Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
ale dneska jsem také k.o 😝 😝 😝
zítra musíme dodělat obývák a vymalovat tu jídelnu 😒 tak musím nabrat sílu 😝
asi ne, uz mas posledni metr pred sebou. a jak je to, kdyz mas poslicky min jak po.....tak do nemocnice?
mabe to už je maličkost 😉 vymalováno je za chvilku 😉 pak položíme lino a jsem hotový 😵 😵
snad kontrakce po 5 minutách tak do porodky 😉
ja myslela, ze to nejak je dany, kdy mas jet do porodnice. jezis, jak to clovek pozna? ze mu prdne voda?
mabe a co teprve mě když to mám za 30 dní 😅 😅 😀
ted mě malá neuvěřitelně kope do žeber 😠 ☹ ☹ au au....
kopi, pžijeď ted tě potřebuju víc než kdy jindy!! 😀 😀 já pořád marodím-ležím a bordel tu je čím dál větší q vánoce zarohem 😕 😨
Tercíku a ty když chceš někoho vymetat, tak přijeď navštívit mne 😵 a tu bábovku vem sebou 😉 kopi nám uklidí a pak si jí s chutí všichni dáme 😀 😎
ne vážně holky kdyby jste mi nějaká chtěla přijít uklidit a třeba i napíct-cokoliv..tak můžete 😀 kdykoliv 😀 kdokoliv 😀 😀
farmi 😀 😀 😀 😀 jééé já bych přijela ale jen na tu bábovku 😀 😀 úklidu mám plný zuby 😝 😝 😝
jaký jsi měla den???
ale jako zase nemůžu říct, že bych celej den zahálela.. to jsem takhle ležela a v myšlenkách mám uklizeno půl baráku 😀 😀 zrovna před deseti minutkama jsem ještě dumala, že by se měla umejt okna v ložnici a rovnou do nich pořídit i nový zaclony 🙂 bo zaprvé mě nalákala Tercinka (těma svejma parádnickejma) a za druhý ted tu mám už děsně dlouho oranžové a ty už mě tak děsně lezou na nervy 😝
asi to je tím, jak furt v tý posteli ležím a civím na ně 😀
bo já se taky děsně nudím 😝
mury tak se svez s kopinkou 😉 bábovky bude určo dost i pro tebe..jen doufám, že se Terculi povede 😀
farmi pro mě stačit 😀 😀 to asi ne dala bych tak půlku 😀 😀 😀
na okna se proboha na začátku těhu vykašli 😲 😲 😲
no a den jsem měla válecí..jako už spoustu dnů před tím 😅 😅 já na todle fakt nejsem a tak strašně mě to nebaví 😠 já nebejt těhu, tak už dávno neležím, to vždycky vyskočím hned co se vyškrábu z nejhoršího.., ale takhle se bojím o mimíse, tak jsem raději vzornej pacient 😉
Já upeču koláčky,buchtu margot 😵 a razím směr Dvůr Králové 😀 😎 Uklidim,obstarám zvěř,upeču a navařím a pak budou hody 🙂 😀
Farmíku kdy si dáš do pasu novou fotečku?? 😀 😀
Farmí ale přijedu jen pod podmínkou,když mi půjčíš ten tvůj sexy obleček 😎
no se neboj sem si to představovala jen v myšlenkách 😀 😀 😀
no ale až nebudu marod, to bych snad pak už mohla pomaloučku polehoučku ne??? 😨
a s tou bábovkou, tak to by byl asi problém, bo já bych dala tu druhou půlku..a co pak kopís a tercík 😅 😅 😅
no tož až se tu objeví tercinda, tak jí budeme muset naznačit, aby upekla ještě jednu 😎
jéé kopi ty jsi tu! 🙂 co to čtu! to je přímo balzám pro mé oči! 😵 😵
hele ale zvěř už mám obstaranou 😅 no nevad alspon zbude víc času na drby 😉 😀
tak já jdu postavit na kafe a zabalit ti ten oblek 😉

flair proč šílená 😅 😅 normálně uklízí 😀 😀 😀
blíží se Vánoce tal to aspon bude mít 😵 😵 😵