icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

mirax
23. črc 2009

ahaaa...už to čtu, jéé to jsem ráda, že jsi jim nezakroutila krky! 🙂

belatka: z kultivace zjistí, jaké baktérie máš...normální je Lactobacillus , ten je prospěšný..zbytek jako různé krátké tyčky, houby, koky vadí. Přeléčí se to antibiotiky nebo antimykotiky...
Hleník do zelena..no, možná ještě v tobě něco přežívá, z té kultivace by to měli poznat.

mirax
23. črc 2009

jinak z kultivace určitě nepoznají, jestli šlo o plodku .., ale to určitě nešlo..neboj.

V těhotenství tělo produkuje různé sekrety🙂))...bude to v pořádku.

aronek
23. črc 2009

Ahoj,
farmi, já jsem v práci pořád. Volno mám až v srpnu, tak ten týden to ještě vydržím.

Martikal, na doktora jsem byla nalomená 🙂 , pak jsem zjistila, že příští úterý jedu na služebku a náš doktor dělá těhotné v úterý, takže to stejně bude v tom srpnu 😖 . A jak se cítíš? Co příznaky? Kdy máš další kontrolu?
Fuj, to jsem ale baba zvědavá 😝

farmarska
23. črc 2009

miírax já je zachraňovalááá 😀 alspon ten zbytek 😅 😅

mirax to je supr, jak jsi chytrá 🙂 a jsem ráda, že tě tu máme, když už pro nic jinýho vid..
😀 😀 😀 😀 😀 😀
ne je to boží, že nám takhle vždycky všechno povíš a my pak nemusíme tápat 😉

a jak se cejtíš mamino?
jinak to s tím Tobíčkem, to je fakt normální...
naš Robča to tak taky dělal, tuším někdy v tomdle věku. Prostě ho nech být a ono ho to samo omrzí ( doufám 😀 ) , páč, kdyby jsi ho na to nějak zbytečně upozornovala, tak by to mohl začít dělat schválně, jen aby upoutal pozornost. Takže nasaď brýle a dělej že nic nevidíš 😎 😉

belatka
23. črc 2009

miraxko moc děkuju za odpověď... 🙂 hned se cejtím líp opravdu...jedna moudrá osoba mě totiž vyděsila,že by mohlo jít o tu hlenovou zátku,ale já už to mám zhruba dva měsíce..hrdlo je prej ok,čípek taky...pořád s tím bojuju..na tu infekci mi dali tehda dalacin a teď i když mi kultivace vyšla na výbornou tak mi dali čípky macmiror..no a zase..jednou za pár dní prostě vytřu zelenej hleník,fakt jak nudle při rýmě... 😖 doktor mi řekl přesně to co ty,abych to neřešila,že v těhu je prej hooodně hlenů,různých barev a konzistencí které nemusí znamenat ani mykozu ani infekci nic..že prej plodovku by následovali i jiné příznaky jako něco s tím hrdlem,čípkem otevíráním,bolestma apod ale tohle má můj dr po kontrolou a říkal že to vypadá výborně tak snad to nic nebude....achjo,hold dvojčata,asi mám snad i víc hlenu 😀

farmarska
23. črc 2009

aron chuďátko bachařinko a je tam alspon snesitelně? neteplo?? 😕 broučku šetři se!!! 😉

holky u nás je děsnej hyc 😝
beru ty antb., ale to se nedá, já snad skočím do bazénu..nebo do postele, v ložnici máme krásnej chládek 😵

aronek
23. črc 2009

farmi, tady je vedro na padnutí ☹ , chtělo by to aspoň ledovou sprchu. Žaludek mám jak navodě, tak nevím, jestli jíst, nebo zvracet ☹ . Nebo oboje naraz 🙂

mirax
23. črc 2009

farmí...jak, že?.. jsem ráda, že tě tu máme, když už pro nic jinýho vid.. co, co ,cože?

Máte mě tu na spoustu dalších věcí přece !!!! 😀 😀

Jsem hodná, je se mnou legrace, a a a vůůůbec.... 😀 😀 😀

To vedro je mazec..už bečí Tobajs, jdem krmit a ven, snad tam nescípneme.... 😲 😖

farmarska
23. črc 2009

mirax no jasně! já to vím vid..jakej jsi poklad! 😀 😀 ale tak co kdyby jiný nevěděly... 😨
sem to takhle radši posichrovala 😀 😀 😀 😀 😀
venku asi cípnete 😝 😝

aron no to jsou teda podmínky pro naše státní občany 😅 takže žádná klimoška říkáš.. 😢
no namoč si alspon nějakej ručník a šup s ním za krk 😉 a hooodně pij 😉 a kdyby to šlo, namoč nožky do lavoru 😉 😉
a poradím ti, neblinkej, jez 😉 😀

