icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

ikopretinka
22. zář 2010

holky díky, zajdu ke gyn. dřív, nejspíš zítra.

farmarska
22. zář 2010

ahoj holky 🙂
tak hnůj odvezen, já už jsem ostříhána od kadeřnice doma a už mám i uvařeno a pochutnávám si na obalovaným květáku a okurkovým salátě 🙂
a co tady nového? 😉

kytiii
22. zář 2010

Ahojky,
@ikopretinka také jsem měla ze začátku těhotenství hnědý výtok, po zjištění jsem hned naklusala k doktorce a ta mi do 12tt předepsala Utrogestan, asi po dvou dnech špinění ustalo.

Jinak jsem včera byla u mudr. na kontrole. Už jsem se těšila, že budeme mít do této soboty Eli v náručí a vypadá to, že nee. Podle utz ze 14tt, 20tt a 30tt je malá o 5-7 dnů mladší, takže místo termínu 15.9. podle menses mi začla počítat termín podle toho utz, i když to věděla celé těhotenství. Takže vlastně až dnes mám jakoby termín porodu, malá by se měla narodit tedy do příštího pátku. Takže možná trumfnu i Handm 🙂 Byla jsem doteď taková optimistická, ale dnes na mě padla jakási depka a je mi nějak divně, půjdu asi na procházku se trošku provětrat. Je to možná i tím, že jsem do konce minulého týdne chodila do práce a teď se srovnávám úplně s novým režimem dne. Tak snad to bude jen chvilkové.

Sir-gratuluji k holčičce, konečně ji máš v náručí 🙂

farmarska
22. zář 2010

kerie, no jo, děsně to letí! 😅 už se těším na nějaké vaše nové fotečky 😉 😵

farmarska
22. zář 2010

leníku já to nevydržela a pořídila jsem si domů, takovej ten domácí ultrazvuk, kde se dá poslouchat srdíčko a různé jiné zvuky..jak si šplouchá a škytá a tak ..a musím říct, že to byla bomba investice, že bych do toho šla hned znovu, páč dokavad necejtíš pohyby, tak jsou ty kontroly u mudta uplně nekonečný 😝 a já vždycky už den po kontrole panikařila, sejčkovala,,a byly to nervy 😝 a ted jen hodím sluchátka na uši a užívám si 😵

farmarska
22. zář 2010

šarlotko copak já, já jsem čipernější teprve pár dní, před tím jsem byla jak lemra, ale ty jsi akční matka! 😎 jak ty všechno zvládáš a ještě co všechno při tom 😨 , jsi borka 😉
hele a pohyby zatím nic 😅 ale to neva, hlavně že srdíčko tluče 😉 😵

majjka24
22. zář 2010

@farmarska a kolik ta věcička stojí?? a kde jsi jí koupila??
Mám zase dotaz, můžu podpadky?? když už je to přes týden??(10 dní)

sarlotta
22. zář 2010

@farmarska to víš, že to neva...kor když máš utz🙂)))))))))))))))) já jsem tak napnutá co máš v tom bříšku schované🙂))) a přeju Ti děvčátko moooooc 😎
@kytiii drž se holka... Eliška už tu bude brzo 😉 zkus si to bříško ještě užívat 😎

sarlotta
22. zář 2010

@majjka24 a kampak se chystáš na podpatkách 😀 😀 😀 😀 co bys nemohla 😎

farmarska
22. zář 2010

pájí ta foteška malého je náhodou krásňounká 😵 taková hezká roztomilá pusinka to je 😵 😵

mari111
22. zář 2010

zdravím holky. Tak jak se tu máte, doufam že obře. Šarlotko tak to jsem zvědavá na fotky z vítaní občánku a bříško neschovávej, každá má po porodu bříško, jen některé hodně hubené holky ho maj hned fuč 😅 ale takovejch je málo 😉

natalie77
22. zář 2010

Ahoj holky moje zlatý.....
hlásím se z domova, Mareček hodně onemocněl, chuďátko moje milovaný. Nemohla jsem ho nechat s našima nebo ségrou, prostě vím, že mě potřebuje, takže i když jsem v práci krátce, můj chlapeček je pro mě nejdůležitější i za cenu, že o ní přijdu.
Už nikdy nechci vidět to bezvládné tělíčko, které se jen chvěje tím, že nemůže dýchat 😢 ...dostal antibiotika, ouška jsou lepší, ale má laringorbronchitidu.
No astma se opět rozjelo.... v noci jsem nespala ani minutu....strašný zvuky, pískoty, vrzoty. Kéž bych byla místo něj nemocná já....má zase ty smutný očíčka, no a jak ochotně jsem ho nosila po nemocnici....Márinka se držel jako klíšťátko....většinou mu řeknu, že má nožičky, aby chodily...a teď, jen zvedl ručičky, já popadla těch 15 kilo největšího štěstí a prosila jsem, ať se mu uleví...

