icon

Autoerotika ihned po porodu. Nezačnu krvácet?

salamane
2. únor 2007

Jsem v šestinedělí a bojím se po císařském řezu onanovat kvůli stehům. Bojím se, že mi stahy dělohy po orgasmu poškodí stehy nebo že začnu krvácet. Má někdo s tímto zkušenost ???

chapline
•
4. únor 2007

Já bych řekla,že na to má po porodu málokdo pomyšlení,a že je to dotaz..no.. 😎

lucisa
•
4. únor 2007

😀 salamane, jsi dobrá!

já sice nebyla po císaři, ale sešitá jsem byla fest a jen myšlenka na sex mě bolela, takže nad tímhle jsem fakt nikdy neuvažovala.
osobně si myslím, že stehy by měly vydržet, myslím, že větší záběr dostávají třeba při stolici, a že po porodu bývají i zácpy 😒
ale krvácení fakt netuším.

0401
•
4. únor 2007

salamane, nemáš to téma už otevřeno?
Asi záleží, jakou autoerotiku máš konkrétně na mysli. Po císaři je jizva na břiše...

lottie
•
5. únor 2007

salamane, jsem teprv před porodem, ale řešila jsem podobnou věc po operaci slepáku a zauzlení střev. Dloouhá jizva přes celé břicho až k tomu pahorku + hodně vnitřních stehů. Myslím, že je to podobné a i když mě ještě všechno bolelo,zkoušela jsem onanovat asi po dvou týdnech a slo to, opravdický sex o dost později. neboj, myslím, že ty orgastické stahy jsou docela přirozené a fajn a neměly by hojícímu se tělu nijak ublížit. onanuj vesele jak chceš, co si děláš sama, máš pod kontrolou.. 🙂

bibianna
•
22. črc 2008

0401 , jazva je aj na maternici, podľa mňa je otázka na mieste.