Jak často máte sex po porodu a jaký je?

anonymka007
30. led 2016

Omlouvám se za anonymní příspěvek, ale je to dost choulostivé téma. Jsem tři měsíce po porodu, mám chuť na sex možná ještě víc, jak před porodem i ho možná intenzivněji prožívám, ale horší je to s přítelem. Před porodem jsem byla taky spíše iniciátorka sexu já. V těhotenství, jsem si musela hodně pomáhat sama, přítel to věděl, přesto byl sex jen občas. Teď spolu spíme jednou za týden či čtrnáct dní, předehra je super, ale při samotném sexu se přítel poměrně rychle udělá (myslím, že nedá dýl než tři minuty) a mně to prostě nestačí. K častější fregvenci se nedostaneme, buď nám nedovolí malý a večer když už spí, tak mě přítel řekne, že už je unavený a chce spát. Spíš si myslím, že má menší potřebu, protože jednou za čtrnáct dní se hecne v kteroukoliv denní dobu. Nejhroší je, že v podstatě kašle na mně, jelikož i když mi slíbí ruční masážku, tak to obvykle nesplní (buď to nejde, protože je malý vzhůru a nebo pro změnu usne přítel, či mi oznámí, že chce spát). Už jsme mu i otevřeně řekla, co mám za problém a nic se nezměnilo. Nevím, co mám už dělat. Obvykle, když se těším a pak z toho nic, tak skoro vůbec nespím, občas se jen pustím do úklidu a občas jen tak čumím do stropu. Jak jste na tom vy? Co poradíte?

tripisek
30. led 2016

Ono urcite zalezi na opravdovem duvodu proc s tebou partnes spi tak malo a chce se ho na to zeptat. Nechci te strasit ale muze to mit vic duvodu. . .odcizeni, nechut k tobe ale taky jen to, ze mu to takhle proste staci a v tom pripade bych ho nenutila, mohlo by se mu to zprotivit uplne

yadada
30. led 2016

Podle toho co pises, asi na to nikdy moc nebyl, ne? Chápu Tě, já měla po porodu chutě pořád. I na tu nespavost si pamatuju, když nic nebylo. Asi se budete muset domluvit. Ty ubrat a on přidat.... Já nevím, netlacit na něj, ale vyjádřit by se měl. Je to zakladni potřeba, jako každá jiná. Když nejsou uspokojene potřeby, přijde frustrace a začne se to projevovat i v jiných situacích, než jen v posteli.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru