Hemeroid při porodu - co s tím?

joann
25. črc 2018

Dobrý den,mám dva dny před termínem a včera mi vylezl hemeroid který pekelně bolí. Máte prosím zkušenost s tím jaký to je při porodu?

dokument
25. črc 2018

zkus mast, ale nemuzou byt vsechny, pro kojici nebo tehotne jen nektere, v lekarne ti poradi. Mast ti zmirni bolest. No a po porodu teprv... 😀 Je to normalni, kazda druha mama ma po porodu hemoroidy, pak se to spravi (utesovali me v porodnici). Pri porodu se o tebe postaraji, neboj.

joann
autor
25. črc 2018

@dokument doktor mi napsal Faktu. Zatím bez účinku. Takže to po porodu bolí ještě víc? Osobni zkušenost? 😊

blahova_andrea
25. črc 2018

@joann já tě nechci strašit, nemusíš být vážný případ, ale faktu nepomohla ani mě. mě nejlíp zabírala strachova mast a umývat pravidelně herbalonem s dubovou kůrou. používám dodnes na udržení klidového stavu

dokument
25. črc 2018

@joann tesne po porodu vylezou ven, muzou i bolet, mne nic nebylo, jen hemoroidy a nejak se mi i blbe chodilo. Dostala jsem uz v porodnici mast, tam te pusti domu, az vidi, ze jsi v poradku, muzes se bez problemu vycurat a vykakat. Takze kvuli tomu mi dali mast, bylo to ok a pak se to zase zlepsi, zalezou. Ja na to trpim u zdlouho, mam krecaky i na nohach, rodila jsem ve 37 letech prvni dite. Takze uz jsem mela proste krecaky. Nebolelo me teda nic pred porodem, ale byly tam. A pak mi dali jakousi jejich masticku. U porodu o nicem teda nevim, to mi problemy nedelalo

martaskaaa
25. črc 2018

Mě teda faktu pomáhá, když se náhodou nějakej hajzlík objeví. Taky je dobré to sprchovat studenou vodou, on se jakoby stáhne

gabuse778
25. črc 2018

Dubová kůra, studená voda a Faktu mi také pomáhalo , tohle je nepříjemnost držím palce at to máte co nejrychleji pryč

obla
30. črc 2018

Zajeďte na chir ambulanci, ať Vám to říznou. Bude klid. Je to prakticky tromboza ve varixu, když se vypustí, přichází úleva.

hejluc
31. črc 2018

Jsem 4.tyden po porodu, v lekarne jsem si koupila Preparation H. Je to o dost lepsi, ale mam uz 3.baleni.Dale mam dubovou kyru masticku, takze to jeste mazu. Po porodu jsem si jeste koupila glycerinove cipky, aby se mi jednoduseji chodilo na velkou.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru