icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

pe.martina
5. pro 2009

sirella tak to by byla krása ............ věřím mít pod stromečkem miminko je ten nejkrásnější dárek

sirella
5. pro 2009

kerrie:držím palůšky jak jen to jde 🙂 Jen ať se ještě chvilku Emička čančá 😀 Ať ještě chvililínu vydrží v bříšku...Posílala ti mari ten krásný mail?Ten mě dostal...něco tak hezkého jsem dlouho neviděla...vehnalo mi to až slzy do očí...myslím tím"rozhovor miminek"

kerrie
5. pro 2009

Aronku.............nebooooj, info určitě podám 😀 Takový zážitky si nenechám jen pro sebe. Já jsem nejvíc zvědavá na manžu...........on je pořád samej vtípek, tak mě zajímá, jestli aspoň na porodním sále mu dojde humor 😀 Jak ho znám, tak v tom bude pokračovat i tam a já ho zabiju 😀 😀 😀

sirella
5. pro 2009

kerrie:To ho přejde 😀 nevěřím že vydrží...ale třeba je to vyjímkA

aronek
5. pro 2009

kerrie, tak přítel se cuká. Ze začátku byl taky samá sranda, a jak se to blíží, tak se cuká 😉 Ale pujde, co si uvařil, to si taky sní 😀

kerrie
5. pro 2009

Sirellko..........posílala...........to bylo fakt krááásný 😵 😵 😵

sirella
5. pro 2009

marti...jojo...byla to paráda...a to jsme se do toho ještě stěhovali 😝 tehdy ještě do bytu...byl to záhul

aronek
5. pro 2009

já se loučím a jdu do pelíšku 😀 přítel jde zítra do práce, tak se jdu alespoň na chvilku přitulit 😉

pe.martina
5. pro 2009

aronek, dobrou 🙂

sirella
5. pro 2009

keriie...že ju...já si ho dala na plochu v pc 😅 a když mám náladu tak jdu kuk 😀 Jsem trulin ale mě to dost pomáhá...tak jako koník 🙂

Koukla jsem ti do albíčka...nemohla bys please stručné info o té dovče??...jako kde to tak je a pod..po něčem koukám ale toto fakt neznám...tak mě zajímalo jen zhrubiózně jaké to tam je 🙂

kerrie
5. pro 2009

Já jdu taky do hajan.............už mě bolí bříško, jak si ho tu mačkám na židli............krásnou noc všem přeju a pa zítra. 🙂

sirella
5. pro 2009

Aronku...kerrie...dobrou noc...hezky se i s mimískama vyspinkejte 🙂 Good night

pe.martina
5. pro 2009

dobrou

sirella
5. pro 2009

dobrou noc

pe.martina
5. pro 2009

já po očku koukám na základní instinkt 2, ale sharon mě v tom moc nesedí 😒

pe.martina
5. pro 2009

taky jdu do hajan, ráno se přjdu podívat 🙂 pěkné sny

sirella
5. pro 2009

jejda...já čumím na video 😅 tak ani nevím nic....zítra se stav...já taky zajdu ...maj sa fajně...čusík 🙂

kerrie
5. pro 2009

Sirelllko............ještě koukám, že ses ptala na tu dovču....................San Maarten je malinkatej ostrůvek v Karibiku..........moc krásnej 🙂 My bysme tam ale normálně neletěli, protože bysme na takovou dovolenou neměli korunky............ale on tam žije manželův tatínek a jelikož jsme svatebním darem dostali od všech finanční příspěvek, tak jsme to věnovali na letenky a ubytování jsme měli zdarma. Pořád jsme to zvažovali, ale pak jsme usoudili, že prostě jedem. Jednak jsme potřebovali relax po tom potratu a taky jsme si říkali, že když nepojedem teď, tak už nikdy....takže tak 😉
A teď už opravdu dobrou nooooc 😀

sirella
5. pro 2009

já už kukla na google 🙂 jen ze zvědavosti...no příští rok to nehrozí...my se vyšťávili na Africe...a celkem mám exotiky aj dost...myslím střevní problémy(hlavně u syna ) a druhý den po příletu skončil v nemocnici se zápalem plic...já se ptala fakt ze zvědavosti...ono to zní exoticky...a prý se tam točili piráti z karibiku tak by byl prcek na větvi.Ale zatím jsou důležitější věci...ale věřím že mimiňuško od moříčka "drží" 😀 Hodně štěstí a zdraví tobě,Emičce i manžílkovi 🙂

sirella
6. pro 2009

Ahojky holky...dobré ránko 🙂
Včera jsem byla poslední a dneska první 🙂 JAk jste psaly že jdete do hajan tak já šla taky (prvně po několika letech před půlnocí) tak jsem dneska už akční...už mám i navařen oběd 🙂

sirella
6. pro 2009

Tak jsem zas nakoukla a tady se asi ještě spí 🙂 Mizím teda dožehlit prádlo a nakouknu pozděj

