Chci císařský řez, kde ho dělají? Poraďte, prosím
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti s vyžádaným CS, kde ho dělají, případně kolik to stojí, nebo co jste udělaly, aby vám byl proveden? Jsem rozhodnutá, že přirozeně ani za mák.
Zároveň prosím ty, kteří mi chtějí dávat morální rady, aby si je odpustili. Jedná se o mé tělo a mé rozhodnutí, díky 😉
@emilkamilka Mám za sebou císaře před 17 dny. Dvojky se narodily před půlnocí 28. 8., v úterý. Bylo to komplikovanější, takže mě ve středu nechali ještě ležet, ale ve čtvrtek už jsem s pomocí vstala a došla po svých do sprchy, aby mě mohl muž vzít odpoledne za dětmi, abych je taky viděla. V sobotu (4. den po porodu) jsem šla domů a to už jsem si došla za dětmi na kliniku celkem v pohodě, úplně bolet to přestalo cca po týdnu. pak už jen občas lehce "zatáhlo" v jizvě, ale na to, jak to bylo komplikované, to bylo rychlé hojení, dneska už o ničem nevím 😉

@emilkamilka Ja mela cisare planovane kvuli spatne poloze plodu pred dvema lety. Musim to zaklepat,ze jsem mela asi stesti. Jizva se hojila perfektne. Od zacatku jsem naplno fungovala a o malou se starala,samozrejme jsem byla opatrna,vstavala pomalu a pravidelne se o jizvu starala a mazala ji. Samozrejme nejakou dobu jsem o tom vedela,ale nebylo to nic hrozneho. Jsem za to nesmirne rada,protoze znama po cisari mela zanety a vlekle problemy. Ja byla nastesti uplne v pohode.