Jak dlouho nosit síťované kalhotky po porodu?
Ahoj, jak dlouho jste po porodu nosily síťované kalhotky? Případně byli jste šité?
@anonym_autor Měla jsem pět stehu, doma jsem měla normální, prostě co ti je prijemne🙂
@anonym_autor Já měla jen asi 2 stehy, a kalhotky jsem měla svoje normální, bavlněné.
Já po akutním císaři asi 2 tydny. Byly parádně vysoké a pružné, nic netlačilo 😅
Bez šití, asi týden, dokud jsem potřebovala ty mega vložky, pak jak jsem přešla na klasické allways tak už bavlněné kalhotky.
druhy den po porodu jsem uz mela svoje.
Ja je nosila po celou dobu očistek a byly mi strasne příjemný 😁
@anonym_autor Dokud mi byly příjemné. U vag.porodu, kdy jsem byla šitá, tak asi týden, očistky jsem měla 2týdny. U druhého (císař) docela dlouho (možná 2týdny? očistky jsem opět měla jen 2týdny), bylo mi to příjemnější do doby,.než jsem vzala bavlněné kalhotky z pepca a ustříhala část gumiček kvůli jizvě. Ty jsem pak nosila cca 2 měsíce od porodu - měla jsem zanícený steh. A u třetího, také sekce, ale to byl komplikovaný porod, jsem na ty vystříhané přešla ve chvíli, kdy byly očistky slabší, očistky jsem měla celé šestinedělí bez přestávky 🙈
První těhotenství jsem neměla žádné zranění a nosila jsem je max 2 týdny. I krvácení jsem měla spíš takové jako trochu silnější menstruace.
Po druhém porodu bylo krvácení silnější a trvalo dlouho. Měla jsem 2 menší stehy (prý spíš kosmetické 😄) a to jsem měla kalhotky asi taky ty 2 - 3 týdny.
Ahoj byla jsem prdla až k zadku, nechci strašit strašně si mateřství užívám,🤩😍. Nepoužívala jsem klasický poporodní ale levnější a kvalitnější inkontinenci, myslím že plných 6 týdnů.
Já je nosila dokud byly třeba velké vložky a ještě chvíli po tom, prostě byly pohodlné a na běžné jsem přešla prostě pocitově, až jsem si "troufla". Ono když to řeknu blbě, tak ať si je nosí kdo chce jak chce, hlavně když je dodržená správná hygiena a to myslím jak pro síťovky tak pro běžné prádlo. Já jedny dokonce použila už v těhu, když jsem léčila mykózu, lépe větraly... 🤷♀️
Ja je nosila tak tri tydny, dokud mi porodnicke vlozky obcas protekly.
Pouze v porodnici. Byla jsem bez poranění.
Dokud jsem měla očistky a nosila tu velkou vložku, byly mi jednoznačně pohodlnější než obyč.
Pátý den po porodu a stále nosím, jsou mi příjemné. Navíc si nechci zakrvácet své kalhotky a s tím jak mám roztahanou pánev jsou mi tyhle nejpříjemnější, protože jsou i nejvíc elastické. Jsem šitá, prý to není nic velkého, ale občas to pořád cítím. Stále je tam malý otok, nemám odvahu se podívat 😀

@anonym_autor Já šitá teda nebyla a měla jsem je na sobě jen v porodnici. Doma jsem už jela klasický kalhotky.🙂