Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Farmi: neztrácej ještě naději. S námi to do pátku jistě vydržíš a pak se uvidí co bude dál
Jinak mě je dneska zase divně- těžko od žaludku. Už to své tělo nakopu, mě takhle mátne. Jo a jak píšete o tom bílém výkonu a pocitu jak když se člověk počůrá, tak tím trpím už cca 10dní- tak nevím jestli nemám navštívit DR., aby to nebyl nějaký zánět a tím se mi zasekla MS. Sakra to jsou komplikace :-S :-S
Jinak mě je dneska zase divně- těžko od žaludku. Už to své tělo nakopu, mě takhle mátne. Jo a jak píšete o tom bílém výkonu a pocitu jak když se člověk počůrá, tak tím trpím už cca 10dní- tak nevím jestli nemám navštívit DR., aby to nebyl nějaký zánět a tím se mi zasekla MS. Sakra to jsou komplikace :-S :-S
venuska: blahopřeji k narozeninám. To já je mám 2 dny před tebou. Takže vše nej.
Ahojky holky🙂
Maarrti já čekala 2MS a paks e podařilo, ale nevydrželo to. U každého je to jinak. Před zamklým těhu jsem čekala 10měs a po revizi se povedlo na 1.pokus...takže se v tom vyznej ]-(
Secret.. držím palečky Tobě i miminku 😉
Tady se slaví narozeninkýýýýýýýýýýý🙂 Všechno NEJ....ať se to štěstíčko konečně unaví a sedne ju 😃 😃 😎
Maarrti já čekala 2MS a paks e podařilo, ale nevydrželo to. U každého je to jinak. Před zamklým těhu jsem čekala 10měs a po revizi se povedlo na 1.pokus...takže se v tom vyznej ]-(
Secret.. držím palečky Tobě i miminku 😉
Tady se slaví narozeninkýýýýýýýýýýý🙂 Všechno NEJ....ať se to štěstíčko konečně unaví a sedne ju 😃 😃 😎
venuska: Dnes slavím to, že HCG mi roste, jinak narozky mám 18.6. Jediné co si přeji je, aby mimčo rostlo jak má a bylo zdravé. Jinak díky za přání.
Začni psát odpověď...

Odešli
Venus mě také občas bříško svědí, ale mažeme ho jak diví. To je tím, že se natahuje 😉