41tt kŕče a nažltlý výtok, je čas vyraziť do nemocnice?

kaccistar
11. říj 2015

Uf, tak fakt neviem.. v stredu hamilton, v piatok odchod hlenovej zátky, od včera stále jemne žltý výtok na vložke a nepravidelné kŕče v podbrušku.. bolesť vystreluje do zad.. dnes ráno horká vaňa, bolesti stále, nepravidelné.. Na WC musím tak 3x za hodinu..Tak čo to ako je? Mám ísť do nemocnice a tam ležať deň na pôrodnom sále alebo ešte v kľude trpieť doma?? :-/

evulina77
11. říj 2015

@kaccistar já bych si zajela do porodnice, ať se podívají jestli je vše ok, pokud je vše ok a porod ještě není, můžeš jít domů, ne?

mandala
11. říj 2015

@kaccistar Pokud nekrvácíš, tak bych ještě počkala. Takhle to může trvat klidně ještě dva dny, doma ti bude příjemněji. 😉

zuzka3112
11. říj 2015

no já nevím, já bych zase na druhou stranu na krvácení nečekala, vždyť na kurzech se vždy říká, že krvácení není nikdy dobře... raději bych se jela zkontrolovat.. kdyby šel výto do zelenava, okamžitě jeďte.

evcann
11. říj 2015

@kaccistar popravde ja uz bych se bala a jela bych minimalne at na tebe mrknou, preji pohodovy porod 🙂

mandala
11. říj 2015

@zuzka3112 Však krvácení nemusí přijít vůbec, ani bych neřekla, že má nějaké příznaky, které signalizují nebezpečí. Já jen, že u prvorodiček porod většinou trvá déle, proto bych zas tak nespěchala. 😉

tehulka12
11. říj 2015

@kaccistar Ja bych taky jeste pockala. Zatim neni duvod se neceho bat,alespon podle popisu.Jinak to nejspis dopadne,tak jak jsi psala.Budes tam den lezet a nic se dit nebude. Vim,ze urcite chces rodit,ale ted je taky dulezite vydrzet na nervy.
Jinak drzim palce a preju pohodovy porod.

zuzka3112
11. říj 2015

@mandala jj v pohode, ja to blbe pochopila 😀 nevim, kde sem k tomu dosla, ale pobrala jsem, ze ma pani pockat do krvaceni.. Inu je mi jasne, ze takovou blbost by jsme zadna neradila, tak omluva 🙂 🙂 kazdopadne preji, at to ma brzy za sebou a ja se asi pujdu zahrabat do perin s prckem 😀 ze by mi to nemyslelo z toho pochmurneho pocasi?

kaccistar
autor
11. říj 2015

Holky, ďakujem. Tak nakoniec lesom doma a trpím a čakám 🙂 musím počkať, nechcem tam fakt ležať celý deň a nič.. 🙂

mandala
11. říj 2015

@zuzka3112 Každá občas blbnem 😀
@kaccistar Myslím na tebe, at je vše O.K. a dej pak vědět, až bude mimi 😉

naho31
11. říj 2015

Jééé, jak jsem se vrátila hned o pár měsíců zpět. Ještě bych vydržela a jela až budou kontrakce pravidelnější. Kdyby se něco nezdálo, jela bych se nechat zkontrolovat. 🙂 Ať jde vše hladce.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru