Čo robiť, aby sa mi začal rozbiehať pôrod?
Ahojte dnes som bola v poradni a Dr. mi konecne povedal dobru spravu ze som uz otvorena na 1,5 az 2, ze ked do nedele neporodim tak v nedelu na prijem, kontrakcie uz boli aj vcera aj dnes ale nie pravidelne, teraz zasa, nechapem preco az v nedelu neviete mi poradit, ci by sme to aj dali do tej nedele?
Tak jak je psáno výše a hezky bych to zkombinovala, šla bych na delší procházku, pak si dala hezky teplou vanu nebo sprchu, dvojku červeného, při předehře masáž bradavek sex (důležité je však hlavně to sperma to napomáhá otevírání se) a to by bylo aby nebylo.... Však tedy počítejte s tím, že pokud se mimču nebude chtít tak ho přírodně nevypudíte vůbec ničím, já se snažila div jsem na hlavě neskákala a nic... pak najednou šup šup a rodila jsem celých 37min od první kontrakce do chvíle než jsem měla kluka v ruce 😀 tak držím palec a přeji rychlí porod, však se brzy dočkáte 😉
Ahoj, já jsem měla termín včera, už se necítím nejlíp. chodím na procházky, sexujeme, vanu si dávám každý den a nic ☹ Asi je to fakt, že když se miminku nechce, tak prostě nic nenaděláme. Už mě nenapadá co vyzkoušet ... jen čekáme a je to dloooouhé. ☹
Zdravím, přidávám se do této diskuse, vlastně si chci asi spíš postěžovat. Dnes mám termín, a nic se neděje. Už asi tři týdny mám pocit že jsem na konci fyzických i psychických sil, doktorka mi celou dobu tvrdila že určitě do termínu nevydržím... A nic. Přenášení je asi vždycky otravné, ale já mám oproti prvnímu těhotenství odhad na velký plod, takže pokud se nic nestane zítra, tak jdu v pátek na vyvolání. A bojím se, že vyvolávaný porod bývá dlouhý a náročný, bojím se, že velké dítě pro mě bude i tak problém, a iracionálně se bojím že už nikdy neporodím 😝 Nevím jestli vyvolání odmítnout s tím že přirozeně to půjde rychleji, nebo raději vyvolat a nečekat další dlouhé dny kdy stejně celý den chodím a myslím na to že se bojím 😅 Možná někdo prožíval poslední dny něco podobného a poradí, nebo aspoň uklidní? Jinak ze všech rad jak vyhnat mimčo jsem zkoušela všechno, a Hamiltona mi neudělají protože mám pozitivního streptokoka.
Taky si sem jdu postěžovat 🙂 Termín jsem měla před dvěma dny a rozhodně nemám pocit, že by se "něco" mělo dít. Dnes mě z kontroly poslali domů s tím, že je vše nachystané, čípek spotřebovaný, otevřená pro prst a když neporodím přes víkend, tak v pondělí další kontrola. A prý ať pro to něco dělám, ať nepřenáším... Denně lítám se dvěma psama po procházkách, horká vana taky každý den, manželovi naštěstí není denní sex proti srsti 😀 , dvouletý prcek mě taky moc vydechnout nenechá a ještě se staráme o pět koní, co víc bych tak ještě mohla dělat??? 😅
Kdo má něco opravdu zaručeně fungujícího, sem s tím!
@lump tak u mě taky nic, a při včerejší kontrole ani ne tak hezký nález jako u Vás. Prý k porodu nic nevypadá ☹ Prý druhé dítě jde dřív, takže jsem vůbec nepředpokládala že bych přenášela... chjo. Jinak nevím co by fungovalo, já už jsem k čemusi donutila manžela, pak si dala horkou vanu, na radu kamarádky tančila břišní tanec (to musel být zvlášť úchvatný pohled), vypila odvar ze skořice... To vše v jeden den. A výsledek nula. Takže zkusit to můžete, ale krom té vany to není nic příjemného, a u mě se nestalo vůbec nic 😝
no je to tezke rici, co by pomohlo ....u kazde maminky pomaha neco jineho a nebo vubec...ja jsem bohuzel ten pripad, kdy nepomuze nic 😀 ja jsem byla otevrena od unora na 1.5cm a vydrzelo me to az do porodu 😀 reps jsem rodila par dni po terminu 😀 40+4 😀 - a to jsem cvicila posilko, sexik, vinko, vana, behala s detma , uklid - okna, nakupy ...proste jako kdybychy byla netehu ..nastesti mam teda vsechny tehu ukazkove a ani o nich nevim takze jsem si mohla dovolit delat vse ...no kazdopadne 3.4. jsem mela nastup do porodky na zatezovy test ....ranko jsem jeste v klusu dobiha vlak 😀 / dobehla/ a citila se porad dobre 😀 no pak teda ten zatezovy test , pak cekacka na utz a tak ..no do poradny jsem se ten den dostala az ve 14h / byla jsem tam uz v 8h rano 🙂 / a v poradne me pak dr rekl 😀 ze rodim !!! Ze uz jsme otevrena na 7cm ...no ja na nej koukala jak spadla z visne 😀 jak se rika, pac jsem myslela ze si dela srandu ! kdyz me nic neni zadny kontrakce nic citila jsem se fit ..no takze pak nejaky sepisovani atd ..na box jsem se dostala po pul 3 ...kolem 15h nejaky kontrakce z toho 5velkych a sup 15:16 mala byla venku 😀
takze clovek se nekdy muze stavet na hlavu a nepomuze nic 😀 - tak drzim pesti at je mimi co nejdrive s vami !

zkuste sex, masáž bradavek, dlouhé prochajdy, teplou vanu a snad se to spustí...