Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
mabe, no právě. Já si třeba nedovedu představit, že bych po MA šla do práce a mezi kámoše a dlala, že se nic nestalo. Naopak jsem byla ráda, že to všici vědí a nidko se blbě neptá a neutěšuje mě. A další výhoda je, že se aspoň teď nebudou všici ptát,kdy že bude to bejby, když jsme se v červnu brali 🙂 takže s chutí to vyklop je to fuk
Kopi, farmi, přes den ta teplota může vylítnout klidně nad 37 i když těhule nejste. Já už poctivě měřím 2. cyklus a občas jsem to prubla i večer a měla jsem nad 37 pokaždý a pak ráno třeba zas jen 36,5. Takže si myslím, že to takhle fakt nepoznáte. Ale sranda to může bejt, farmi to třeba může zakomponovat do toho jejich odpoledního pelešení 😃
hmm tak ted jsem dočetla a doměřila :-p
mně ten hajzl dig. tepl. naměřil jen 37,3 :-p smeták, asi ho budu reklamovat..řeknu jim, že chci ten co má kopi, co měří 37,7 😃
a to jsem si myslela, že budu mít bůh ví kolik..ted po tý akci, že bude rozehřátá :-N 😃
asi jsem ledová královna 😎
lezu z pelechu a jdu něco dělat 😉
mury kočko tak co to s tebou je?
a teplotu nemáš? tak raději zkus dál ležet a nech se obskakovat, snad ti brzy bude líp 😕
mab hezky si to užijte a kofolku si klidně dej 😉
mně ten hajzl dig. tepl. naměřil jen 37,3 :-p smeták, asi ho budu reklamovat..řeknu jim, že chci ten co má kopi, co měří 37,7 😃
a to jsem si myslela, že budu mít bůh ví kolik..ted po tý akci, že bude rozehřátá :-N 😃
asi jsem ledová královna 😎
lezu z pelechu a jdu něco dělat 😉
mury kočko tak co to s tebou je?
a teplotu nemáš? tak raději zkus dál ležet a nech se obskakovat, snad ti brzy bude líp 😕
mab hezky si to užijte a kofolku si klidně dej 😉
Začni psát odpověď...

Odešli
farmi, 🙂 . jaktoze nemaji mamtest? ja ho koupila v Brne normalka.