Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Kupinko:
Vcera jsme videla dole u podbrisku bouli.Asi to byla jeho hlavicka,ne asi ale urcite.
Nejak se mi tlacil na stranu.
Byl to super pocit.Kdyz kope je to vetsinou videt vice nahore.A Kope jako by plaval rychle.
Takze jsem to jeste nezaregistrovala.A to si hodnekrat denne leham a koukam jak me kope.
Vcera jsme videla dole u podbrisku bouli.Asi to byla jeho hlavicka,ne asi ale urcite.
Nejak se mi tlacil na stranu.
Byl to super pocit.Kdyz kope je to vetsinou videt vice nahore.A Kope jako by plaval rychle.
Takze jsem to jeste nezaregistrovala.A to si hodnekrat denne leham a koukam jak me kope.
Ahojky kočky,
Markét, napíšu určitě SMS. Nejsem dneska nějak ve své kůži. Celá se klepu…)o:
Ty pohyby musí být krásné. (((o:
Markét, věřím, že cítíš jeho srdíčko přes bříško…nedávno jsem přeci o tom psala…je to krásný pocit, co???
Ty jo, už 17tt…já zítra začínám 13tt. To hrozně letí.
Markét, napíšu určitě SMS. Nejsem dneska nějak ve své kůži. Celá se klepu…)o:
Ty pohyby musí být krásné. (((o:
Markét, věřím, že cítíš jeho srdíčko přes bříško…nedávno jsem přeci o tom psala…je to krásný pocit, co???
Ty jo, už 17tt…já zítra začínám 13tt. To hrozně letí.
Ahojky holky,tak jsem doma z poradny a z odběrů(na srážlivost krve a pak na ty nemoce,RH faktor a tak-dohromady 5 těch jejich zkumavek-fuj)
No a jsme v pořádku,prcek má 4,11cm a odpovídá týdnům. Měl krásně vidět už k rozeznání hlavičku,tělíčko,ručičky a nožičky,samozřejmě i srdíčko. Takže další poradna je 21.7.(p.doktor má do té doby dovču)a budou mi brát opět krev - nějaké ty screeningy. Jinak TP mám podle jeho chytrého kolečka na 12.1. a né 11.1.(to je podle netu).
No a jsme v pořádku,prcek má 4,11cm a odpovídá týdnům. Měl krásně vidět už k rozeznání hlavičku,tělíčko,ručičky a nožičky,samozřejmě i srdíčko. Takže další poradna je 21.7.(p.doktor má do té doby dovču)a budou mi brát opět krev - nějaké ty screeningy. Jinak TP mám podle jeho chytrého kolečka na 12.1. a né 11.1.(to je podle netu).
markee super 🙂
dnes nám udělaly na oběd buchty s povidly, mnam, takové ty jak bývají v pohádkách, ty jsem měla naposledy od babičky tak před deseti lety, mmm to byli časy takové nadýchané, teplé mnam, musim se to taky naučit, ale mě se to nikdy nepovede, tak aby byly stejné čtverečky, nadýchané .... mmm ted si dám asi šlofíka a pak půjdeme do olympie, protože to vypadá na bouřku, takže ven jít to nehrozí..už at začne to léto konečně
dnes nám udělaly na oběd buchty s povidly, mnam, takové ty jak bývají v pohádkách, ty jsem měla naposledy od babičky tak před deseti lety, mmm to byli časy takové nadýchané, teplé mnam, musim se to taky naučit, ale mě se to nikdy nepovede, tak aby byly stejné čtverečky, nadýchané .... mmm ted si dám asi šlofíka a pak půjdeme do olympie, protože to vypadá na bouřku, takže ven jít to nehrozí..už at začne to léto konečně
Díky,jsem po spontálním potratu teď 12.6.(bylo to asi 5tt), ale na kyretáži jsem nebyla,neb jsem se prý sama pěkně vyčistila. Nyní HCG už negativní....moje gyndr.mi nakázala 3 měsíce nesnažit...ale nechápu proč, když v nemocnici mi dr. řekla, že to mám brát jako menses a snažit se dál.Tak se chci zeptat, jak dlouho jste měly pauzu vy, tedy ty co nejsou po kyretáži???děkuji
Začni psát odpověď...

Odešli
No a když Vojtišek kope, tak vidíš třeba už otisk nožičky na břísku? Já už chci taky.... 🙂