Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)

•
12. srp 2009zdravíčko dětičky, tak jsem zase tady a asi neříkejte mi, že si zas budu trénovat samomluvu 🙂
0
Krásný den,
v prácí nešel net od rána, takžě jsem se sem dostala až teď.
Farmi a Kopi:no moc bych na mě nesázela, že budou //. Hlavně zítra jdu k Dr., protože mě ten zánět pořád nechce pustit, tak nechci nic zanedbat. Jen se bojím, že nám na nějakou dobu stopne snažení. Jinak dneska je mi odrána divně- hnusné počasí :-p
Nicoll: koukala jsem na fotky z dovči a ty jsi teda kočka. Co chceš hubnout. Ani neví vidět, že už jsi jednou mamina 😉 Tvoje teploty jsou tedy záhada. Já mám 37 až po ovuli
Mury: hezky odpočívej
Mabe: odpočívat a šetřit se
v prácí nešel net od rána, takžě jsem se sem dostala až teď.
Farmi a Kopi:no moc bych na mě nesázela, že budou //. Hlavně zítra jdu k Dr., protože mě ten zánět pořád nechce pustit, tak nechci nic zanedbat. Jen se bojím, že nám na nějakou dobu stopne snažení. Jinak dneska je mi odrána divně- hnusné počasí :-p
Nicoll: koukala jsem na fotky z dovči a ty jsi teda kočka. Co chceš hubnout. Ani neví vidět, že už jsi jednou mamina 😉 Tvoje teploty jsou tedy záhada. Já mám 37 až po ovuli
Mury: hezky odpočívej
Mabe: odpočívat a šetřit se
ted mi volal nějaký chla z pojištovny že mě nemocnice pojistila proti úrazu jestli to vím atd...říkám že jo a on jestli se chci sejít a říct něco k tomu =-) tak říkám že už nepracuji že jsme na PN už 5 měsíc a on aha pracovní úraz 😃 😃 a já ne jsem těhotná 😃 😃 😃 a on jééé tak to nemá cenu si ted promlouvat když budete na mateřský a já jo to jo tak jsme s eho elegantně zbavila :-p 😃 já to nemám ráda 😞 tyhle kravatáky :-p :-p
zlab tak já v I.trimestru nedělala nic...nemohla jsme i ted mám cvičení zakázáno jen plavání povoleno a to že dr.ví že jsme zdravotník a je na mě hodný jinak bych to povolení nedostala :-N
ale to plavání stačí......stejně na začátku mi bylo zle pořád jsme spala to bych se utopila 😃 😃
ale to plavání stačí......stejně na začátku mi bylo zle pořád jsme spala to bych se utopila 😃 😃
Začni psát odpověď...

Odešli