farmarska
6. pro 2009

sir jak já ti závidím tu tvojí energii 😀 😀

farmarska
6. pro 2009

hezké ráno všem 🙂 jsem tu ted nebyla, ale snad jsem poctivě dočítala a nic mi neuteklo 🙂

jinak děkuju všem za povzbuzení a přesně jak jste psaly, mám toho ted nějak moc a většinou už mi nezbejvaj síly na psaní 😝 Pořád je mi špatně, po ránu zvracím, mám takové ty trhací stavy, kdy to se mnou u mísy škube, že mám pocit, že vybliju žaludek i se střevama a přitom jdou ze mne jen takový ty žlutý šťávy.

No komu se ještě neudělalo hned po ránu špatně z toho mého popisu 😀 😀 tak vám napíšu, že jinak se mám poslední dny ted relativně ok., s prckem jsem byla na tý besítce, bylo to moc pěkný, ale dlouhý 😅 přijela jsem domů totálně zničená, další den jsme měli celá rodina krásný, valecí, odpočinkový, koukali jsme na filmy a včera jsme šli všichni do restaurace na pozdnější oběd, pak se stavili v novým kauflandu, co nám tu postavili a pak se procházeli po městě a fotili si čerty 🙂
Jen domů jsem přijela jako vždy uplně ko 😝 Jsou to hezké dny, ale ta enrgie mi prostě chybí 🙄
pořád doufám, že už by měla přicházet a nevolnosti odcházet, už mám na to týdny, ale furt se nic nijak moc nemění 😠 Fakt mám už vztek sama na sebe 😠
a to ted v pátek přišel mladej ze školy a ptal se, kdy jako začneme píct, že už všichni ve třídě mají napečíno 😠 a to jako řekl ještě takovým způsobem, že jsme vlastně příšerná rodina, když my ještě nic 😠

farmarska
6. pro 2009

jo a abych nebyla nezdvořilák, ...
všem gratuluju moc k dobrým kontrolám! a všem co už mají kočárky k pěkným kočárkům! 🙂
ted si už nepamatuju přesně, koho všeho se to týká, ale však vy se v tom poznáte 😀

a samozřejmě musím přivítat novou smutnou dušičku-Martinku 😔 a věřím, že nebude moc dlouho smutná a brzy se bude moct radovat zase z nového kulíška v bříšku 🙂 kočko drž se, začátky jsou těžký, na člověka padaj depky a když už si myslí, že je ok, zase ho to přepadne a pláče pro to co se stalo ☹ , ale uvidíš, zase bude líp !!!! 🙂 🙂 Jinak já na neschopnosti po revizi byla měsíc. Nikam jsem nespěchala, z práce mne už kuli těhu stejně propustili, takže jsem se doma dávala v klidu dokupy 😉

aronek
6. pro 2009

Ahoj, přeji dobré ráno, tedy spíš dopoledne 😀
farmi, já někdy zvracím i teď, takže týdny to není. Hodně odpočívej 😉 Pokud ti není dobře tak na pečení prď a kup si hotové, nebo popros babičky 😀

pe.martina
6. pro 2009

Dobré ránko 😀

pe.martina
6. pro 2009

sirella tohle jsem vždycky záviděla 😠 7ráno a mít obídek, jsi jako moje tchýňa 😀

pe.martina
6. pro 2009

farmarska, děkuju, asi taky chvilku doma zůstanu

pe.martina
6. pro 2009

Holky tak jsem trochu nervozní, břicho mě pořád pobolívá a teplotu mám pořád, asi si zavolám do nemocnice co mám dělat 😨

farmarska
6. pro 2009

aron já tě taky obdivuju, jak zvládáš to zaměstnání!!! 😕 😝 a to do toho ještě trpíš nevolnostma 😅 já muset vstávat takhle brzy jako ty a muset se ustrojit a vycházet z domu a ještě jet do práce..tak by to bylo mé poslední ráno 😝 😝 😝
no že jo kupovaný! 😉 já jsem si to taky tak letos plánovala 😅 páč tchýně nepeče a moje mamka se kterou jindy pečeme většinou spolu, na to nemá taky teď kuli taťkoj ani pomyšlení a navíc je po tý operaci..
no prostě to jistí kupovaný a basta 😠 doma mám bordel, vánoční přípravy zatím u nás ani nezačaly 😅 a uvidíme jestli letos vůbec začnou 😅 😅 😅 dárky taky zatím skoro žádný ještě nemám (a vzhledem k tomu, že mi nepřichází ta nemocenská, ani žádný velký nebudou) 🙄
ale co, já si říkám, vem to čert, hlavně když je v břuchu, to co má 😀 a hezký vánoce si uděláme zase napřezrok 😉 a navíc si furt opakuju, že umytý okna vánoce a atmošku nedělaj 😉