No nemám dneska veselou náladu, tak se omlouvám....nestihla jsem ani dočíst, co se tu dělo, snad večer nakouknu.
Všechny zdravím a myslím na Vás.

farmarska
22. zář 2010

májí já taky nevidím důvod, proč by podpatky ne 😉 Ten ultrazvuk stojí kolem 1500,- novej, ale jde sehnat i levněji už starší 😉
sarlot no my jsme taky zvědaví 😀 hlavně manža, vždycky druhá otázka, když jdu od doktora, hned po první otázce..jestli je všechno v pořádku.. je jestli už něco vím..jestli kluk nebo holka 😀
no ale upřimě ti řeknu, mě už je to fakt jedno, co to bude...klíďo obojživelníka 😀 hlavně když to bude zdravé malé miminko 😵 😵 šak i malí kuci jsou roztomilí 😉 😎

kytiii
22. zář 2010

@sarlotta dík Šarlot, jdu na sebe něco hodit a hybaj na čerstvý vzduch 🙂

mari111
22. zář 2010

jé jé Natálko , chudinka Mareček, ať se brzo uzdraví, bacili hnusný pryč od Marečka 😠

farmarska
22. zář 2010

no ale princeznička je princeznička 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😀

farmarska
22. zář 2010

tý jo holky já vás vůbec nestíhám dočíst 😕 dejte tam chvilku pauzu 😀 ještě jsem na předchozí stránce 😎

farmarska
22. zář 2010

kopretinko ten výtok nevím, já ho mám taky, od začátku těhu, ale ne hnědý teda..asi bych pro jistotu, bejt tebou skočila na gyndu, už pro klid v duši 😉 a ty tlaky .to je normál, to já mám taky pořád 😉
wladěnko gratuluju ke konfekční velikosti 🙂 a přeju aby se malej brzyčko uzdravil!!! 😵

farmarska
22. zář 2010

Natálko ☹ ☹ ☹ normálně tu brečím ☹ chudák malinkej ☹ uplně ty tvoje pocity chápu 😔 v takovejch chvílích by je člověk choval, i kdyby už měli 40kilo a moc si přeje nemoc strhnout na sebe, místo nich 😔
Dobře jsi udělala, že jsi se na práci vybodla a zůstala s ním. Oni nás v takovejch chvílích moc potřebujou! A dítko máš jen jedno. Marečkoj i tobě přeju, aby se co nejdříve zotavil a bylo mu zase dobře a v očích mu lítali čertíci, žádnej smutek!!! Moc na vás budu myslet a neboj, ono bude zase líp!

farmarska
22. zář 2010

tak a už můžete 😉 už jsem vás dočetla 😉 🙂

farmarska
22. zář 2010

... no... můžete .. 😉 😅 😅

farmarska
22. zář 2010

halooo je tu někdo? 😀 😀 😀 😀

farmarska
22. zář 2010

no..vypadá to, že si můžu jít klíďo po obědě bucnout 😀 😀 😀

majjka24
22. zář 2010

@natalie77 držím palečky aby se malý brzo uzdravila a bylo vše zase v pořádku 🙂
Děkuji za info, člověk nikdy neví co může a co ne, radši se zeptám - tichá huba, holé neštěstí. 😵
Zítra jdu k těm Dr. a pak se ségrou nakupovat, udělat si nějakou malou radost 😉 🙂
@farmarska kde jsi ho koupila???určo si to taky pořídím, až budu mít k tomu důvod, už nechcu v sobě nosit skoro 3 týdny mrtvé mimi, kdyby nedej bože se to znova stalo...

majjka24
22. zář 2010

Si připadám jak blbec, se Vás tu pořád jen na něco vyptávám.... 😅

sarlotta
22. zář 2010

@natalie77 Natalinko šmarjááá 😔 😝 to je mi moc líto, chuďátko maličké, posílám pohlazení bobeškovi...ať jste zdraví brzo..to je hrozné nemocné dítko je peklo 😢 😢 už mám slzy v očích i za Tebe.... kdyby šlo poslat trochu zdravíčka tak posílám kuřátkovi 😉

kopa
autor
22. zář 2010

Tak já byla dneska nakupovat 😀 šla jsem v 10hod. a ted jsem přišla celá zničená ☹ Všechno mě bolí au 😅 Ráno jsem se probrala s dobrou náladou na nakupování 😀 😀 Tak jsem koupila Vítovi čepičku a rukavičky s medvídkem Pů a ještě teploučký overálek 😵 .Sobě jsem koupila těhu tričko a dva lehké svetříky(doma mi bylo vše krátké a už mi pomalu ze všeho koukala guma od kalhot )takhle to mám dlouhé a nic nečouhá 😎 😎
Jo a konečně jsem si koupila tašku do porodky 😀 Tak myslím,že to o víkendu raději sbalím 😅 😅
Jediné co nemám je kojící podprda 😠 Potřebuji F,G a zatím jsem nikde nenarazila.V triumphu dělají velké,ale kojící mají jen do E tak ještě zkusím Mothercare a nebo si koupím s odepínacími ramínky 😅 ještě dělá Anita dobrý podprdy,ale nemám to ted v dosahu 😅Když neseženu,budu to dělat jako Tercie 😉
tak ted si něco zobnu a pak vás dočtu

farmarska
22. zář 2010

jejda vy jste tu 😨 😨 😵 😵 😵 ještě že jsem raději jednou nakoukla, jinak bych si vás normálně prošvihla 😨 😝 😀

farmarska
22. zář 2010

majko, jéé to ted nevím už přesně,ze kterého internetovýho obchodu to mám, já to hledala všude možně, kde to vyjde nejlépe.. 😉 ale kouknu se ti později na fakturu, ju 😉

farmarska
22. zář 2010

májí jinak tenhle kup fakt schvaluju..páč pro nás, co už nikdy nebudeme mít klidné těhu 😅 je todle hotovej balzám na nervy 🙂

farmarska
22. zář 2010

jo a klíďo se ptej 😉 co víme to rády poradíme 🙂 🙂 a počkej jednou převezmeš štafetu a budeš radit zase ty někomu novému 😉 🙂