Zánět močových cest a těhotenství. Můžu urologický čaj?
Ahojky holky, ode dnešního hodně časného rána jsem dostala zánět močových cest. Jelikož se s MM snažíme o mimi a menstruace se "zatím" nedostavila, udělala jsem si náhodně test. Na testu se mi dnes ráno objevila druhá slabší čárka. Máte prosím někdo zkušenosti s monžým těhu nebo s těhu a zánětem močových cest. Může se urologický čaj pít i v těhotenství??? Nevím si rady, na jednu stranu jsem ráda že mám // a na druhou se mi stane něco takového 😢 . Děkuji
ahoj liaa moc díky za rady tak já jdu zase pít 😒 . Já nemám ještě těhu jisté, ale co kdyby, že? Ještě jednou díky.
Ahojky, no já otěhotněla zrovna když jsem měla zánět.. byla jsem zrovna v Egyptě, takže s sebou jsem měla jen brusinkovou šťávu, kterou beru jako prevenci a jeden homeopatický lék, trápilo mně to naštěstí jen 3 dny a pak to přešlo.. nyní jsem v 9tt a vypadá to, že to těhotenství neohrozilo, musím zaklepat! Tak držím palce.
Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat,jestli někdo nevíte,zda může zánět močových cest ovlivnit výsledek těhoto testu?Minulý týden jsem si dělala test a měla jsem tam slabou druhou čárku a za dva už byla silnější a dnes už byla sytě fialová.Ale nevím,zda je možné,že by to bylo způsobeno zánětem nebo jsem opravdu těhotná.Bílkoviny v moči totiž mohou způsobit falešně pozitivní test. Mám už měsíc bolavá prsa,menstruace se nedostavila a zhubla jsem.Děkuji

Ahoj Kyti-já mám chronický zánět moč.cest a bojuji s tím nárazově celé těhu.(2x jsem musela být už na ATB)-jen kvůli tomu.
V každém případě si rozhodně zajdi ke gynekologovi a poraď se tam.On ti může udělat rovnou i rozbor moče v laborce,aby se vědělo zda se jedná o bakterii která musí být ATB léčena!!!
V lékárnách je mnoho výrobků z brusinek,které pročišťují močové cesty a jsou neškodné.Ted se za nejlepší považují Brusinky Swiss a Uroval biotic.Mnohým těhulkám pomohlo pouhé braní těchto výrobků.
Strašně důležitý je pitný režim.Nejlépe vodu,občas třeba heřmánk.čaj.Alespoň 3 l denně.
Doporučuje se vynechat sladká a dráždivá jídla,pikantní ovoce.
Na Urologický čaj mají lékaři různý názor.Spíše jsem se setkala s tím,že neužívat.
Tak ať máš brzo klid!!