Tak jsem tady holky.... je Eli je v porodnici.... 🙂
Tak holky na UZV narostla sliznice... pry se něco rysuje..... HCG je 54,2 a nasazen Utrogestan 1-1-1.
A panu dr se nelibilo ze bych chtela jit ted na 2 noční po sobě... takže od patku neschopenka mě nemine... pry odpočivat.... at se něco nepokazí... to bude v práci radosti... a jééé je...
Tak ted čekam na to jak dopadla madormi.... 😕
tak holky já toho moc nevím. na utz nebyl žádný plod vidět, o sliznici nic neříkal ani mě nenapadlo se zeptat. vzal mi krev,výsledky budou zítra k večeru a dal mi utrostegan, zavádět ráno a večer. takže klidná nejsem ani trochu. prý víc uvidíme dle krve. zatím prý to bereme tak že jsem těhotná. na utz je plod prý vidět až od 1000 jednotek HCG

@lucierob to nevím jak to měli s těmi útěrkami 😅 Já tedko teda nesnesu ani toaleták,páč se otřu a hnedka mě pálí,takže já ted používám ubrousky 😅