Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
@mari111 jojo, to přesně znam.. už se mu dlouho nelíbí naležato...😀 nohama rajtuje jak nezavřenej..
a tys ji dala do židličky?!🙂 jakože sedí?! já bych se bála kvůli zádíčkům... já ho občas dám do lehátka, ale stejně se těším nejvíc na to, že nám ježíšek donese takovou tu deku a plastová písmena,abych ho mohla dát na zem.. bojim se, ze ted mame studenou plovoučku...
Laurinka je taky šikulína, už jí to nebude dlouho trvat...!🙂🙂🙂
@mari111 u nás taky padá a padá...☹☹ 😒 😒 😠 😠 😠 a to jdeme zítra k DR, doufam, ze se tam kocarkem probojujem...nechce se mi autem...
no vidíš Madormi, máš tady dva živé příklady, tak se toho drž a bude mimísek , moc moc držím palečky aby to vyšlo 🙂
Tak sem včera volala doktorovi jako jestli mám přijít když občas trochu krvácím tak řekl že jo že se koukne jestli je to pořádně vyčištěný tak budu doufat že zrovna v ten den téct nebudu...asi by mi to nebylo zrovna moc příjemný 😖
Hurá konečně jdu dneska obědvat 😀 😀 Dopoledne jsem žehlila,uklízela a vařila...
@tercie ty bláho taková ovule 😀 to je škoda na to neskočit 😀 😀 Hele a ty bereš HA? 😕 Já právě nechci 😅 nechci do sebe zase cpát hormony,tak bude asi přerušovaná a nebo jsem četla,že se dělá náký gel.
@murynka Markét to mě mrzí,že má malá boleníčko ☹ ☹ a takové horečky,snad to bude lepší...
Veve moc gratuluji k Ondráškovi.Máte skoro stejné míry jak my 😀 😀
@handm No u nás to s tím sexíkem nebude tak žhavé 😀 😀 páč večer padnu a jsem vyřízená 😀 Jinak já tu taky v okolí nemám žádnu kamarádku s mimíkem,tak je to někdy taky na prd ☹ Do toho ted to počasí,tak je člověk furt zavřený doma.
@maarrtina Marti gratuluji k prvnímu měsíci 😵 😵 Jak jsi vyřešila to krmení?
@madormi Držím palce at to výjde,když jste se tak pilně snažily 😵
@mari111 on to řiká každý,že je mi podobný,ale mě to ano nepřijde.
@mari111 Já se zrcadlu raději vyhýbám 😀 😀 Ale je pravda,že některé ty ksichtíky co dělá má po mně 😀
Jinak jsme dneska koupili zvlhčovač.Zkoušela jsem odsát odsávačkou hadičkovou a nic tam nemá.Tak jsem
zkusila tu odsávačku na vysavač a tam nám taky nic nenapadalo 😅 tak jsem jen prokápla nosík libenarem.Malej rýmu nemá,ale k večeru chrčí 😅
Jo holky a Pája psala do svého fofoblogu, že zítra jí vyvolávají porod.Tak jí držte palečky! 😉

no a jinak u nás taky pořád sněží a sněží 😒 ještě na ty vánoce to vydržím a pak už sníh nechci, je to krásne ale když člověk někam potřebuje tak se nevyhrabe, večer mi manža udělá chodníček a ten do rána zapadá novým sněhem nebo tak fouka že tam ten sníh spátky nafouka a chodník nikde 😖 Jo a včéra jsme byli na náušničky, tak už máme krásnou slečinku, teda sem se toho bála a ona si frajerka jak řekl doktor jen tak decentně zabrečela asi tak minutku a pak pohoda, jak kdyby se nic nedělo. Tak jsem ráda, ja s toho měla trauma 😢