Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Kopi když to bys musela mít cyklus přesnej jak hodinky... Mě to počítalo ovu 14DC a já jí měla 22DC ve skutečnosti, to bysme se netrefili nikdy 😃 Akorát s vaší frekvencí máte větší šanci než my, já to musela plánovat přesně 😃 Ale vyšlo mi to dvakrát, 2 styky v měsíci a trefili jsme se, dobrý ne? 😃
Ahoj vsichni tu ! 🙂
Mury, koukala jsem se na tu web.adresu s postylkama.. maji tam opravdu siroky vyber postylek a matraci a cenove slusne.
Uz jste zkouseli si postylku slozit? Je pevna?
Mate nektera zkusenost s tim,jestli je dobry mit sundavatelnou bocnici anebo mit postylku s koleckama?
Mury, koukala jsem se na tu web.adresu s postylkama.. maji tam opravdu siroky vyber postylek a matraci a cenove slusne.
Uz jste zkouseli si postylku slozit? Je pevna?
Mate nektera zkusenost s tim,jestli je dobry mit sundavatelnou bocnici anebo mit postylku s koleckama?
Holky, rikali mi v praci ,ze predevcirem v televizi delaly testy na nezavadnost kocarku podle novych evropskych smernic a maloktery kocarek prosel!!!
Pry je z nich spousta toxickych,kancerogennich .!.
Driv meli kocarky v kategorii neco jako spotrebni zbozi a nyni prisli na to,ze deti kocarky zevnitr zuzlaji,olizuji apod. a mely by byt v kategorii jako nadobi... a tyhle normy kocarky nesplnuji!
Doporucovali budoucim matkam, at nejaky ten mesic s vyberem kocarku pockaji,ze nektere kocarky pry z trhu uplne stahnou .
Pry je z nich spousta toxickych,kancerogennich .!.
Driv meli kocarky v kategorii neco jako spotrebni zbozi a nyni prisli na to,ze deti kocarky zevnitr zuzlaji,olizuji apod. a mely by byt v kategorii jako nadobi... a tyhle normy kocarky nesplnuji!
Doporucovali budoucim matkam, at nejaky ten mesic s vyberem kocarku pockaji,ze nektere kocarky pry z trhu uplne stahnou .
ahoj holky moje, moje spolubojovnice
už to máme za sebou. jsme v pořádku doma. 29.8.se nám narodil Petřík měl 3450g a 50 cm.
přeji vám všem těhotným hladký porod a ať už konečně máte ty uzlíčky ve své náruči. snažilkám přeji , aby byly co nejdříve těhotné a konečně šťastné a spokojené. 🙂
Pokusím se vložit nějakou fotečku, jestli mě mladej nechá 🙂 Držím ho tu v náručí. Nějak se mu nechtělo spinkat.
už to máme za sebou. jsme v pořádku doma. 29.8.se nám narodil Petřík měl 3450g a 50 cm.
přeji vám všem těhotným hladký porod a ať už konečně máte ty uzlíčky ve své náruči. snažilkám přeji , aby byly co nejdříve těhotné a konečně šťastné a spokojené. 🙂
Pokusím se vložit nějakou fotečku, jestli mě mladej nechá 🙂 Držím ho tu v náručí. Nějak se mu nechtělo spinkat.
Začni psát odpověď...

Odešli
Murynko postýlka je pěkná a cena super, já taky uvažuju, nabízí mi švagrová po malý, jenže ta má jen tu obyč z ikea za tisícovku, a ta nemá ten stahovCÍ BOK A JE HROZNĚ MRŇAVÁ... A TAKY já bych tyhle větší věci, jako je postýlka, kočárek a tak, chtěla pro první miminko nový... tak nevím, jak jí to říct, protože ona to bere jako hotovou věc, že se toho zbaví a nebude muset s tím po bazarech a tak.
Holky a to nemáme na Vroninku telefon?