Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
No, Maendy, někdy si tak skoro připadám. Lišky tu dávají dobrou noc 😀 i ty jí měj 😉
dobré ráno, holky. Netrpělivě čekám na Farminku....Farminko, když tu na tebe čeká tolik nedočkavých duší, mělo by být pro tebe povinností tu hlásit // už v 5 ráno 😀 Kde se holka touláš? Držím palečky...
Čau holky, tak jsem si kvůli Farmi i přivstala, a ona ještě nepřišla zahlásit? Ta nás bude schválně napínat....
Já už jsem teď, jak kšandy 😀
Nemáte na ní někdo telefon, že bysme se jí připomněly, kdyby náhodou ještě chrněla, a zapomněla testovat? 😀
Kuk.........no já sem taky letím kvůli Farmince.......a ona nikde..............ale třeba zrovna čůrá na papírek 😀 😵
Kerrie ahoj 😀 koukám, že se tu slejzáme jak švábi na pivo, akorát ta hlavní osoba dnešního rána furt nic 😀
já si taky myslím, že Farminka se někde potají chichotá, jak jsme nedočkavé...Farmíku, nenapínej a zahlaš //, ať je pátek veselý
Úplně jí holky vidím, jak sem nakukluje, a říká si... joooo, ještě chvíli je nechám dusit 😀
Hele Farmi jo, jestli koukáš, ta nám to radši honem pojď řct, páč se může stát, že utečeme taky !!! 🙂
Jo, Farmi, takže ven s tím! Ty se tam někde tlemíš, jak jsme nažhavený na tvé zprávy a schválně nás napínáš!
Terci..........no tak to si přesně taky myslím............farmi stojí za bukem, kouká na // a napíná nás jak kšandy 😀 😵
No máte to někdo v merku, v kolik ona sem tak ráno chodí obvykle? Dojit chodí až potom, ne? Tak snad to dneska neotočila 😀
No jako za chvíli půl devátý, to už by mohla bejt vzhůru ne? Jako já když měla testovat, tak jsem nemohla dospat!!!!! A pochybuju, že Farmi je na tom jinak. Ta z nás má normálně bžundu 😉
tak včera Farmi přišla v 8:38..., ale taky bych nevěřila tomu, že to tak dlouho vydrží spát nebo nejít sem
Tak Farmi, kolik těch papírků chceš ještě počůrat, abys tomu věřila? Já jen, že ti to nějak trvá 😀
Já jsem napnutá jak kšandy. Taak honem sem Farmi. Holky, ta nám to opravdu snad dělá schválně ☹ 😠 😉 😀
pěkné ránko holky
No Farminko,co je s tebou?Půl republiky kvůli Tobě vzhůru a Ty pořád nikde?! 😀 😀 😀
Holky, my se tady snad sejdem všechny, co jsme v tomhle tématu a Farmi pořád nikde.

terci že ty bydlíš na tom konci světa jak se říka v pohádkách 😀
tak už opravdu krásnou a klidnou noc a pro některé plodnou 😉