Jak dlouho nosit síťované kalhotky po porodu?
Ahoj, jak dlouho jste po porodu nosily síťované kalhotky? Případně byli jste šité?
@anonym_autor Měla jsem pět stehu, doma jsem měla normální, prostě co ti je prijemne🙂
@anonym_autor Já měla jen asi 2 stehy, a kalhotky jsem měla svoje normální, bavlněné.
Já po akutním císaři asi 2 tydny. Byly parádně vysoké a pružné, nic netlačilo 😅
Bez šití, asi týden, dokud jsem potřebovala ty mega vložky, pak jak jsem přešla na klasické allways tak už bavlněné kalhotky.
@anonym_autor Dokud mi byly příjemné. U vag.porodu, kdy jsem byla šitá, tak asi týden, očistky jsem měla 2týdny. U druhého (císař) docela dlouho (možná 2týdny? očistky jsem opět měla jen 2týdny), bylo mi to příjemnější do doby,.než jsem vzala bavlněné kalhotky z pepca a ustříhala část gumiček kvůli jizvě. Ty jsem pak nosila cca 2 měsíce od porodu - měla jsem zanícený steh. A u třetího, také sekce, ale to byl komplikovaný porod, jsem na ty vystříhané přešla ve chvíli, kdy byly očistky slabší, očistky jsem měla celé šestinedělí bez přestávky 🙈
První těhotenství jsem neměla žádné zranění a nosila jsem je max 2 týdny. I krvácení jsem měla spíš takové jako trochu silnější menstruace.
Po druhém porodu bylo krvácení silnější a trvalo dlouho. Měla jsem 2 menší stehy (prý spíš kosmetické 😄) a to jsem měla kalhotky asi taky ty 2 - 3 týdny.
Ahoj byla jsem prdla až k zadku, nechci strašit strašně si mateřství užívám,🤩😍. Nepoužívala jsem klasický poporodní ale levnější a kvalitnější inkontinenci, myslím že plných 6 týdnů.
Já je nosila dokud byly třeba velké vložky a ještě chvíli po tom, prostě byly pohodlné a na běžné jsem přešla prostě pocitově, až jsem si "troufla". Ono když to řeknu blbě, tak ať si je nosí kdo chce jak chce, hlavně když je dodržená správná hygiena a to myslím jak pro síťovky tak pro běžné prádlo. Já jedny dokonce použila už v těhu, když jsem léčila mykózu, lépe větraly... 🤷♀️
Dokud jsem měla očistky a nosila tu velkou vložku, byly mi jednoznačně pohodlnější než obyč.
Pátý den po porodu a stále nosím, jsou mi příjemné. Navíc si nechci zakrvácet své kalhotky a s tím jak mám roztahanou pánev jsou mi tyhle nejpříjemnější, protože jsou i nejvíc elastické. Jsem šitá, prý to není nic velkého, ale občas to pořád cítím. Stále je tam malý otok, nemám odvahu se podívat 😀

@anonym_autor Já šitá teda nebyla a měla jsem je na sobě jen v porodnici. Doma jsem už jela klasický kalhotky.🙂