Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
Ahojda, tak jdu zase mrknout co Kopča.
Handm, děkujeme za zprávičku 🙂
Kopi je teda na příjmu 🙂 🙂 Třeba se ten porůdek už dnes rozjede. Docela to tak vypadá, že? Tak držím paluše!!!! 😵 😵 😵 😵
ahojky,
Kopi, držím moc a moc palce. To je super,že se to rozjíždí samo 😉
JInak já včera šla na Zumbu,prvně, a dobrý. Sice jsem od toho čekala víc,ale i tak dobrý. Prostě mě to bavilo.
Ještě jsem včera stihla koupit Johance k narozkám Barbie H2O. No jsem ráda,že jí měli,protože si jí opravdu přeje. Sice k Vánocům,ale k těm dostane jiné hračky.
ahoj holky 🙂
koukám, že načumuju v pravej čas, zrovna zprávičky od kopi! 😕
kopi supr, že to takhle postupuje! bude to dobrý uvidíš 🙂 je fajn že jsi jen na dvoulůžáku a když tam jsi sama, tak tam budeš moct mít určo i manžu 😉 týý jo já jsem nervozní i za tebe 😀 😀
Jinak holky, naše lékárny tady jsou děsný 😠 Nic z toho co jste psaly a radily mi neměli 😠 Dala mi nějaký Linix forte, ještě jsem jí říkala, že jsem těhu v druhém trimestru a ona, že to těhotný můžou..no ale moc mne nepřesvětčila 😕 na těch prášcích taky nic o těhotenství nepíšou 😒 a na netu jsem o tom taky nif nenašla 😒 tak jsem z toho opět nervní, abych tím něco nepoto.. 😅 Mají se brát tři denně, ale tak jsem zatím vzala jen jeden, páč bojím, ale zase břuch mě bolel, tak jsem alspon ten jeden vzala.
tak a já musím končit, páč si jdu ještě dodělat lečo a pak mají přijít známí, tak at pak nemusím lítat a můžu si jich všímat 😎
ahojte holky tak jsem zpět od mudry, takže z krve mi byla prokázána přítomnost mutace C677T genu MTHFR. takže musím na transfuzní oddělení kde mě testnou, jak závažné to je a jak se to bude řešit
mad vůbec netuším co to znamená, ty udaje o té tvé mutaci, 😅 ale hlavně jestli to jde lečit ! 😉 pak už člověk zvládne cokoliv 😉 i kdyby to znamenalo třeba si denně píchat nějaké injekce, nebo nějaká jiná svinstva 🙂
Jinak návštěva je pryč 🙂 bylo to moc fajn, přjeli zase se svým ročním synkem a náš Robča miluje malé děti, takže z něj nespustil oči a zabavoval ho, nosil, hrál si s ním, ..no klučina byl spokojenej 🙂 mamina taky 🙂 a já taky 😉
Jen doufám, že mu to takhle hezky vydrží i na vlastní 😀 😀
no nif holky, já se jdu koukat na telku 😎 manža vaří gulášek.. to se to bude pak krásně chrupkat 😵 😵
holky ještě zpráva od kopíse 😉 :
Manza tu byl semnou hodiny,tak mi to uteklo.jsem v klidu,jediny co tak maji dohromady monitor s vysetrovnou a vsechny zensky tam pri vysetreni rvou-tak jsem odpolko trosku brecela,pac se fakt bojim,ze to bude bolet!!dela se pri te indukci hamilton?a asi tu umru hlady jeste,ze mam cokoladku na nervy.
Kopi, moc na tebe myslím a mám takovou tu příjemnou husinu z toho, že prožíváš jedno z nejdůležitějších období v tvém životě. A uvidíš, že i když třeba budeš po narození mrňouska unavená, pořád pak budeš vzpomínat na okamžik, kdy jsi ho poprvé spatřila. Je to nádherné! A neboj, jestliže máš kontrakce a otevíráš se a skoro to necítíš, budeš mít pohodový porod. Nemáš asi tak vysoký práh bolestivosti. Když jsem na tom byla jako ty, tak už jsem funěla a hekala jak blázen. Neděs se těch ostatních těhulí, co tam roděj, každá to má úúúúplně jinak, víš. A hamilton je náhodou dobrej, pomáhá k urychlení porodu. Moooc ti držím palečky.
@madormi tohle mám taky . ale heterozygot.. což má 40% populace ve střední Evropě... hele pozitivní na tom je, že o tom víš konečně a tohle se léčí jen zvýšeným přísunem kyseliny listové 😉 doporučuju Femibion.. s metalfolinem, aby tu kyselinu Tvoje tělo umělo taky vstřebat a bude se těhulinkovat jedna radost 😀 😀
no mě u malého praskla sama a taky to teklo dlouho a pomalu... ale u malé při indukci to byl frkot pak... hned kontrakce a říkám po prasknutí 16:20 sem rodila 17:16 byla malá s náma 😎
ahojky,
jéje chudák Kopinka, se jí nedivím,že se bojí. Já bych taky byla vyjukaná a přesně jak Lenik už bych funěla a hekala 😀
@madormi, to máš leidenskou mutaci nebo copak?
Já si čtu manžovo dokumenty a má tam,že : "Nebyla prokázána F.II a MTHFR 677. Nalezena mutace F.V-Leiden a MTHFR 1298 heterozygot." No a v dalším odstavci má: "homocystein v normě."
Tak uvidíš co a jak bude dál 😉
@madormi, je mi to jasný,že máš něco jinšího. Jen jsem si nebyla jistá,zda je to ta leidenská mutace 😅
Chjo,je toho fakt hodně. Ale určo si tě pohlídaj, neboj se.
Tak já civím na FB a manži sestřenice si přidala fotky z aťasu do alba. No to je tak hezké, nojo hubená holka a jen to břííííško. Vypadá to moc krásně. TP má už 29.10.2010,takže se všichni moc těšíme na prcka. Nevíme jména a ani co čekaj-to je překvápko.

kopi vydrž,už se ti to krátííí.za chvíli bude vítek s tebou.držím palečky 😵