icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

ikopretinka
24. bře 2011

@flair roztomilá a moc ji to sluší 😉

maarrtina
24. bře 2011

Ahoj, tak my byli dnes na 4 měsíční poradně a malá má 7 kg a 67cm.
Ale chci se zeptat k těm příkrmů, až se vymění za mléko jedna dávka kolik by toho jídla měla mít asi v gramech, 150g?

lucadav
24. bře 2011

moc pěkný fotky .......malé=) i Cajori velké=))))Sluší moc

aronek
25. bře 2011

Ahoj, přeji hezké ráno 😀

aja.83
25. bře 2011

Ahoj holky!
@cajori17 Krásné fotky, moc ti to sluší! 😉
@flair Hezké fotečky, Meliska už je veliká! To to letí 😉

madormi
25. bře 2011

bré ráno holky, tak já už vegetím u našich, teda včera jsme se šli projít a byla z toho tůra jak blázen, pak jsem na celé odpoledne odpadla. jinak ode dneška mám angelsounds, já za to nechtěla vyhzaovat prachy, ale známá, že mi ho dá za 500 ješt v záruce tak neberte to 🙂 a řeknu vám, to naše mimino se tam pěkně vrtí plave sem tam to je hrozný ho chytit, abych slyšela i srdíčko a ne jen jak kope a žbluňká to 🙂 jinak pokusím se dočíst, doufám, že všechna miminka i maminky jsou ok, těhulky též a snažilky se snaží 🙂

madormi
25. bře 2011

@madormi jéé já jsem 18tt 🙂 no 36 by bly lepší no, ale dobrý 🙂

nicollka
25. bře 2011

ahoj holky tak ja si jdu volat zase do Brna na Veveří, na ten druhý velký UTZ. To se ale neplatí znovu těch 1500,– ? NE?
uz aby to bylo, pohyby žádné i kdyz je brzy, žádné signály, jen mi bývá zase zle od žaludku a divné bolesti břicha, dnes od 8–9h takvé jako bych mela dostat mrchu, záda mě z toho boleli, mám strach grrr.
Mám se objednat 19+ nebo až 20+ když je to utz ve 20tt

ikopretinka
25. bře 2011

Ahoj,
@nicollka já na něm byla 2x, v 19+tt a 21+tt. Normálně chodí těch 19+, ale je to jedno. Mě bylo hodně zle do 20tt a v podstatě od 20tt sem tam taky, ale to už zvládám bez zvracení. To být může si myslím. A s tím pocitem na MS, hm to raději dost odpočívej, ale jo někdy jsem to tak mívala, ale chce to klid.
@madormi no to jo 36tt by bylo fakt super!!!!

madormi
25. bře 2011

@nicollka já se včera ptala a objednávají od ukončeného 20týádne takže 20tt plus a pokud ti dá doktro žádanku tak neplatíš, pokud nedá tak platíš

nicollka
25. bře 2011

Kopreti děkuji
Tak sem tam volala prý až 20+ a 3D mi udělají až 24+ :(
Takže jdu až 20.4. to nevydržím. Už přemýšlím že si zaplatit někde utz ale nikde tu nic neni, chjoo se zblazním, utz po 7mi týdnech skoro 8 vlastně

nicollka
25. bře 2011

@madormi děkuji, už sem tam volala

Holky taky máte utz tak hrozně málo? taky vs přepadaji takové debilní pocity? :(

madormi
25. bře 2011

@nicollka já ze začtáku měla utz každý týden až do 10 týdne, pak ve 12 utz, ve 13tt screening, v 16 tt utz ale jen v rychlosti, ale ujistil, se že žije a roste, pak mám utz 12.4 ( ale možná se přeobjednám až na 18.4.) pže se mi nehce tak brzo vracet na Moravu a pak 20.4 nebo 22.4 se objednám do Prenatalu na screening. A blbé pocity si nepřipouštím!

ikopretinka
25. bře 2011

@nicollka buď ráda 3D je lepší později, jsou pak krásné fotky. Já mám UTZ na každé kontrole, vnitřní i vnější. A debilní pocity mám furt celé těhu. Některý den paráda, cítím se v pohodě, radost do života a pak depka jak hrom, že se mi chce tak někam akorát zahrabat a mám pocit, že je všechno špatně

nicollka
25. bře 2011

@madormi ty jo to ti závidim, kdyby mi aspon v tom 16tt taky jen mrkl, řekl dobrý srdíčko tluče a já bych letěla, to by mi tak stačilo, nebo kdybych ho mohla aspon slyšet, ale nechci kupovat angelsound ted na tu chvilku nez začne kopat ach jooo

nicollka
25. bře 2011

@ikopretinka no kdyz me nic nebolí tak super, ale pak mě chytne křeč, divná bolest a začnu si všimat jestli neco citim v břiše atd atd a je zle :(

