Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
Tercinko kamoška měla to samé... vyhrabala se z toho až si přiznala, že dokáže žít i sama bez něj- pak se jí ulevilo a on najednou otočil- protože byla víc samostatná, absolutně se přestala zajímat kam on jezdí a kdy.... jen vyžadovala aby hlídal jejich dítko a ona mohla do fitka a na kafíčko a taky víckrát za rok na společnou dovolenou jako rodinka... ale už žádné hysterické scény a brečení.....žádné vymáhání slibů.... 2x mu sbalila kufry-2x se vrátil a udělal to zas.... teď se snaží.... až pochopil, že je může ztratit.... 😉
martinkal.... no ale ono je to těžké,víš... představ si že by to udělal ten Tvůj....... opravdu by jsi mu sbalila kufr hned ??????? Tohle je potřeba si srovnat v hlavě a nějak k tomu dospět.
no právě..člověk říká co by udělal a pak to neudělá ☹
fakt vím o čem mluvím tvrdila jsem že bych nevěru neodpustila a pak žila s člověkem dva roky a věděla jsme to!!!! 🙄 🙄 🙄
Samozřejmě ne hned Šarlotko, ale za prvé: udělal to Tercince poněkolikáté a za druhé, pokud je u nich přes noc, co asi dělají? Prostě pokud bych zjistila, že spí s jinou, šel by. Já bych tohle nevydýchala, že jsem mu věrná miluju ho, a on někde jinde vyznává lásku jiné.... ☹
Holky on jede v pondělí do Novýho města pod Smrkem služebně na závody. Mám v úmyslu mu tam napsat, že hodně vím, a že má ten týden na rozmyšlenou, jestli chce být s námi, nebo s čubkama.
Probém ale je, že máme velkej dluh na baráku, úvěry jsou napsaný na mě ale platby jdou z jeho účtu.. vůbec nevím, jak by se to v tom případě řešilo. A taky na baráku je hypotéka, a těsně před kolaudací, a já nechci pustit mý místo v našem domě nějaký cizí sůvě, když jsem se tam tolik nadřela a sbalit kury mu nemůžu, bydlím u jeho rodičů, a kdybych se už přestěhovala na barák a jeho poslala k ní, tak se zas bojím že přestane platit... je to zamotaný, a já jsem teď bez prostředků, úplně...
Marti tady je problém, že dokud ho nechytnu s trenkama dole, a s ní tak se nikdy nepřizná a mě bude urážet a osočovat, že nemá zapotřebí žít se žárlivkou co mu nevěří a tak... to už tu bylo. Normálně ze mě udělal debila...
terci, vím, že řešení majetku je těžké, ale lepší řešit teď. Kamarádka byla vyhozena z jeho bytu, ač ho rekunstrovali spolu, po šestnácti letech a ještě tam nechala třináctiletou dceru, protože s ní neměla kam jít. Přitom jim to neklapalo od začátku. Takže já jsem pro řešení problému, než ho zametat a jakoby nevidět, časem je to jen horší. Kdyby ona odešla, když byl malé rok, mohla mít už dávno jiného partnera a další děti 😠
terci nemáš to jednoduché.... priorita je miminko.... druhá věc je, že by jsi měla chodit s očima otevřenýma a dívat se kolem sebe... zvlášť tak, abys viděla že existují i jiní chlapi, ju. Já bych se klidně nechala pozvat na kafe, na véču. Nebo zavolej starému kamarádovi a nějakou tu schůzku domluv sama. Neseď doma!
Já myslím, že mluvit o tom s ním ani moc nemá cenu. Bude zapírat a nebo slibovat a co z toho ?
Tercinko jestli jste manželé, tak majetek i dluhy jsou společný. Pracuji v právnickém prostředí, věř mi, i kdyby byly psané jen na tebe jsou společné.
jo jo dluhy jsou společné na mě je také úvěr ale manžel je podepsaný jako spoludlužník...tak snad to tak je 😲
No jo marti ,ale těhulka tercinka těžko bude platit půlku dluhu, když je doma a bez práce.
Teď opravdu není vhodná doba na nějaká radikální řešení....
zajímalo by mě co na to Tchyně ?
hlavně, on by dostal alimenty podle svého přijmu a ještě nějaké výživné, aby jeho dítě netrpělo nouzí, to by jsi si musela všechno zjistit. Neříkám, že to bude na vyskakování, ale na přežití určitě. Vaši by ti nepomohli?
Šarlotko, a ty by jsi mohla žít s manželem, kdyby jsi věděla, že se domů vrací od jiné ženy?
A hlavně teď, já se potřebuju ještě víc tulit k manžílkovi a on ke mě a kdybych tohle o něm věděla, hnusil by se mi opravdu....., a navíc já nevěru neodpouštím. ☹
holky nerozvádějte ji ještě.... 😲 já doufám, že bude stačit pohrozit a dělat tajemnou... přece tam nějaká láska musí být ne ? Co Tercííííííí.....máš doma darebáka... je mi to líto 😒
my jí nerozvádíme....ale fakt je ten že by se mi hnusil kort jako těhuli a moje hormony by to ted nezvládli ☹ ☹
sarlot, neudělal to poprvé a je dobré být připravená na všechny varianty i když to bolí
Mury já bych to taky nezvládla, potřebuju teď ještě víc cítit, že mě miluje nejvíc jak může, hormony no.
To je opravdu hrozný, tohleto ☹ Holky, když si to uvědomíte, tak v době mateřský jsme opravdu na ty svoje chlapy uvázaný a odkázaný..........nepříjemný pocit......taky se mi to moc nezamlouvá, nerada jsem na někom jakkoliv závislá.....a to u nás vztah klape na pohodičku......prostě mi vadí jen ten pocit. Tohle si ale neumím vůbec představit........ ☹
martinkal ... no bylo by to těžké... ale je fakt že já svého muže hodně miluju - tak nevím jak bych se zachovala.
Na druhou stranu jsem prudká povaha.... u nás by to bylo tak, že by měl kufry za dveřma okamžitě co bych se to dozvěděla, pak bych týden brečela a pak bych mu nejspíš kývla kdyby se chtěl vrátit 😲 😅 kdyby to byl nějaký flirt.....
kdyby to byl vztah tak bych to měla jednoduché
můj manža je hrdá povaha- myslím, že kdyby si našel jinou, tak už by se nevrátil - vím jistě, že by to nehrál na dvě strany současně - jsme spolu 12let.

Šarlotko ahoj, víš, ona to ví, s kým má tu čest, dokonce nás seznámil, to jsem ale ještě netušila, co je ona zač...