Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)

•
25. čer 2009secret tak brýle příště vyloučím 😃
0
farmarska: Ordinace zkončila, tak máš o jedno rušení méně. Dočteno už máš, tak ještě zabav chlapíka, ať máš klídek. 🙂 Vyšli ho na pivo nebo co pije. 🙂 Jak se cítíš?
kopi to mě štve , to tvoje příbuzenstvo! ]-(
Kopi ale nic si z nich nedělej, dyť to jsou pitomci a přeci si takovejma ubožákama nebudeš kazit víkend :-N
Kopi pevný nervy a jedním uchem dovnitř druhým ven 😉 Hlavně když jste teďka s přítelem v poho, to je nejdhlavněší a na ničem jiném v podstatě nezáleží!!! 🙂
Kopi ale nic si z nich nedělej, dyť to jsou pitomci a přeci si takovejma ubožákama nebudeš kazit víkend :-N
Kopi pevný nervy a jedním uchem dovnitř druhým ven 😉 Hlavně když jste teďka s přítelem v poho, to je nejdhlavněší a na ničem jiném v podstatě nezáleží!!! 🙂
kopa: Sice nevím nic o tvých problémech a příbuzných, ale věř mi, že skutečně boží mlýny melou. Neboj, jednou na ně dojde a vše se jim vrátí, až to budou nejmíň čekat. Hlavně se drž, nenech se od nich nervovat a užívej si s přítelem. Hlavně musíš být v klidu. To je pro tebe nejdůležitější.
Farmi mě taky ]-( To zas budu poslouchat,že se taky dočkám a nebo celou návštěvu budu vzduch(to by bylo nejlepší)Víš hlavně mě mrzí to,že jako jsem potratila a nikoho to vůbec nezajíma,ale bejt to švagrovka tak se to řeší ještě rok,ale tchýně by mě uklidnila,že na podobném zákroku byla 3 8-( ]-( :-x
kopa: Něco obdobného znám. Pokud to aspoň trochu jde, tak se na setkání s nimi vykašli a jinak si říkej, že jsou to ubožáci, kteří nebudou nikdy šťastní, zatím co ty šťastná budeš. Určitě se Ti to vše v dobrém vrátí.
farmarska: Tak to mi snad prsa nevyrostou. Ještě před otěhotněním jsem měla číslo 8, to by mi po dvou číslech nahoru snad padly ke kolenům. 😃 Mě je taky dobře, ale mám problém. Strašně mi smrdí lidi. Nemůžu jet hromadnou dopravou, protože se mi tak navaluje, že mám strach, že je pozvracím. Asi budu vyrážet do práce o 2h abych tam došla, přes celý Brno. 🙂 Co se týká chutí, tak mě teď strašně vadí sladkosti a brambůrky... za to bych se teď umlátila po zelenině a ovoci. Hlavně rajíčátka jím denně.
hanana: Vzhledem k tomu, že pracuji v obchodě, kde mám obsluhovat lidi, tak je to trochu problém. Musím je obsluhovat s otevřenou pusou. 😃
já taky teď obzlášť miluju to nezdravý :-N čokolády, bramburky dortíky.. :-N a zeleninu teď vůůůbec nemusím a vidím jogurt a otáčí se mi žaludek :-p :-p
Holky teď mi normálně pouští ňáký Psí Vojáky... no to je něco! :-p zná to někerá? =-)
to se nadá poslouchat, hlavně ten zpěvák se nedá poslouchat a navíc zpěvák mektá samý nesmysly =-) :-S
Houby hezkej večer! asi se rozhodl mne tou svou hudbou odrovnat !!! 😃 😃 😃
Holky teď mi normálně pouští ňáký Psí Vojáky... no to je něco! :-p zná to někerá? =-)
to se nadá poslouchat, hlavně ten zpěvák se nedá poslouchat a navíc zpěvák mektá samý nesmysly =-) :-S
Houby hezkej večer! asi se rozhodl mne tou svou hudbou odrovnat !!! 😃 😃 😃
farmarska: Psi vojáky znám podle názvu, ale jejich písničky bych v životě neposlouchala. Chudinka, ten tvůj manžel asi nemá vkus na hudbu, jestli Ti pouští takové hrůzy. Jinak já jogurt papám každé ráno, jinak bych nevstala.
ahoj holky tak jen dokoukám ulici a půjdu spát.
Koukala jsem a panuje tu i nakupovací mánie, krásné věcičky máte to joooo.
Hani chápu, měly by ty testy ukazovat hned po souloži LD to by byla paráda co. Já bych taky nejraději testila, ale jsem jen 6DPO a to kdo ví jestli vůbec nějaká ovulka byla ty jo. Testů mám doma asi 10kousků 😃
Koukala jsem a panuje tu i nakupovací mánie, krásné věcičky máte to joooo.
Hani chápu, měly by ty testy ukazovat hned po souloži LD to by byla paráda co. Já bych taky nejraději testila, ale jsem jen 6DPO a to kdo ví jestli vůbec nějaká ovulka byla ty jo. Testů mám doma asi 10kousků 😃
Začni psát odpověď...

Odešli