Tak mozna zavolam sestřičce, že mam bolesti břicha a blbej pocit jestli nemůžu dojit jen na utz pro klid duše ? snad mi vyhoví

ikopretinka
25. bře 2011

@nicollka no přesně tak, když mě nic nebolí, jsem v pohodě. Pak mě někde píchne a je zle. Jo zkus to, pro klid, to by ti mohli vyhovět. Bych na tom trvala, že mě není dobře a pobolívá mě břicho.

ikopretinka
25. bře 2011

@nicollka jsem říkala manžovi, že z tohoto těhu skončím na psychině 😀

madormi
25. bře 2011

@nicollka já ho taky nechtěla,a le za 500 kilo jsem musela koupit 🙂 ale teda furt to srdíčk naháním najdu ho pak udělá žblunk aj e pryč a hledám znova 🙄 v tom 16 tt jsem taky byla moc ráda, že mrkl, já teda viděla jen nohu, ale aspoň že vyrostlo a odpovídalo jak mělo, to mě uklidnilo

nicollka
25. bře 2011

@madormi no právě, mě nedělal můj dr. žádný utz, naposledy nekdy v 10tt pak sem jela do Brna v 13tt a od te doby nic. Na posledni kontrole v 14tt jen zkontroloval čípek a valila sem.

sarlotta
25. bře 2011

@maarrtina jé Marti 7kg jooo, to my máme taky a měříme 66cm 😉 v 8měs... jéžiš já mám prťaté děcka 😝 😀 😀

sarlotta
25. bře 2011

@flair krásné fotešky a culíííšky.. závidím, my máme holou hlavu 😲 😀

sarlotta
25. bře 2011

Jinak, včera se malá po těch 2,5hodinách spánku vzbudila s teplotou 38,3 a nechtěla nic jest, všecko vyhodila.. já jsem jí včera dopol zkusila dát trochu mléka do kaše a už zas blindila... chjo, dneska sme byly u doc, ale teplota už není, tak prý možná zuby nebo reakce na to mlíčko , takže zas rýžečkujem a budem aspoň 3dni.. pak zas zkusit mléko máme, se z toho pos...

hele těhule... joooo těhulení je na psychinu... ale počkejte co bude s nemocema 😅 😅 😔 😝 😀 😀 😀 😀

lucadav
25. bře 2011

@sarlotta Cuhděrka ,,,malá se mi zase pozvracela v noci...nevím z čeho..jestli jak ma rýmu,kašel, nebo co=(((Ale dnes dobry ,ale já z toho zas nemohla spát a projistotu ji hlídala.....
Jinak těhulky!To asi má takový myšlenky snad každá ....když jsem se tenkrat dozvěděla z krve ,těhotná,že mám jinou krevní skupinu než rodiče ,,tak mě málem vezli.Jsem se bála ,že mi popletly testy a něco se zanedbalo a buh ví co...Ani mamka tomu nechtěla věřit..nakonec ,se to prý stává,,že krevní skupina muže byt jiná....Oto huř ,že mám mamku na gyndě a tak jsem furt něco řešila=)))hruza....Ale jaká je to pohoda když je v bříšku a pak tepr fakt začínají starosti...
Od včera jsem i tetou ....švagrové se narodila holčička ,první mimča jsme čekaly taky spolu ,jsou od sebe 5měsicu...ted jsme to měly taky tak ,,bohužel mě to nevyšlo=( ale je kráasná,,,malinká=) tak jsem měla taky trochu smutek ale samozřejmě velikou radost=)))))
Za chvíli do cirkusu....Jak mě se nechce=((

lucierob
25. bře 2011

@sarlotta já mám taky malé děti. Any měla v roce 69cm a 8,6 kg 😵 😵 😵

sarlotta
25. bře 2011

@lucadav jej gratulka k tetkovství🙂)) neboj i švagryňa bude brzo tetka 😎 😎 😎 Ty už jí to zařídíš 😀

@lucierob jééé, díky🙂 malý měl 72cm a 8,6kg 😀 😀 jsem zvědavá na slečnu 😉

cajori17
25. bře 2011

ahojky 😵 😵 😵 😵 😵 😵 pred deseti minutami,presne ve 21.30 jsem citila prvni kopanecek,chce se mi plakat stestim..... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 musim si lehnout,mozna jeste neco uvitim 🙂

lucadav
25. bře 2011

@sarlotta jj....za pár let jí ukažu=))))) 🙂
Jak jsem se netěšila do cirkusu ,,,tak to bylo krasný......moc se mi to libilo a Anetka vydržela skoro 3hodky hačat=)

lucadav
25. bře 2011

@cajori17 hezký to pocit vid=))))

aronek
26. bře 2011

Ahoj, tak jsme byli včera poprvé celé odpoledne na hřišti a supr. Malého to moc bavilo a večer padl za vlast 😀