Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)

•
5. říj 2009a jiným známým - o kterých víme, že jsou dost na erotiku - jsme koupili krásně udělanou knihu Kámasútra...tady spokojenost
0
ahoj zlabko, mne taky nasli v krvi neco zvlastniho ale to bolo tim ze asi dali krev pozde do laborky nebo popletli skumavky jak mi to pak vysvetlila dr, takze jen at vam to udelaj znova a oradne, mne tam jinak dr nasla akorat protilatky, ze jsem byla chora pred tehu nebo pocas tehu ale jinak to bylo vse v poradku. tak snad vam to poradne skontrolujou at vite na cem ste, a dobre to dopadne
holky já se s váma na nějaký čas rozloučím,je toho na mě moc.
jak už jsem jednou psala,že nám naše manželství po potratu ochladlo a já bláhová si myslela že ten víkend v beskydech nám pomohl. 😞 ,manžel neví co chce.A já tu někomu radím,kráva.
Jedno hloupé těhotenství a co všechno to změnilo.
práce,psychika a manželství v prdeli.
Omlouvám se ale nemám na to.Přeji vám všem brzo //,pevné nervy a hlavně milující manžele.
A děkuji za všechno holky,nebýt vás nezvládla bych to.
jak už jsem jednou psala,že nám naše manželství po potratu ochladlo a já bláhová si myslela že ten víkend v beskydech nám pomohl. 😞 ,manžel neví co chce.A já tu někomu radím,kráva.
Jedno hloupé těhotenství a co všechno to změnilo.
práce,psychika a manželství v prdeli.
Omlouvám se ale nemám na to.Přeji vám všem brzo //,pevné nervy a hlavně milující manžele.
A děkuji za všechno holky,nebýt vás nezvládla bych to.
Maendy, tak hodně sil a pevné nervíky. Vím, že to teď bude asi těžké, ale pokud má vaše manželství dobré a pevné základy, ustojíte to. Jen to chce čas a moc trpělivosti - oboustranně. Držím palečky, oni i ti chlapi to nepodařené těhu dost těžko nesou...promluvte si v klidu a bez vytáček a uvidíš, co z něj "vyleze". Každopádně tady je pro smutky a splíny vždy místa dost a spřízněné duše tu najdeš pořád...
já musím říct, že my máme svoji krizi za sebou - bylo to dost nepříjemné o tom vůbec začít spolu mluvit. Je to už víc než rok a "zajímavé" bylo, že jsem to vnímala pouze já. Manžel měl pocit, že je vše v pořádku....takže teď už je to snad opravdu dobré a lednová událost nás přesvědčila o tom, že opravdu spolu další mimi chceme a těšíme se na to oba dva (teda tři, i s malou. ta se nemůže dočkat, až bude "velká" ségra 🙂)
sirella-těší mě 😃 .A díky za IP 😉
mandy-to je mi líto,že vaše problémy ještě nepřestaly 😞 ,drž se holka a jestli to půjde,promulvte si o tom s manželem.Jenže s těmi chlapy je to někdy hodně těžký.Málokterý je povídavý typ,raději to všechno dusí v sobě a pak to tak dopadá :-S .A kdykoliv budeš mít náladu,nebo potřebu si popovídat o čemkoliv,tak se za námi přijď,ju?Myslím,že všechny tě tady rády uvidíme!!Tak moc štěstíčka,kočko! 😉
kopinko-nooo,to nevypadá vůbec špatně,podle toho,co píšeš 😉
mandy-to je mi líto,že vaše problémy ještě nepřestaly 😞 ,drž se holka a jestli to půjde,promulvte si o tom s manželem.Jenže s těmi chlapy je to někdy hodně těžký.Málokterý je povídavý typ,raději to všechno dusí v sobě a pak to tak dopadá :-S .A kdykoliv budeš mít náladu,nebo potřebu si popovídat o čemkoliv,tak se za námi přijď,ju?Myslím,že všechny tě tady rády uvidíme!!Tak moc štěstíčka,kočko! 😉
kopinko-nooo,to nevypadá vůbec špatně,podle toho,co píšeš 😉
Krásný den všem 🙂
Maendy.........holčinko, copak se děje? 😞 Moc držím pěsti, ať se to brzo urovná a doma to opět klape. Jinak od nás nemusíš odcházet.......jsme tu jedna parta, ať jsme veselé a nebo smutné........vždycky nás tu najdeš!
A taky u nás vítám další smutnou dušičku...........ach jo......ten podzim je opravdu nějakej prokletej, či co 😞
Maendy.........holčinko, copak se děje? 😞 Moc držím pěsti, ať se to brzo urovná a doma to opět klape. Jinak od nás nemusíš odcházet.......jsme tu jedna parta, ať jsme veselé a nebo smutné........vždycky nás tu najdeš!
A taky u nás vítám další smutnou dušičku...........ach jo......ten podzim je opravdu nějakej prokletej, či co 😞
Začni psát odpověď...

Odešli