icon

Hemeroid při porodu - co s tím?

joann
25. črc 2018

Dobrý den,mám dva dny před termínem a včera mi vylezl hemeroid který pekelně bolí. Máte prosím zkušenost s tím jaký to je při porodu?

dokument
•
25. črc 2018

zkus mast, ale nemuzou byt vsechny, pro kojici nebo tehotne jen nektere, v lekarne ti poradi. Mast ti zmirni bolest. No a po porodu teprv... 😀 Je to normalni, kazda druha mama ma po porodu hemoroidy, pak se to spravi (utesovali me v porodnici). Pri porodu se o tebe postaraji, neboj.

joann
autor
•
25. črc 2018

@dokument doktor mi napsal Faktu. Zatím bez účinku. Takže to po porodu bolí ještě víc? Osobni zkušenost? 😊

blahova_andrea
•
25. črc 2018

@joann já tě nechci strašit, nemusíš být vážný případ, ale faktu nepomohla ani mě. mě nejlíp zabírala strachova mast a umývat pravidelně herbalonem s dubovou kůrou. používám dodnes na udržení klidového stavu

dokument
•
25. črc 2018

@joann tesne po porodu vylezou ven, muzou i bolet, mne nic nebylo, jen hemoroidy a nejak se mi i blbe chodilo. Dostala jsem uz v porodnici mast, tam te pusti domu, az vidi, ze jsi v poradku, muzes se bez problemu vycurat a vykakat. Takze kvuli tomu mi dali mast, bylo to ok a pak se to zase zlepsi, zalezou. Ja na to trpim u zdlouho, mam krecaky i na nohach, rodila jsem ve 37 letech prvni dite. Takze uz jsem mela proste krecaky. Nebolelo me teda nic pred porodem, ale byly tam. A pak mi dali jakousi jejich masticku. U porodu o nicem teda nevim, to mi problemy nedelalo

martaskaaa
•
25. črc 2018

Mě teda faktu pomáhá, když se náhodou nějakej hajzlík objeví. Taky je dobré to sprchovat studenou vodou, on se jakoby stáhne

gabuse778
•
25. črc 2018

Dubová kůra, studená voda a Faktu mi také pomáhalo , tohle je nepříjemnost držím palce at to máte co nejrychleji pryč

obla
•
30. črc 2018

Zajeďte na chir ambulanci, ať Vám to říznou. Bude klid. Je to prakticky tromboza ve varixu, když se vypustí, přichází úleva.

hejluc
•
31. črc 2018

Jsem 4.tyden po porodu, v lekarne jsem si koupila Preparation H. Je to o dost lepsi, ale mam uz 3.baleni.Dale mam dubovou kyru masticku, takze to jeste mazu. Po porodu jsem si jeste koupila glycerinove cipky, aby se mi jednoduseji chodilo na velkou.