farmarska
23. črc 2009

holkýýýý kde jste všechny???? 😕
máte bejt zalezlý doma v tom vedru né 🙄 tak šup hezky do chládku k počítači 😉 😉
já tu jsem takýý!! 🙂 tak hooonem at o mne nepřijdete 😀
to víte, o mne je mela! 😀 😀

aronek
23. črc 2009

farmi, zatím neblinkám, ale najím se a hodinu to cítím jak krkám co jsem snědla ☹. Pokoušela jsem se lákat kolegu do sprchy a nešel srab jeden 😀

farmarska
23. črc 2009

bachařko a co tam děláš takhle pořád?? 😕
povídaš si s darebákama? 😕

aronek
23. črc 2009

povídám z derebákama, ubytovávám je, zaměstnávám, píšu jim aktivity, trestám a odměňuju a hlavně papíruju 😖

farmarska
23. črc 2009

cožééé??!!! ty a kolega?! 😕
sodomakgomora co se to v těch našich státních službách děje!! 😨 těhotná s kolegou ve sprše, na pracovišti 😅
😀

aronek
23. črc 2009

však nešel srab jeden 😀

farmarska
23. črc 2009

a v kolik ti to tam odbije?
jé a jak je trestáš?? 😕 jako že jim naplácáš? sado maso? 😉 😉
a co dnes povídali? co novýho v lapáku?
mají tam u vás vězňové taky telefony? 😀 😀

farmarska
23. črc 2009

jooo kdyby to věděl manžel co se to tam u vás v práci děje za orgie 😀

farmarska
23. črc 2009

aron a je alspon fešák?? co by stál za to 😉
hele a to máte uniformu??

farmarska
23. črc 2009

že vy jste nakonec šli do tý sprchy 😀 hele bacha ať mu neupadne mejdlo 😉 😀 😀

aronek
23. črc 2009

končím ve tři a pak jdu na novou hlavu 🙂
já je neplácám, ale vezmu jim balík, nebo je dám na díru
Dnes pohoda, jen jedna se rozčilovala a bude si stěžovat 😝
jestli narážíš na zprávy, tak ty jsem hrdě prospala, takže nevím co tam bylo, u nás můžou telefonovat každý den, tak si myslím, že u nás snad nejou 😀 , to jsem ale optimista 😎

aronek
23. črc 2009

do sprchy nešly, normálně utek. Já uniformu nemám, jsem civilní zaměstnanec, ale jinak uniformy pěkný 😀

aronek
23. črc 2009

jo a jinak přítel si stejně myslí kdoví coo tu dělám a tady by šlo jen o schlazení 😉

farmarska
23. črc 2009

na díru a bez balíku? 😅 no to tě tam musej mít rádi 😀
a co jsi jí udělala, že si chce stěžovat?

farmarska
23. črc 2009

bez uniformy 😝
hele a kolega uniformu má??

tak víš jak s tím přítelem,...asi ví co jsi zač 😀 😀 😀 ty naše duo chlazení 😀 bez mejdla 😀 😀 😀

zuzulinka003
23. črc 2009

Aronek z toho si nic nedělej já první 3,ř měsíce prozvracela a bylo mi tak,že jsem ani chodit nemohla,ale přejde to

kopa
autor
23. črc 2009

Ahoj holky 🙂

Nici uží si dovču 🙂 Odpočineš si a nabereš nové síly na naženíčko

Sarlott dneska máš tu operaci?Tak at t to moc nebolí 😔 a brzy se zotavíš 🙂

Farmíku teda ´je super že už jsi zdravá 😀 předtím jak jsi tu nebyla tak jsem se neměla čemu smát 😀 😀 😀

Mirax je holka šikovná 🙂 Vždycky tu super poradí 😵

Aronku teda a co musím udělat abych se dostala k vám do věznice,vypadá to že tam máte srandu 😎 😀

aronek
23. črc 2009

Vychovatelka jí nedala balík, tak si na ní stěžovala u mně a já jsem ji podržela, tohle je rozhodnutí vychovatele, tak si nebude pískat 😠 . Víš, že většině asi nevadím, i se na mně usmívají 😀, otázka je co se děje za zády 🤐

farmarska
23. črc 2009

vidíš mirax! já to říkala! ostatní tě oceňují jen za tvoje vědomosti!! 😀

ještě že jsem je navedla tím správným směrem!!! 😀 😀 děkovat nemusíš 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ahoj kopi 😅

aronek
23. črc 2009

farmi kolega uniformu má a stál by za hřích i bez ní 😀 , ale já jsem hodná 😎
kopi, záleží na jakou stranu katru chceš 😉

farmarska
23. črc 2009

kopi kde jsi se toulala celý dopolko? 🙄
tak já ti sem k smíchu! 😠 😀 😀 😀

no copak že se zasměješ, ale taky si pěkně počteš 😀 to víš, já a ty moje samomluvy 😀 😀