Ztvrdnutí břicha, zvracení, migréna, zimnice. Zažily jste takový stav? Bylo vše ok?

helena1033
10. bře 2021

Zdravím jdu si k vám pro radu, jsem 22tt v noci mi začalo zvednout břicho, na to mne rozbolela hlava tak jak sem to ještě nezažila k tomu se přidalo zvracení a syna zimnice. Nejhorší bylo že jak sem zvracela zároveň jsem čurala, hrozně tolik vody sem v sobě ani nemohla mít 😥 tak sem klečla u záchodu podestlana ručníkama držela si břicho a zvracela. Celé to trvalo snad dvě hodiny. Pak ustoupila zimnice, přestalo zvracrni hlava trochu pobolívá...... A pak sem usnula v posteli ( já vyděsila nejen sebe ale i manžela, sem těhotná poprvé..... A tohle sem nezažila) . Teď ráno jsem přišla k sobě a zda se mi že pohybu miminka cítím ale i tak sem raději volala doktorce na ginde. Ta mi řekla že to vypadá na migrénu ať jdu k praktikovi. ??!! , tam sem volala sestřička milá, ať nechodím že mi paní doktorka zavolá šestky a dá mi zadanku na ginekologii ať mne ptohludnou.......... Teď čekám na telefon.
Holky zažily stě některá takový stav? Bylo vše ok?
Teď když pominu šílené vyčerpání je mi skoro dobře. ( jen to jednání u mého dostala je hrůza sle co mám dělat, zkoušela sem přejít ale nikde mne nevezmou)

keksik002
10. bře 2021

@helena1033 mohlq to byt viroza, migrena.. Ale u me takto zacal predcasny porod.. No, jedine co vam muzu poradit je, aby jste se zkusila uklidnit, neco maleho snist a vic pit.. Odpocivat dokud to jde a určitě pak dejte vedet jak jste dopadla.. Drzim pesti at je vse v poradku, 🍀

palja
10. bře 2021

@helena1033 tohle jsem zažila taky, byla to migréna, nejhorší je když se už naplno rozjede. Mně pomáhalo rozehnat migrénu osprchovanim hlavy studenou vodou. Migrény mi začali v těhotenství, pak jsem na ně trpěla v šestinedělí a asi ještě rok a půl po porodu. Chce to zjistit příčinu migrény, většinou to bývá od krční páteře, já jsem jí měla z nekvalitního spánku.
Nicméně po takovém zazitku bych rozhodně nechala zkontrolovat plod, ikdyz pohyby cítíš.
To nekontrolovane zvracení jsem měla k migrene taky, prostě zvracivy reflex který tě pořád nutí zvracet, nikdy před tím jsem na migrény netrpela takže jsem si napřed myslela že je to viroza nebo střevní chřipka.
Držím palce ať je všechno v pořádku 🍀💞

helena1033
autor
10. bře 2021

Děkuju Holky, na kontrolu jdu zítra ráno dnes tam nikdo z lékařů není všichni prý operují a mne už je lépe jen ležím....... Ale raději srm se objednat zítra hned na ráno ( obvodní mi vystavila žadanku i po telefonu kdyby mne nechtěli vzít hned...... Ta byla moc fajn) ...... Malý sebou vrtí cítím to, tak snad bude vše ok......... S tím spánkem na tom něco bude, v tu noc sem toho moc ne na spala ani nevím proč od 2rano do 6 vzhůru, pak na 8 do práce tam sem byla do 19h a domu do toho sem dělala dort a chlebíčky jelikož mám narozeniny tak sem je dnes chtěla v práci pohostit ....... Asi sem to přehnala 🤦‍♀️🙏🤦‍♀️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru