icon

Antikoncepce po porodu Mirena. Máte zkušenost?

paseky
21. říj 2007

Prosímkdo s ní máte zkušenosti podělte se dík 🙂

danullinnka
27. únor 2008

Elly,Mike je fakt tak rozkošný 😵 úplně zlaté dítko 😵 jak krásně stojí 😉

ted mi manža psal,je u zubaře,že je až pátý,tak snad to půjde rychle,aspon se dodělá gulášek 😉

Kubča ted kreslil a že mami dívej,to je celý tatka 😀 😀 nááádherný tatka 😀

Ptala jsem se dr na tu hyperaktivitu,říkal,že ted je to spíš období negativismu a objevování sebe samého,že hyperak.se objeví až v pozdějším věku,tak doufám,že nás mine 😖

elly
27. únor 2008

Tak chlapi uz tu byl...takze mam klid..no mozna pujdu varit...mozna budu delat kureci roladu..uvidim...

Jinak dik za pochvalu.. 🙂

danullinnka
27. únor 2008

Tak co,roládka,povedla se???Ale určo,ty jsi šikulka 😉

Manža přišel od zubaře,už jsem mu chtěla chystat jídlo a že nemůže 2hodky jíst,vrtal 3zuby 😝 Prý zapomněl jaké to je,nevrtal už tak 4 roky 😉

elly
27. únor 2008

No ted je v troube...a cekam az se pripali 😀 😀 ..tak za chvili na ni houknu..snad me odpovi 😀

No alepon toho manza vic sni ...trochu mu vyhradovi 😀

Tady je tak nadherne a ja debil jsem si zapomela podvozek od kocarku v praci 😅 😖 tak nemuzeme na prochazku 😖

danullinnka
27. únor 2008

Tak pak dej vědět,co odpověděla,jestli ji není moc horko 😀 😀

Tady dnes pršelo,chvilku svítilo sluníčko,ted je všelijak.Kuba je s manžou venku,Luky mi usnul na rukách,to je váááha 😝

Tak vem Mike na ruky a jen pochodte po venku 😉

elly
27. únor 2008

Chces me strhat 😨 😀 😀 😀 uz ted je pro me tezkej 😀

Jo uz jsem se ji ptala..rikala prima sauna..nech me tu jeste chvili..ale polej me zada 😀

No jdu jeste neco delat..zatim pa 😉

danullinnka
27. únor 2008

To máš dobrou roládu,že tak pěkně komunikuje 😀 😀

Luky se ted probra,ale ještě je takový ospalý,ležká 😅

a co dělá Mike? 😵

elly
27. únor 2008

Tak jsem ji furt polejvala zada a stejne se vysusila mrcha jedna 😀 ale byla dobra..

No Mike ted spinka...zrovna jsem byla ve vane a zacal brecet, tak jsem vylitla a potreboval si krknout...chudinka..ale ted spokojene spi. Za hodku tam vstane a bude mit hlad. 😉

No snad neco budou davat vecer v tv....

danullinnka
28. únor 2008

Ahojky Elly,
tak aspon,že byla dobrá,jak by ne,od takové šikovné kuchařky 😉 My dnes máme ještě segeďák od včerejška a zítra udělám smažený květák 😉

Elly,nesmím to zakřiknout,ale Luky spává skoro do půl 8 😵 vstane sice v 5,dám si ho do postele,chvilku mrčká a pak hajá jak andílek 😵 to mám radost,aspon trošku si ještě zdřímnout,hned je líp,než chodit od 5 hodin jak zombie 😅

Taťka mi zas sehnal práci,jenže opět nemůžu,Luky nechce být vůbec s naší babičkou,nabídla se sice kámoška,ale nemůžu ji tam přece každý den nechávat prcka,má taky svůj program ☹ bylo by to v kanclu,na 4hodky.sakry,ted na mateřské samé nabídky a po mateřské nebude nic,už to vidím 😠 😠

jaký byl večer?? 😵 my kukli na serial,pak chvilinku na mailíky a šli do hajan,měl být sexík,ale manža šel ještě kouřit a Danulka vytuhla 😅

elly
28. únor 2008

Ahoj beru, jen na skok..mma hodne prace..pak mozna jeste pred obedy mrknu...

No davali docela pekne filmy, tak jsem samozrejme cucela a pak najednou bylo pul jedne a ja myslela, ze me budou omyvat...ze ja blba nesla radeji spat 😖 rano jsem byla jak kdyz me prasti 😀

Manza je kurak? A ty jsi taky nebo byla?

Je fajn, ze ti Luki spinka...to je fakt na budku vztavat nekdy v 5 rano.....to by me kleplo..ikdyz ja vztavam v 6 😉

Letim....

danullinnka
28. únor 2008

Elly,
tak to musely být hezké filmy,když jsi tak dlouho vydržela 😉 já musím večer u tv sedět,jak si pololehnu nebo sednu,tak je po mě 😀

manža kouří 😠 chci ho to odnaučit,ale nějak se mi to nedaří 😠 já jsem to zkoušela v pubertě,ale nezachutnalo mi to,takže nekouřím.Jsem za to ráda 😉 a ty nebo manža kouříte??

elly
28. únor 2008

Danu..jo Peter je kurak...kouri doutniky 😉 ja jsem taky...ale pred otehotnenim jsem prestala a ted zase zacala...to vis..stres atd...az me to omzi, tak zase zkoncim....neni to tak tezke zkoncit....nechapu jak ty holky rikaji, ze jim to nejde zkoncit a kouri v tehu 😠

No letim..mam praci

danullinnka
28. únor 2008

no,taky nechápu kouření v těhu,když se chce,všechno jde 😉

tak já pádím s klukama ven,je tam krásně.

Zdravíme Mika 😵

elly
28. únor 2008

Pekne si to venku uzujte...taky bych sla... 😒

No zdravim demolicni cetu 😀 pusinku od tety Elly a Mika 😵

danullinnka
28. únor 2008

Tak jsme zpět 😉 Tchýně vzala Kubču do lesa a Luky se krmí sám na mém klíně 😅 já peru,at mám v sobotu klid na tu oslavičku 😉

no,dnes se spolu skoro pobili,musela jsem dát každého zvlášt,ach jo,moje nervy 😝

Mikeovi taky posíláme pusinku 😵

elly
28. únor 2008

Jo Danu deti to je radost 😀 😀 uz si to dokazu zive predstavit 😀

No, ja uz mam padla..ale manza tu ma jeste nejake dodelavky a pak pojedeme domu..uz znicena....

Dneska uz nehnu ani prstem...no mozna jen na klavesnici jo 😀

danullinnka
28. únor 2008

😀 tak na klávesnici se ráda pohnu i já 😀 ted jsem dověšela prádlo,trochu uklidila kostky a malý mi to stejně zase rozházel,takže škoda práce 😖 manža s Kubčou za chvilku přijdou,ale asi jdu okoupat Lukyho,je jeho hodina a už je protivný.

Tak zatím papa 😵

elly
28. únor 2008

Danu jak se kope Luky..mas na to motycku 😀 😀 😀 ha, ha,ha..ted jsem se ze srdce zasmala.. 😀 😀

Jo my mame dneska taky velke koupani..ale az v 7 hodin..pak flasku a na kute 😀

P.S. dneska jsem spinila 😠

elly
29. únor 2008

Ahoj danu,

tak jsem to asi dostala 😖 tak 15 dni jsem mela cisto.....no uvidim jak to ted bude probihat...

Jinak berusko..kdybych se sem zitra nedostala..tak preju Kubikovi vse nej nej k jeho narozeninam...krasne to oslavte a dej mu za me a Mika pusinku 😵 😵

No ja chci dneska konecne do mesta...na nejake ty nakupy...byla vyplata tak musim neco utratit 😀 ..

To je me jinak lito, ze furt nemas zadnou praci..proc by to neslo treba jen an ty 4 hodinky.....???? 😕

danullinnka
29. únor 2008

Dobré ranko Elly,
no,motyčku nemám 😀 ale jak to čtu,napsala jsem to dobře okoupat 😀 😀 ale překlepy,to je někdy moje 😀

Kubík včera v lese pomáhal,nosil malé větve,pak o jednu zavadil,tak má na čelíčku malý škrábanec,ale dobré 😉 navíc měl hlad jak vlk,vše na večeři snědl,lehl a hned spal.Manža říkal,že byl strašně hodný a moooc pomáhal 😉

Luky dnes spal celkem dobře a vstanul až v 6,v 5 byla půlnoc,ani nevím,že manža odešel do práce 😅

Elly,a nemáš mít ted měsíčky???mě to udělalo před měsíčkama,jak jsem je měla dostat toho 3.2.jeden den jsem špinila a od té doby mám pořád čisto.No,radši to zaklepu,tuk,tuk,tuk 😅
Ted mám to tělísko 5měsíců 😉

A co Mike??Jak se vyhajinkal?? 😵

elly
29. únor 2008

Danu..vidis to ja deboil myslela, ze jsi psala okopat 😀 😀 to bylo tou unavou 😀 😀

Jo asi jo..co ja vim kdy to mam dostat 😀 😉 jeste jsem to nevycihla.. 😀 no uvidime....

