icon

Hormony se po porodu zbláznily, jen sedim a brečim

sim007
1. kvě 2015

Ahojte.
Mame 9-ti denni holcicku.Cele tehotenstvi jsem se hrozne bala aby byla zdrava a vsechno bylo v poradku ( v rodine mame rozstep ).
Porod nic moc, ale zabava to neni u nikoho.Je zdrava, nadherna a hodňoučká. Manzel pomaha a je z ni unešeny.
A ja bych jen cely den brecela.Nekdy ani nevim proc.Jen sedim a brecim.
Nejsem v tom sama ze ne?

zo_ja
1. kvě 2015

Nejseš. Hormony. Spi, co jde, odpočívej, nelítej. Jez pořádný jídlo - aspoň jeden řádný oběd denně, ať TI muž, babička, kamaráka uvaří a donesou, někdy se dá i vzít z rest. Ost. není potřeba řešit. Užívej si miminko.
Nejzpozději na konci 6N to přejde, kdyby ne, je čas na řešení. Ale je to fakt častý. Popros partnera, ať je s Tebou co nejvíc.

majkoz
1. kvě 2015

@sim007 A proč brečíš? Dojetím? Nebo nějakým smutkem? Strachem? Atd...Co Tě nejčastěji rozbrečí?

xisett
1. kvě 2015

Ahoj. Určitě nejsi, já to tak měla cca 14 dní střídavě jsem brečela jak je krásná a pak zas vysílením když plakala ona...přejde to🙂 pak budeš jen sladce vzpominat🙂 a to ta moje nemá ještě 4 měsíce a je mi líto jak rychle to uteklo🙂 drž se

sim007
autor
1. kvě 2015

@majkoz vetsinou asi proto, ze nemuzu uverit ze mame tak krasne miminko a ze to dopadlo dobre...

gwennie
2. kvě 2015

@sim007 První dny jsou nejhorší... vydrž! Je to jen hormonální nerovnováha! Upraví se to... uvidíš 😉

majkoz
2. kvě 2015

@sim007 No jóó, tak to si pobreč 🙂 když je to dojetím a štěstím 🙂 Je to zázrak takový miminečko... já jsem taky dojímací a taky ještě teď občas pobulim, ikdyž kluci odrůstaj. Neboj, je to těma hormonama a je to docela normální 😉

kacaba85
14. kvě 2015

Kontryhelový čaj! Rovná hormony do latě. Bude ti líp

sim007
autor
14. kvě 2015

Uz se to srovnalo 🙂

gwennie
14. kvě 2015

@sim007 joo? tak to brzo 🙂 Já měla tohle období víc jak 3 měsíce po porodu, to je teprv sranda 🙂