Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
mury, určitě ne, jen se začíná víc ozývat 😉 na tv se vykašli, buď u s náma 😵
kopy, copak to tam máte za breberky kousací?? 😲 😀
já nevim co je u nás, páč jsem jinde 😀 U sousedů přes chodbu, v rodinným baráku, dobrý ne? 😀 Ale čekám, že mě vyženou až půjde spát malá...
kopi my držák taky ještě nemáme, ale už máme štětku na hajzlík, provizorní, z jysku za 19Kč 😀 Jo a jako jestli tam máte pavouky tak vám půjdu čůrat na zahradu 😀
Mury počkej dýl, až se ti bude snažit prokopnout břicho a nebo šoupnout žebra vejš 😀 TO teprv bude spartakiáda 😀
kopi, fretky..a nesmrdí 😅 já vždycky myslela, že smrděj, proto sem se jim vyhýbala..
kopi fuj to si nech, s takovou havětí já se nekaramádim, jak to má víc jak 4 nohy tak to nejni nic pro mě 😀
kopy, aha, tak to bych doma mít nemohla, kort teď když mi vadí každý puch 😀
terci, no občas to tak vypadá, ale nic z toho 😀
Jojo, ještě že už se za příživnictví nestíhá 😀 Když já bych měla mít svůj, už čekám měsíc, od kámošky, dělá v marketu kde maj hodit noťasy do akce, tak se mi nechce platit víc, tak čekám až je zlevní 😀
😀 Tak jsem dorazila z práce a koukám, jak je tady veselo 😀
Ahoj jitie, koukám jak jsi to tu rozesmála 😀
měla sis skočit do mountfieldu, když tam byla akce notebook k některým věcem..my ho hned museli mít, tchán si tam šel pro zahrdní nábytek a hned si ho vzal, ani neví jak se pouští, je tady asi měsíc a ještě nebyl ani zaplej 😀 on s tim neumí 😀
Jiti nic myslíš jako nic, a nebo to druhý co myslim já - to sem nechci psát páč nejsem žádný prase (myslim jako hovno😀)
no on smrdí jen Kubík,to víš taky značkuje a když pigluje jarmilu a ona nechce to jsou puchy to větrám půl dne 😀
míšo nic jako že vůbec nic, tak si říkám, že by to mohli být ty bublinky, jak popisujou holky 😀
aronku, ahoj, to víš, kde jsem já a míša, tam je veselo 😀
Tak to je dobrej, ale může se chlubit že ho má, ne? 😀 Akorátže tam dávali jen nějaký to prtě ne? Já to úplný mrně nechci, ani nic přehnaně velkýho, nějakej takovej zlatej střed...
to jo, ale to nebolí ani to není nějaký nepříjemný... no ale třeba už to brzo bude 🙂

prkýnko máme ale nemáme držák na toaletak 😀 a občas tě něco sem tam kousne do nohy.... 😀