Mike jeste porad spi..ale asi v 11 se vzbudi a bude mit hlad..tak dneska mame zahradni zeleninu s ryzi 😀

Ja ted delam ucetnictvi..ale obcas sem kouknu..mamm toho pozehnane..dane..banka..papirovani nad hlavu... 😖

danullinnka
29. únor 2008

Elly,my dnes máme květák a asi mu tam přidám i brambor 😉

Ted je už protivný jak hrom,tak ho jduuspat ven.

Jo,ted březnu budou vlastně daně,takže to ti nezávidím,toho tolik udělat 😝

Pozdravuj Mika,my jdem teda hajat 😵

elly
29. únor 2008

Danu no dane to je svinstvo 😀 ..kazdej mesic dane ...protoze mame firmu a pak jednou za rok jak pises dane z prijmu...hruza....to by se clovek z toho vazne nekdy opupinkoval.. 😒

Tak se peknej vyspinkejte....ja bych sla taky do peri..uz me litaji cislice pred ocima....jeste kkor kdyz ty vsechny podelany papiry jsou v holandstine...pak se hadas z babou na urade..protoze tam maji peknej bordel..no hruza..

danullinnka
29. únor 2008

Elly,tak to tě vážně lituju,musíš být fakt dobrá,zvládnout to v holandštině.

hlásíme 5 zoubek 😵 ted jak jsem malého krmila,tak si flašku dal moc vysoko,že si odkryl rtík a nahoře vykukoval zoubek,má ho asi 2-3 dny,je už trošku vylezený.To jsem matka,najdu ho až ted,ale na tom vrchu to jde hůř vidět jak dole,zvlášt když si do pusinky nedá sáhnout 😵

elly
29. únor 2008

Danu tak to velke gratulace k dalsimu zoubku..my jeste porad nic..cinkam jak o zivot a koukam, ale zatim fakt nic...no asi ma casu jeste dost..

No ucetnictvi mam cele v holandstine..jde jen o zvyk..co jsem si udelala ty statnice, tak je to v pohode...

danullinnka
29. únor 2008

Děkujeme,jak jsem na ten zoubek přišla,tak se úplně rozzářil,jak kdyby si říkal,no konečně 😀 😀

jak dlouho jsi vlastně v Holandsku??

A jak Mikeovi vyleze první zoubek,tak pak už to půjde jak po másle 😵

Ted začal soused řezat na pile,jak vzbudí malého,tak mě trefí,blbec jeden 😠

elly
29. únor 2008

Danu, no ja uz jsem tu od roku 2001..takze nejakej ten patek..ale statnici jsem si delala az v 2005..to jsem sla do skoly.. 😀

Jo taky se tesim na prvni zoubek... 😉 uz aby byl.

No Mikovi ramus nevadi...on vsechno prospi.

Uz aby bylo 5 hodin...uz me to neba...jsem rada, ze uz mam skoro vsechno udelany..jinak by me piclo. 😅

danullinnka
29. únor 2008

Tak už jsi tam celkem dlouho 😉

No,Luky se na rámus taky vykvákl a spí jak dudek,jen chůvička pořád zapíná,vše snímá,tak si vždycky myslím,že je to malý a ona to pila 😝

ty jo,ty musíš být tak dlouho v práci??celé odpoledne v háji,že??
No,má přijít segra,tak asi uděláme nějakou malinkou výzdobičku na zítřek a uvidíme co dál 😉
Segra je ted ve městě,shání Kubovi dětský mikrofon,když je takový zpěvák 😀 😀

elly
29. únor 2008

Danu mokrofon s kazetakem...tim detskym??? To je super hracka... 😀

Jo jsem dneska do 5 v praci..pak chci do lekarny a pak do mesta...manza rikal, ze Mika nakrmi....tak budu mit chvilky pro sebe...

danullinnka
29. únor 2008

No,pokud by byl ten mikrofon samostatně,tak radši ten,Kuba si totiž pustí Kabáty na dvd a zpívá si u nich,hokejku má místo kytary,tak tchýně mu koupila dětskou kytaru 😉 tak uvidíme,jakou bude mít radost,ale určo velkou 😉

My čekáme,až přijde tchýně z práce a jedem s manžou do obchodu na nákup,at je zítra co jíst 😀

Tak Luky se už vzbudil 😉 začíná venku poprchat 😠

Jej,taky se těším,až si udělám nějakou chviličku pro sebe 😖

Strana