Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)

•
12. dub 2011hele na hřišti🙂

0
hele kukni na moje se šarlot http://www.modrykonik.cz/fotoblog/sarlotta/albu...
testíš moc často 😉
testíš moc často 😉
Ahoj,
tak jsem po kontrole, o.k., změna od minule žádná, mimi roste a přibírá, jen sestra byla v šoku z tlaku, měřila ho dvakrát, 100/60. Příští týden znova ko a prý pojedu i některý den na monitor. Streptokok je negativní x-) x-) A můžu vstát i sem tam ven na procházku, podle toho jak se budu cítit.
tak jsem po kontrole, o.k., změna od minule žádná, mimi roste a přibírá, jen sestra byla v šoku z tlaku, měřila ho dvakrát, 100/60. Příští týden znova ko a prý pojedu i některý den na monitor. Streptokok je negativní x-) x-) A můžu vstát i sem tam ven na procházku, podle toho jak se budu cítit.
@ikopretinka jé kopreti ty máš melounek krásný🙂)) no tlak mazec teda já měla taky tak a rodila jsem o 16dní dřív, tak ještě vydrž chvilku 😉
@nicollka jj přesně, divný pocit, tvrdnutí, tlak, někdy i po vyčůrání dost hojný výtok
Začni psát odpověď...

Odešli